С какво ви дразнят мъжете /тема №12/

• 59 507
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Ако сте семейство, може би. Ама ако сте гаджета, както в моя случай? Мъъъка! Би трябвало да сте в розов период неразделни и да се обичате. Как обаче да се случи, когато единият не се е наспал, както спомена някой по-горе? Не знам как ги понасяте тези тапи. Аз като послушам малко музика със слушалки, които се завират по ушите, ми иде да изтръгна последните, защото започват да ме болят. А да спиш цяла нощ с чуждо тяло в ухото, после няма ли болка?

# 601
Не знам, на мен никога не ми е пречело хъркането. Заспивам си и толкоз. Баща ми хъркаше /той и сега сигурно си хърка ама не живеем заедно заедно от години/, мъжа ми хърка, котката хърка, детето хърка като има сополи, което в момента е почти редовно, ама аз си спя и хич не ме вълнува кой бил хъркал. Явно съм голЕм темерут.

# 602
Не знам, аз си държа много на съня и на хъркащ мъж не Знам как бих реагирала.

# 603
  • София
И аз много държа да се наспивам качествено. Също така не съм фен на постоянното носене на тапи, дразни ме, че прекалено пък не чувам с тях. Ползвам Loop, не ми убиват. Отделните спални са работещото решение за нас.

Иначе не знам какво ще рече гаджета - живеете заедно отскоро или единият остава да пренощува? Ако всеки си има къща, да ходи да си спи у тях Grinning

# 604
Не живеем заедно. Ама 3 дена от седмицата т.е 2 нощувки сме заедно. Повече не мога да издържа. Мъчение е за мен. Само че се питам, ако отидем на почивка 2 спални ли трябва да наемем, щото то ще е една почивка...?
Или да си доспивам на плажа?🤕

# 605
Последно - (не)разделни гаджета или семейство?

# 606
Последно - (не)разделни гаджета или семейство?
Аз не съм семеен тип. На 52, какво семейство да създавам тепърва? Може би трябва да сменя гаджето, ама ми е съвестно, защото той ми помага много и изглежда, че държи на мен. Аз си държа на съня, така че има конфликт на интереси.

# 607
Не знам, на мен никога не ми е пречело хъркането. Заспивам си и толкоз.
Абсолютно, дори операта и духовия оркестър да са от двете ми страни. Но пък ми е интересно какви гимнастики правят хората и следя с интерес.

# 608
Десетина години спях с тапи,силиконови.Живеех на различни места,повечето апартаменти с доста шумни комшии.После се бракувахме с моя,роди се големия и тапите отпаднаха.Но бяхме вече и в къща де.Иначе похърква понякога,особено ако е преуморен и заспал по гръб.Сръчквам го,ако ме събуди и мира си продължава.Постоянно и силно и аз не бих търпяла,дано намерите решение.
Дразни ме с поредната командировка,много мразя да ставам многоръка и с две малки деца сама вкъщи в гадно време.

# 609
Мъжът ми ме дразни непоносимо с това, че непрекъснато изисква нещо от мен  - постоянно изискване е да върша абсолютно цялата домакенска работа, защото съм работела от вкъщи, с една дума съм свободна и нямам какво друго да правя. Другото, което постоянно иска е пари. Най-напред платих новия ни апартамент, сега плащам ремонта на стария. Държи едната ми карта, в която са парите ми, които тегли за моята част от храната и сметките, отделно иска да държи и другата ми карта, за да контролира за какво да харча останалите си пари, защото смята, че хвърлям безобразни суми за лекарства, хранителни добавки и изследвания. За болести, от които няма да се излекувам никога. Караниците ни са постоянни, а нямам енергия за глупости, не мога да се справя със здравословните проблеми, трябва да хабя енергия за глупости.

# 610
  • София
Това звучи като тормоз, не като дразнене...

Дразни ме, че става в 5.

# 611
Звучи ужасяващо за мен. Надявам се да е преувеличено или ако не е, да се прекрати скоро.

# 612
  • София
Чакай малко... Ти работиш, вършиш цялата домакинска работа, и накрая той ти харчи парите?

# 613
Мъжът ми ме дразни непоносимо с това, че непрекъснато изисква нещо от мен  - постоянно изискване е да върша абсолютно цялата домакенска работа, защото съм работела от вкъщи, с една дума съм свободна и нямам какво друго да правя. Другото, което постоянно иска е пари. Най-напред платих новия ни апартамент, сега плащам ремонта на стария. Държи едната ми карта, в която са парите ми, които тегли за моята част от храната и сметките, отделно иска да държи и другата ми карта, за да контролира за какво да харча останалите си пари, защото смята, че хвърлям безобразни суми за лекарства, хранителни добавки и изследвания. За болести, от които няма да се излекувам никога. Караниците ни са постоянни, а нямам енергия за глупости, не мога да се справя със здравословните проблеми, трябва да хабя енергия за глупости.
И си още с него, защото...?

# 614
Ън Единственото , което имам да кажа относно твоя пост...е : Бягай с 300!!!
Щом имаш по принцип финансовата възможност да купиш нов апартамент и да даваш пари за ремонт на стар, то ти си финансово независими, до момента в който си позволила да притежава карта ти... Не виждам за какво стоиш с този тип.

Извинявай, ако съм груба.

Общи условия

Активация на акаунт