С какво ви дразнят мъжете /тема №12/

• 59 214
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
[qoute]
Ми лягаш и пъшкаш и ти и това е.
[/quote]

Ще ми се, ама не сработи.
Точно веднъж се паркирах на дивана докато чакам обезболяващите да ме отпуснат. Тогава имах много силни менструални болки и ме хвана и кръста.
Та лежа си аз превита на две, и ми се задава въпроса какво ще се яде.
Ами болки, неболки, станах, отидох да напазарувам и почнах да приготвям вечеря.

Смисъл, сигурно е хубаво да ти слугуват, ама да има кой.

# 691
  • Швейцария
Андонова, недей така. Моят като пита какво ще се яде, казвам каквото си сготвиш, лошо ми е, умирам и не ме занимавай. Не е погинал и много бързо намира пътя до магазина и хладилника.

# 692
[qoute]
Ще ми се, ама не сработи.
Точно веднъж се паркирах на дивана докато чакам обезболяващите да ме отпуснат. Тогава имах много силни менструални болки и ме хвана и кръста.

Смисъл, сигурно е хубаво да ти слугуват, ама да има кой.
Това го прочетох, вярвам го, но ми е трудно да го проумея.
Ако не ми е добре и през ум няма да ми мине, че някой ще очаква от мен нещо.
И да ме попита ММ, какво ще се яде, ще реша че ме пита за идея, какво да сготви.
Аз също не очаквам, когато си сецне кръста да коси градината.
Иначе той, ако ще да умира, казва че му няма нищо, не иска дори парацетамол.
Обаче, ако дори леко си пореже пръста, ох леле. То е едно мазане, промиване, лепенки 😀😀😀. Много ми е смешно всеки път. И това е човек, който не се спря и не се оплака и със сериозна травма на крака. Какви болки е изтърпял, само той си знае.
И за да съм по темата ще се оплача, че с годините става все по приказлив. Не мога да изгледам нито едно предаване или филм. Започва от нещо дребно и стига до казармата.  По някое време загубвам нишката и почвам да гледам умно. Аз нямам против да пускаме по  някоя и друга реплика, но той обсебва всичко.

# 693
Боже, боже, добре, че не раждат, че не ми се мисли. Тази година имах цистит с бъбречна криза на едно, пия си антибиотика и съм на работа. Прибирах се и се тропясвах на леглото, само звънях на гаджето какво да ми донесе от кухнята 😁

# 694
Само да кажа, че сами си ги учите така. Майка ми цял живот слугува. Не могат ли, всичко могат, ама като има една балама да тича.

# 695
Ама, моля ви се. На въпроса "Какво има за ядене", казвам "Каквото има в хладилника". Няма нужда да сме болни. Болна пък съвсем  не готвя. Всички вкъщи са големи като не съм сготвила, си правят сами сандвичи. Въобще болни ли сте, почивайте. Иначе околните си мислят, че сте добре.

# 696

Това е много грозно от страна на мъжа ти. Нещо грижа, емпатия - съвсем ли са му ампутирани? Дебилно е, без извинение.

# 697
  • Mediterraneo
Съгласна съм. А не да ги изтипосваме в темата като дразнещи, като всъщност провалът е личен. Не ми е смешно, не мога и да съчувствам на жени, поставили се в такова положение. Темата за домашното насилие е друга.

# 698
Аз хич нямаше да стана. Да не е малък... Ако не ми е добре, даже за мен ще готви.
Аз се дразня, че ако той ще пазарува, трябва да направя подробен списък преди това. Последния път от 5 неща се върна с три забравени. А има списък!
Честно, ба мен ми отнема по-дълго време да опиша всичко, отколкото да орида да си напазарувам. Да не говорим, че съранични неща не се купуват. Нямаме тоалетна хартия? Ми не е била в списъка.

# 699
  • Швейцария
Аз не разбирам защо жената се чувства длъжна да готви (дори да не е болна), ако и тя работи. На някои мъже им е много удобно да се правят на неможещи и да чакат друг да ги обслужва. Жената сама си е виновна.

# 700
Защото освен мъж,вероятно има и деца,които трябва да се хранят.
Не е проблема ,че готви в ежедневието,а че се очаква да га прави когато е болна.

# 701
  • Швейцария
Ами той и мъжът има деца, не са само нейни.

# 702
Не бъдете максималисти.Аз например готвя защото го правя по-добре.Но съм делегирала чистенето и  миенето на чинии.

# 703
Ами той и мъжът има деца, не са само нейни.
И какво, ако той не понечва да сготви, въпреки този факт? Децата да останат гладни, докато си надвият инатите?

# 704
Сериозно ли мислите, че ако майката не вдигне изтлелите си мощи, мъжът ѝ ще остави децата гладни? Няма да им нареже хляб и салам или да поръча готова храна? Да ги изведе да ядат навън в краен случай? Имайте малко повече доверие на тези мъже, светът няма да спре да се върти без вас.
А ако съществува такъв баща, тя какво прави с него и защо го причинява на децата си?

Общи условия

Активация на акаунт