Уреди за домашна грижа за кожата - 7

• 121 349
  • 1 537
  •   3
Отговори
# 1 470
Едва ли е като дарсонвал, по-скоро инфраред или radiofrequency.

# 1 471
Момичета, чудя се дали да не си взема Дарсонвал. В интернет обаче  има различни цени на уреда. Затова ще ви помоля да ми препоръчате от къде да го купя. Смятам да го ползвам основно за коса. При вас имало ли е някакъв ефект? Как ви се отразява на кожата на лицето?
Добавям и ултразвукова шпатула към уредите, представляващи интерес. Приемам препоръки и за нея.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 21:53 от Green Arrow

# 1 472
Къде в София мога да намеря контактен гел? Не ми се поръчва онлайн и предпочитам аптека или физически магазин
аз докато чаках да ми доставят контактния гел ползвах EVELINE 99% NATURAL Хидро-гел за лице и тяло от Лили дрогерии.

# 1 473
Момичета, чудя се дали да не си взема Дарсонвал. В интернет обаче  има различни цени на уреда. Затова ще ви помоля да ми препоръчате от къде да го купя. Смятам да го ползвам основно за коса. При вас имало ли е някакъв ефект? Как ви се отразява на кожата на лицето?
Добавям и ултразвукова шпатула към уредите, представляващи интерес. Приемам препоръки и за нея.

При мен гребена нищо не направи, макар че в интернет разни хора се кълнат колко им се е подобрила косата. За кожата на лицето, дарсонвал ползвам за подобряване на кръвообръщението, както и за изсушаване на пъпки/дезинфекция. Харесвам уреда, но трябва човек да има реалистични очаквания. Според мен няма особена разлика между продуктите, бих поръчала на твое място евтин. Аз взех с повече приставки, в крайна сметка ползвам две от тях, а спокойно мога да мина и с една.

# 1 474
  • Sunshine state
И аз бях взела с много приставки от амазон и в край на сметка изхвърлих целия уред, понеже файда не видях. 🤷♀

# 1 475
За коса от дарсонвала няма полза. Само за пъпки по лицето, не се давайте парите.

# 1 476
Аз имам и от амазон и от алиекспрес бяха около 20-30$ всеки и съм доволна от уреда. За коса много рядко се сещам да го ползвам и не мога да споделя резултат

# 1 477
Благодаря, момичета! Значи косата отпада като вариант, но пък ще взема някакъв евтин за пъпките по лицето. Дано това нещо им повлияе.

# 1 478
За пъпки помага. Преди две седмици усетих как ще излезе една дълбока, напипваш я като топче, зачервено е мястото, но без връх. Минах я с дарсонвала и след два дена се беше успокоила. На същото място ми е излизала няколко пъти, винаги много дълбока и болезнена, така че виждам разликата. На мен само от време на време ми излизат такива пъпки, лицето ми е общо взето чисто, но този уред специално за това наистина помага. Каквото и да пишат, според мен няма значение какъв ще вземеш (за цветовете говоря), според мен е все тая.

# 1 479
Струва си, ако имате  много акне или имате тийнейджър с пъпки. Но, да знаете, че изсушава кожата безумно и при зрели хора, си е нужна добра хидратация.

# 1 480
Здравейте! Някой попадал ли е на този уред. Търся отзиви.

https://barecare.bg/medicube-age-r-booster-pro-305

# 1 481
Взех сравнително евтин уред Дарсонвал от Емаг. Основно търсих из интернет как правилно да го употребявам. Затова искам да ви попитам: нормално ли е при работа в стъклените накрайници да се вижда светлина? Явно това е разрядът от електричеството, но на клиповете, които гледах, такова нещо нямаше. На каква степен го използвате и по колко пъти при наличие на акне? Имам едни "хубавици" по лицето, които искам да премахна, но не знам точно как.

# 1 482
Нормално е. На моя няма степени с числа, а е нещо като скала и го ползвам може би средно силно. Минавам пъпката няколко пъти, достатъчно е. Като цяло върху лицето може би минута, едва ли две, като не задържам.

# 1 483
Здравейте някой може ли да препоръча LED маска от която е доволен?

# 1 484
  • София
Здравейте някой може ли да препоръча LED маска от която е доволен?

Коментирали сме и никой не е доволен...

Общи условия

Активация на акаунт