С какво ви дразнят мъжете /тема №12/

• 59 523
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
По-бес-нях! Скарахме се, заради "Един за друг"! Какви били смешници победителите, та не си поделили печалбата с другата двойка! Те (подгласниците) как имали нужда бла бла. Всички имаме нужда от пари. А между другото, то не беше ли прецедент предния сезон подялбата? Викам му: ти, ако имаш 2 деца, би ли си дал половината от парите за други хора, които познаваш от 2 месеца, или ще инвестираш в тях? Да, ще ги разделя, млади, здрави хора сме, пари се изкарват. Ми викам и те са млади, здрави, прави, ще се оправят.... Отговорът беше: оооооо, остави ме да работя, може ли?

# 61
  • Варна
Изчетох отгоре, отгоре от тази и предишната тема.. Ами, радвам се, че моят ме дразни само с това, че пръцка и хърка. Grinning
Виждам, че има дами, които доста се фокусират в някакви дребни неща неща по отношение на партньора им.
Да, и с моя често мненията ни са на двата полюса и той "винаги е прав", ама някак не му обръщам чак такова внимание, че чак да си разваляме отношенията.
Казвам му, че е смотан и това е Grinning

# 62
Не ми е за тук оплакването, но няма къде другаде. Искам да се оплача от баща ми. Цял живот е бил мекушав. Ама сякаш за мен винаги се е застъпвал и не е давал на никой да каже нещо лошо за мен, ние имаме страшно силна връзка.
Като цяло с леля ми, сестра му, нямаме добри отношения, няма конкретна причина, просто е алкохоличка. Бях в тинейджърските си години, когато тя като се напиеше, вървеше след мен и ме тормозеше и обиждаше. Това не му го бях казвала, винаги си премълчавах. Сега наскоро дойде в къщата на баща ми, влезна с крясъци, започна да ни обижда, да ме кълне за болести и се опита да ме удари. При което просто я изгоних, защото видях, че баща ми се разстрои. Мина се няколко седмици и баща ми явно забрави всичко и взе да я оправдава, при което не се сдържах и му разказах всичко какво ми е причинила. Реакцията му ме изненада каза ми, че всички жени сме такива злобни. Какво толкова ми била направила?
Много гадно ми стана, мислих си, че той ми е зад гърба, но явно не мога много да разчитам. Звуча сигурно като малко момиченце, но това много ме нарани...

# 63
Кофти ситуация😔 но постави се на негово място- и двете сте му кръв, щом е мекушав по характер му е трудно да тегли чертата.
Избягвай срещите с нея и гледай да не я предизвикваш , поне пред баща ти.

# 64
Ами, и двете сме му кръв, но друга е връзката баща-дъщеря. Особено в случая, че така ни напада. Та тя ни заплаши и с убийство и окраде баща ми. Какво чака баща ми да се случи не знам...

# 65
Ами, и двете сме му кръв, но друга е връзката баща-дъщеря. Особено в случая, че така ни напада. Та тя ни заплаши и с убийство и окраде баща ми. Какво чака баща ми да се случи не знам...
Просто има такива хора, които забравят бързо думи или ситуации и си държат на статус куо отношенията. Дето се вика и да ги наплюеш, те мислят, че дъжд вали. Вие прекратете отношения с лелята, може пък това да му вдъхне малко кураж като види отстрани друго поведение на близък човек? Не се знае също, след като му е сестра, как може да го е манипулирала като малък, защото жените наистина са манипулатори, и той от там да има такава автоматична реакция, че видиш ли тя си е такава. След като по принцип поведението му е различно, това е единичен случай към определен човек.

# 66
  • Great Britain
Поведението на баща ти спрямо теб е недопустимо.Лелята алкохоличка отдавна е трябвало да бъде абсолютно извън живота ти. На колко години си?

# 67
Разбира се, че е недопустимо. Децата би трябвало да са приоритет за родителите си пред всякакви други роднини.

# 68
Пак казвам винаги ми е заставал зад гърба, въпреки че е мекушав, но сега вече като поставих ребром въпроса, че прекали и трябва крайни мерки, той реагира така. Искаше да му обещая, че няма да се занимавам с нея, каквото и да направи. И се питам какво трябва да се случи, за да прекрати отношенията си с нея. Наистина много се притеснявам, защото е алкохоличка и всичко може да направи.

# 69
От едно населено място ли са леля ти и баща ти, тя защо ходи при него, има ли вариант той да не я допуска в дома? Тази жена има ли семейство - съпруг, деца, които да я озаптяват и да я контролират ? Трябва й професионална помощ. Лечение. Психотерапевт със сигурност.

# 70
Джейн,
Мисля, че при вас е дошло време разделно.
Аз бих поставила въпроса ребром - или аз, или тя. И ако избере нея, му показвам вратата.
Тя е опасен човек, алкохолик, агресивен, неконтролируем, не трябва да е около теб.

# 71

...Аз бих поставила въпроса ребром - или аз, или тя. И ако избере нея, му показвам вратата.
Да покаже вратата на баща си ?

# 72
"Да му покаже вратата" = да прекрати отношения и с него.
Не съм запозната с историята й, но ако има деца, абсурд около тях да се навърта опасна алкохоличка.

# 73
Според мен семейството е отделна структурна единица от лели, свахи, були,балдъзи, шурета и шуринайки. Па дори и от собствени сестри, братя. Хората са казали моя дом е моята крепост. И кой обитава този дом - баща, майка и деца. И затова тази крепост трябва да се защитава от набези и нежелани вмешателства. Лелята  вън от крепостта. Когато евентуално има нужда от помощ, контакт само тогава.  Пълнолетна е и да носи последствията от зависимостта от алкохола. За съжаление добротата на баща ти му пречи да я игнорира, от което страдаш ти, но нито той ще се промени, нито сестра му.  Да не те отчайвам, но не виждам светлина в тунела.

# 74
  • Great Britain
Според мен семейството е отделна структурна единица от лели, свахи, були,балдъзи, шурета и шуринайки. Па дори и от собствени сестри, братя. Хората са казали моя дом е моята крепост. И кой обитава този дом - баща, майка и деца. И затова тази крепост трябва да се защитава от набези и нежелани вмешателства. Лелята  вън от крепостта. Когато евентуално има нужда от помощ, контакт само тогава.  Пълнолетна е и да носи последствията от зависимостта от алкохола. За съжаление добротата на баща ти му пречи да я игнорира, от което страдаш ти, но нито той ще се промени, нито сестра му.  Да не те отчайвам, но не виждам светлина в тунела.
Абсолютно да.Чудесен пост.

Общи условия

Активация на акаунт