С какво ви дразнят мъжете /тема №12/

• 59 476
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Само скрийншотове ли имате на чатовете ? Във Вайбър ли са били или в Месинджър ? Защото в последния се пазят на сървърите на компанията и могат да послужат като достоверно доказателство. За Вайбър не съм сигурен, но може би и там има някакъв начин да бъде използвано като доказателство, макар и не с голяма тежест. Вадете всичко което имате и не я оставяйте така. Изключително долно е тва нещо, без значение каква е сумата и достатъчна ли е, не е ли. За това после има бивши, дето да не могат да се погледнат, зарязани деца и все кофти неща.

# 676
Ами съобщения са - Imessage .
По принцип в тях става ясно само за 4 издръжки, това са били месеци, в които е помолила да и бъде дадена по-рано от обикновено и мъжа ми се е съгласявал, но пак е нещо, поне се надявам.
Няма ли как да се разберете с добро все пак?
Не сме спрели да опитваме, както мъжа ми така и адвоката, но не твърдо се държи на тази година. Делото ще е чак края на другия месец, ще видим до тогава.

# 677
Нещо напоследък съм му "набрала" на ММ. Дразня се, че по принцип днес трябваше да сме на детски рожден ден, но нашето дете е сополиво, поради което разбира се отказахме да отидем. Писаха ни семейни приятели да излезем, но им казахме, че ще видим привечер как е и ако не вдига температура например ще излезем. Прибра се той от работа към 17:00 и към 18:30 ми сервира, че ще излизали по мъжки. Мнооого се изнервих, защото най-малкото можехме поне само двамата да излезем или заедно със семейните приятели...остави ме като прани гащи. Вика ми "искаш ли да поговорим" обясних му кое ме е издразнило, уговорих се с приятелки за утре да излезем и аз така към 18:30 ще му сервирам, че имам планове...ай сиктир.

# 678
Дразня се, че 60 годишен мъж не може да се погрижи за себе си. Свикнал е все някой да го обслужва. Сега е с разстройство и 2 дена му приготвях диетични храни, днес отиде на работа, вика нищо не съм ял. Казвам не си ли купи едни солети или хляб да си препечеш- не.
Ре комфорт му казах да си купи и да сдъвче 2 хапчета, глътнал ги.
Имодиум забравил.
Абе детска градина ви казвам.

# 679
Не го обслужваш. Грижиш се за него. Нямаме нужда от индивидуалната рецептура за справяне с неразположение, за да разберем какво искаш да кажеш.
Аз пък моя го приспивам, иначе, като ме няма забравя да си легне.
Поздрави!
😊

# 680
На смях ме избива, не се дразня - вчера местя един пулверизатор за цветя и мъжът ми пита "това пък кога успя да си го купиш"(напоследък сме заринати с общи задачи и сме постоянно заедно, затова се учудил).
От 5 години стои в банята до бойлера - казвам аз.
Не било вярно, никога не го бил виждал...Rolling Eyes
Обмислям да сложа на същото място едно петало суджук и да проверя наистина ли е толкова завеян или гледа избирателно.

# 681
Вече не се дразня, на моменти се чудя как оцеляват. Вчера ми носи една тубичка да му намажа кръста, че го боли. Поглеждам - то Фенистил. Питам го, защо ми носи Фенистил, а не Волтарен, той пита имало ли разлика. Сутринта се бил намазал с Фенистила и го било отпуснало. Още съм в ступор.

# 682
Хаха!😂 Плацебо ефект! Намажи го с крем за лице и сигурно пак ще му мине!:))))

# 683
  • София
Просто не знам! Говоря генерално за някои мъже. Нещо малко да ги заболи, играят все едно са на умирачка. Докато мъкнат нещо по-сериозно, примерно гадна кашлица, проблеми с имунитета, чести настинки, с месеци и не искат да отидат на лекар.
Още по-трагично е с проблеми с инструмента. Там се крият като мишоци.

# 684
Това ми е любимото, аз може да съм с гнойна ангина, силни менструални болки, не схванат врат, ами направо вдървен врат (да не мога да мръдна) и пак да вършея из къщи домакинските задачи, а той има хрема - лежи завит и вика: "При това моето състояние (????!!??!??) един чай ще  ми отрази добре", което е ясен намек да му направя такъв.

# 685
Ами знаят си интереса хората и са прави. Аз като съм болна също не готвя и не чистя, лежа и си пия хаповете. Все пак става дума за няколко дни, храна се поръчва, пък и може и мъжът да сготви. Изобщо не се правя на героиня. Ако той е болен - оставам го да лежи и поемам каквото мога.

# 686
Това ми е любимото, аз може да съм с гнойна ангина, силни менструални болки, не схванат врат, ами направо вдървен врат (да не мога да мръдна) и пак да вършея из къщи домакинските задачи, а той има хрема - лежи завит и вика: "При това моето състояние (????!!??!??) един чай ще  ми отрази добре", което е ясен намек да му направя такъв.

Моят преди около година изкара ковид - за пръв и единствен път засега. Температура 37,2. Лежи, превива се, зле му е. И ми разправя: “Е, сигурно няма да умра, все пак от приятелите ми всички се оправиха”. Не беше шега, абсолютно сериозен беше.

Аз се заразих от него и го изкарах на крак, също с температура 37,2, но за разлика от него на мен ми прилоша и ме заболя главата веднъж за 2 часа една вечер и естествено му слугувах през цялото време, понеже той се влачеше наляво-надясно твърдо убеден, че се разминава на косъм от смърта.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 23:21 от Анонимен

# 687
Ние ако сме огнестрелно ранени, или някой ни е посякъл със сабя на две парчета, или се пребием като кучета докато се правим на каскадьори - няма да гъкнем.
Обаче 37.1 или не дай Боже инжекция - много боли.

# 688
и естествено му слугувах през цялото време, понеже той се влачеше наляво-надясно твърдо убеден, че се разминава на косъм от смърта.
[/quote]

Е то като има кой да слугува, кой ще откаже... Ми лягаш и пъшкаш и ти и това е. Simple Smile

# 689
Ние ако сме огнестрелно ранени, или някой ни е посякъл със сабя на две парчета, или се пребием като кучета докато се правим на каскадьори - няма да гъкнем.
Обаче 37.1 или не дай Боже инжекция - много боли.
Ох това с инжекциите си е направо болна тема.

Моя направо припадна последния път като даваше кръв за изследване... не знам да се смея ли или да му съчувствам.

Общи условия

Активация на акаунт