С какво ви дразнят мъжете /тема №12/

• 59 512
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Да се изкажа аз по този въпрос със хъркащия мъж. С такъв с от 3 години 😅. В началото ставах и отивах на дивана да спя. Стана му неудобно и си взе едни лепенки, които се лепят на носа за да не хърка ...учудващо по-малко , не че спря. Като цяло започна да заспива след като аз заспа.🤣🤣
П.П. аз заспали и тъпан да бие до мен , не би ме събудил. Просто зора е докато заспа.

# 586
Има тапи за уши, с ММ си слагаме, защото и двамата хъркаме, всеки с неговия си музикален оркестър. 😃😃😃

# 587
Отделни спални.Нищо друго не помага на хъркането.

# 588
  • София
Аз спя със силиконови тапи от 15 години. Сега вече, според ММ, и аз хъркам. Един вид си връщам за тормоза...

На въпроса - дразни ме, че по липса на аргументи, се започва "теб така ли са те гледали, ти на неговите години не правеше ли еди-какво си..." - става дума за сина ни. Само че аз учех бързо и нямах проблем след това да се разсейвам.
Не че нямам достатъчно злъчен отговор, но няма да му хареса

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 10:12 от Cuckoo

# 589
  • Швейцария
И при нас нищо не помогна за хъркането, освен отделни спални. Аз се будя от всеки шум.

# 590
И аз съм така. Заспя ли, рядко се будя. Проблемът е, че моят биологичен часовник е настроен да заспивам късно, а неговият - рано. Аз не хъркам, не се въртя и не пипам другите, докато спя. Това също ме притеснява, защото се събуждам.😥

# 591
  • USA
"тапи за уши"

# 592
Когато имаш мечка в леглото, не помагат и тапите Joy
С нищо не ме дразни, по цяла нощ се въртя в леглото сама, търся го и чакам да си дойде.

# 593
Баща ми хъркаше ужасно, години наред, в крайна сметка го диагностицираха със сънна апнея. Купи си машинка да му подава въздух и вече пета година, не хърка, не става по 10 пъти на вечер. Много е доволен.
Не казвам, че това е универсалното лекарство, но при него действа.

# 594
  • София
Да се запиша и аз с един хъркащ мъж. Имам силиконови тапи, заглушават много добре, но той толкова силно хърка, че леглото вибрира. Освен това, аз заспивам по-рано, той будува до късно. Като ляга, аз се будя. Той веднага захърква, аз не мога да заспя и се местя на дивана. В един момент той се премести генерално да спи в хола, за да не ми пречи. Свивало му се сърцето, като види сутрин, че съм се изнесла. Даже и като пътуваме, ако е за повече от една вечер, гледам да има две отделни стаи. По-лесно ми е да го обичам, ако съм се наспала Grinning А, и другото е, че много обича да ме гушва насън, обаче така ми хърка директно в ухото. Няма такива децибели.

Иначе ме дразни, като прибира разни празни опаковки в хладилника. Примерно, останала една капка мляко в шишето, той го прибира. Или останала майонеза на дъното на буркана, няма и за четвърт сандвич, обаче той я прибрал. И аз гледам буркан в хладилника, не проверявам колко има вътре и не знам, че трябва да купя. Като ми потрябва - празно Grinning

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 11:48 от MojaveGhost

# 595
Оооо, тва е редовното.... Мисля си, че имам продукти за готвене, прибирам се и запопвам да готвя. И изведнъж осъзнавам, че е изял две трети от продуктите. Айде пак към магазина...

Мен ме дразни в момента, че приема нещата прекалено навътре. Супер много се тормози за работа (не, нямаме собствен бизнес), с дни не може да се освести като се случи нещо неприятно в личен план. Последно време ходи все омърлушен. Ще каже човек, че някой е умрял.

# 596
  • София
Не заглушавайте шума, а търсете първоизточника.
За всеобщо здраве и добро.

# 597
  • София
Ms.Gorgeous, това ми е болна тема. За другите не знам, но моят знае защо хърка и как да хърка по-малко. Но не го прави, има различни съображения. За съжаление, много е трудно да накараш някого да се лекува, камо ли да се подложи на операция, когато не иска, при това с оправданието, че има по-сериозни приоритети в момента. Може да се каже, че и тази твърдоглавост ме дразни доста.

# 598
По-лесно ми е да го обичам, ако съм се наспала Grinning

Жистоко Sweat Smile

# 599
Казах ви аз! Втора спалня и това е решението.

Общи условия

Активация на акаунт