С какво ви дразнят мъжете /тема №12/

• 59 493
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Синът ти подкрепя ли те? Заявил ли е някаква бъдеща помощ / гледане в случай, че не можеш повече сама?

# 631
На твое място бих сиживяла сама в апартамента докато мога, после го продавам иси плащам частен хоспис като имам нужда от грижи. Подобни индивиди като твоите "близки", няма да те гледат. Разбери го.

# 632
  • София
Цитат
С любов! Grinning

Айде бе! Махни тая любов необяснима Laughing

# 633
На твое място бих сиживяла сама в апартамента докато мога, после го продавам иси плащам частен хоспис като имам нужда от грижи. Подобни индивиди като твоите "близки", няма да те гледат. Разбери го.

Откога има държавни хосписи?
Поведението на ближните не се е променило, просто с увеличаване броя на диагнозите намалява толеранса на потърпевшата. Това далеч не значи, че съветите ви са адекватни, нито фактът, че  е проревала тук е обусловен от желание да се развежда.  Не знам дали въобще си представяте как хронично болен се гледа сам/с платена помощ. Особено ако сте вие.
Simple Smile

# 634
Абе, не знам как хронично болен се гледа сам (всъщност знам, познавам такива – като останат сами, намират как да се гледат, няма къде да ходят), ама в този случай имаме хронично болен, който гледа двама здрави и прави.
Поне както е описано.

# 635
Ами да ги гледа, въпрос на семейни отношения, ни е първа, ни последна. Ако не щеше да ги гледа, нямаше да ги подсигурява с наследството си. Ама пък, очевидно не смята, че не са семейство, за да мисли иначе. Просто си се жалва жената, от години и то, както и всички други.

# 636
  • някъде в орбита...
Няма начин хора, дето те неглижират до като още си добре, после магически да се щъкнат да ти помагат когато си зле...

# 637
Когато си буквално изправен до стената се налага да разчиташ на някого, дори чисто хипотетично. Нямам на кого друг да разчитам, освен на другите двама от семейството. Поне за елементарни неща. Повечето се налага да разчитат, когато неочаквано им се случи. За мен няма да е неочаквано, така се получи и затова исках да дам нещо, докато мога, за да разчитам на нещо, когато вече не мога. Опцията хоспис я отписвам. Понякога ми идва в повече, а темата е за оплакване и я ползвах по предназначение.
Дренка се ориентира най-добре в ситуацията.

# 638
  • София
БНД все още продължава да ме дразни с типичното си вече - ще го направя, няма да го направя. В момента на дневен ред е бала на дъщерята. И детето, и аз се побъркахме от неговите смени на настроението.
Накрая ще й купя аз роклята и толкоз.

# 639
Не той те побърква, ти се побъркваш. Защо трябва детето да става свидетел на простотиите ви?! Върви го разкажи това в темата за джобните, дето е пълно с адвокати на майката и детето (ей тъй за спорта), да дойдат да го накарат да направи каквото искате.

# 640
Вече е април месец, баловете са съвсем скоро. Ако имаш финансовата възможност не бих чакала за роклята. Много стресирате момичето, дори и да е от тея, които що-годе лежерно гледат на бала.

Винаги съм ненавиждала семейния модел да се караме около и на всякакви празници и хубави поводи. Моите родители също са такива. Затова растейки никога не съм чакала с нетърпение празниците, виждаха ми се като излишно хабене на енергия, което завършва с голямо разочарование и скандал. Сега, като възрастен човек, виждам, че нещата могат да са и други. Едно време си мислех, че сме нормално семейство и те нали все повтаряха как хората се карали, ми не, нормални не са тея циркове.

# 641
Купуваш роклята и му снимаш касовата бележка. Ако е мъж, ще ти прати парите. Ако не, то няма смисъл изобщо да съществува за теб.

# 642
Вече е април месец, баловете са съвсем скоро. Ако имаш финансовата възможност не бих чакала за роклята. Много стресирате момичето, дори и да е от тея, които що-годе лежерно гледат на бала.

Винаги съм ненавиждала семейния модел да се караме около и на всякакви празници и хубави поводи. Моите родители също са такива. Затова растейки никога не съм чакала с нетърпение празниците, виждаха ми се като излишно хабене на енергия, което завършва с голямо разочарование и скандал. Сега, като възрастен човек, виждам, че нещата могат да са и други. Едно време си мислех, че сме нормално семейство и те нали все повтаряха как хората се карали, ми не, нормални не са тея циркове.

познато
след 18 просто спрях да ходя на събиранията на родата по Великден и Коледа, празнувахме си само майка, татко аз и сестра ми и се приключи с драмите
Повече май идват дрязгит от роднините от старото поколение , все много знаят, много критикуват

# 643
  • София
Винаги вдига скандал по празници. Каквито и да е празници. Особено лични. Коледа му е "любима".
Рода вече няма, но едно време майка му правеше прекрасни празници. 🥲

# 644
Винаги вдига скандал по празници. Каквито и да е празници. Особено лични. Коледа му е "любима".
Рода вече няма, но едно време майка му правеше прекрасни празници. 🥲

А вие още ли не сте установили заедно ли сте, не сте ли? Защото неустановеното положение най-много нерви троши. Даже неприятно решение донася успокояване и нагаждане спрямо новата ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт