С какво ви дразнят мъжете /тема №12/

• 59 483
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Честно ли не разбра какво точно сравняваме 😂
А, разбрахме, че въртенето на кичур от косата е като да си чешеш топките на публично място.

# 46
Ми моят мъж също си играе с един кичур като му е по-дълга косата. Орави го, докато работи или мисли нещо. Не виждам нищо грозно в това и е абсурдно да се сравнява с чесане на топките на публични места. Няма нищо срамно или неприлично и няма място за сравнение.

# 47
Притесних се. Имам навика да свалям очилата си и да захапвам края на рамките им. Дали няма да изглежда като фелацио? Сигурно, да. И сигурно затова Уишмастъров не е никак критичен към този мой ужасен навик.

# 48
Аз пак ще го кажа . Грозния навик си е навик и да,сравнението е мн правилно. Човек на средна възраст да си върти перчемче пред хората,на мен би ми изглеждал като бавно развиващ 🤔
Но това е мое мнение ,виждам че за мн хора е повече от нормално 🌞
Развитата философия за ф*лацио по-скоро е някакво незсдоволено желание или креативна фантазия🤷♀😁

# 49
Честно ли сравняват чесането на топките с пипане на косата? Grinning
Явно за хора разсъждаващи така е равносилно.
Въобще не се споменаваше за разговори, а за сериозни поругавания над личността. Ако толкова ви дразни даден мъж, просто се разделете, а не се третирайте като непослушни деца ( то и с децата не можеш да се държиш така).
Е, ама и ти пресоли манджата. Да се разделят заради дразнещ навик Joy
Истината, както винаги, е по средата.

# 50
Честно ли сравняват чесането на топките с пипане на косата? Grinning
Явно за хора разсъждаващи така е равносилно.
Въобще не се споменаваше за разговори, а за сериозни поругавания над личността. Ако толкова ви дразни даден мъж, просто се разделете, а не се третирайте като непослушни деца ( то и с децата не можеш да се държиш така).
Е, ама и ти пресоли манджата. Да се разделят заради дразнещ навик Joy
Истината, както винаги, е по средата.
Ако някой ще ме третира така, няма да чакам много да съм с него.
Смятам, че такива постове са провокация, защото другото е честно казано стряскащо каро отношение и нормалност.

# 51
Честно ли не разбра какво точно сравняваме 😂
А, разбрахме, че въртенето на кичур от косата е като да си чешеш топките на публично място.

Нищо не сте разбрали, ама карай.

# 52
Чакайте, че ме разделихте, направо разведохте с половинката. 😂
Вижте, това е нещо ново (от последните 2-3 месеца) и просто целя да не е нещо, което ще остане за цял живот.
Отначало започна ей така, уж нещо си оправяше, после стана като се замисли на работа, а към днешния ден е съпътстваща част от ежедневието в многобройни ситуации.
Ама не е нормално.
Майка ми що мъмреници ми е дръпнала по тия теми още като бях малка.
Това е като да си чоплиш лицето едва ли не, ама не да изчоплиш нещо там мъничко и да спреш, а да не спираш да го правиш.

П.П: От всичко изчетено ще приложа това да му кажа, че ако продължава така, ще му се получи петно, на което не расте коса.

# 53
Чакайте, че ме разделихте, направо разведохте с половинката. 😂
Вижте, това е нещо ново (от последните 2-3 месеца) и просто целя да не е нещо, което ще остане за цял живот.
Отначало започна ей така, уж нещо си оправяше, после стана като се замисли на работа, а към днешния ден е съпътстваща част от ежедневието в многобройни ситуации.
Ама не е нормално.
Майка ми що мъмреници ми е дръпнала по тия теми още като бях малка.
Това е като да си чоплиш лицето едва ли не, ама не да изчоплиш нещо там мъничко и да спреш, а да не спираш да го правиш.

П.П: От всичко изчетено ще приложа това да му кажа, че ако продължава така, ще му се получи петно, на което не расте коса.
Майката какво ви е обяснявала като сте били дете, е коренно различна динамика с възрастен равноправен партньор.

# 54
Еее,не . Абсурдно е това ,което казвате ,Miss Wanderlust.Има нещо вярно в приказката,когато хората казват “липсват му първите 7…”.

Andonovaa,Добре правите ,че слушате майка си,тя не ви е възпитавала толкова време,за да заживеете с някого и да забравите вс обноски ,на които сте научена и че чак и мирогледа да си смените 🙂

# 55
Да знаете, че мускулна треска се хваща и от много размахване на пръст. Щадете се Wink

# 56
Какви обноски, бе, дами?! Grinning Какви "първи 7"?! От кога е невъзпитано човек да си пипа косата?

# 57
Какви обноски, бе, дами?! Grinning Какви "първи 7"?! От кога е невъзпитано човек да си пипа косата?
Много е невъзпитано ,повярвай ми. Но! За това казвам ,че мирогледа и културата на всеки е различна и то си и личи ,де 😉 Още по-невъзпитано е жената да се “чепка” постоянно по косата навън -първо издава ниско самочувствие ,второ е грозно . А пък не виждам мъж какво има да се чопли толкова по главата … чак ми става смешно ,като си го представя 😄

# 58
Всякакви невротични тикове изглеждат неприятно, особено ако се повтарят често. И често такива тикове се развиват в зряла възраст. И още по-често човекът не осъзнава какво прави, и как изглежда отстрани.

Може би някои от съфорумките нямат в близкото си обкръжение хора с такива тикове, но наистина е неприятна гледка.
Ако ми избият чивиите и проимам такъв тик,  ще очаквам точно от семейството си да ми обърне внимание върху това, и да ми помогне да го преодолея. Или е по-добре мъжът ми да си замълчи, а в автобуса хората да ми се смеят и да не знам защо?

# 59
Преди време бившият ми приятел ми каза, че мляскам. Естествено отрекох, не съм отгледана в английското кралско семейство, но все пак имам някакви обноски на масата. После пак ми го каза, аз пак отрекох, обаче се замислих. И като се замислих, открих че наистина мляскам, обаче само когато ям нещо много любимо и вкусно. И го правя, защото мляскането ми увеличава удоволствието от яденето. Да, ама нито е възпитано, ако някой е наблизо.
Та отвикнах и съм му благодарна, че първо ми каза, второ настояваше че е така. Не съм го възприела като някакво непростимо поведение.
Виждала съм момче да си навива косата, именно зверско навиване, а не просто игра с кичур и не е толкова приятно и невинно колкото ви звучи. Хората в една двойка си знаят границите, до които могат да натиснат, без да обидят и наранят другия, ние във форума нямаме обективен поглед. Между другото, човекът който ми помогна да се отуча от вредния си навик, имаше по-лош, чоплеше си носа вкъщи. Майка му му правеше забележки като го видеше, а аз не. Търпях си го. Сега си мисля, дали това е било признак на обич и зачитане на мъжкото му достойнство или просто не ми е пукало чак толкова.
На ММ сега му правя забележки, защото го обичам повече от всичко на света. Joy

Общи условия

Активация на акаунт