С какво ви дразнят мъжете /тема №12/

• 60 754
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Темата е "С какво ви дразнят мъжете" , а не "На какво научихте мъжете си". Ми дразни ме. Теб не разбирам какво те бърка. Нали твоят е перфектен...

# 361
Не е притеснително, че мъжът иска да ходи на заведение с колеги. Даже и че е организатор, все някой трябва да се жертва да направи резервацията.
Притеснителното е, че крие от приятелката си.
За пиенето - хората се променят в това отношение. Познавам човек, чийто прякор е бил Лимонадения Джо (който е по-стар ще се сети откъде идва), защото е пиел само лимонада. След любовница, която не е пускала чашката, сега този човек пие сутрин чай с коняк, за останалата част от деня си правете изводите.
Една жена трябва да реши какъв мъж иска и дали иска криещ се организатор на партита, който пие алкохол.
Кенди, шест години не са малко, но ако сте се загаджили на 16 и сега сте студенти, може и да не е това твоят човек.

# 362
Ми купувайте повече, предвиждаш че сте двама и нагласяш количеството поне за още половин персОн допълнително, за всеки случай, ако му се прияде на домочадието. Иначе оставяш човека да се стиска и да му текат лиги, което е също толкова неуважително като това да ти изяде порцията.
У нас нас по принцип се съобразяват нещата, единственото което ме дразни е като взема разни екзотични сиренца, които по разбираеми причини са в малки опаковки, купувам ги да се сервират с крекери и режа по малко от всяко. А той като си хареса някое после го омита и се оправдава, ами то понеже беше останало парченце, да го довърша. Ама никога не довършва евтиния кашкавал Rolling Eyes Дразни ме не че го е изял, а че се оправдава по такъв детски начин.

# 363
Не е притеснително, че мъжът иска да ходи на заведение с колеги. Даже и че е организатор, все някой трябва да се жертва да направи резервацията.
Притеснителното е, че крие от приятелката си.
За пиенето - хората се променят в това отношение. Познавам човек, чийто прякор е бил Лимонадения Джо (който е по-стар ще се сети откъде идва), защото е пиел само лимонада. След любовница, която не е пускала чашката, сега този човек пие сутрин чай с коняк, за останалата част от деня си правете изводите.
Една жена трябва да реши какъв мъж иска и дали иска криещ се организатор на партита, който пие алкохол.
Кенди, шест години не са малко, но ако сте се загаджили на 16 и сега сте студенти, може и да не е това твоят човек.
Или иска тепърва да си изживее студентските години на 30, въпреки че вече е бил веднъж студент, и въпреки че в момента е със сериозна връзка (поне към този момент). По много нелеп начин и научих, че той е искал да организира, но това е друга тема. Та криенето си е дразнещо. А и не се знае какво още може да се крие все пак?!

# 364
Хубав е призивът да се купува повече, за да има за всички. Още по-хубаво би било и да се чете.
Вчера вика "Отивам до магазина, направи списък". Направих аз и накрая написах да вземе и плодове. Връща се и купил една хартиена кесийка с грозде.
Да беше направила списък с вида и количеството нужни плодове, Лютиче. Ама, по-простичък, като за малко дете. Толкова глупаво от твоя страна да разчиташ на преценката на възрастен човек.
Скрит текст:
Сарказмът ми не е насочен към теб.

# 365
  • Швейцария
ММ ме издразни, че е болен от Корона и отказва да се изолира в стаята за гости. Каза, че ако ми пречи аз мога да се изолирам там. Седи си на другия край на дивана и хич не му дреме. Ползва си една и съща тоалетна с мен, а имаме две. Миналият път беше същата работа и ме зарази. Сега очаквам да се тръшна днес или утре.

# 366
Кенди, а какво значи сериозна връзка? Живеещи заедно, сгодени, говорите ли за брак или за деца, имате ли общи планове за жилище или живеете под наем, или в собствен апартамент.
Шест години са наистина много време и не сте вече деца. Трябва да сте наясно къде сте в тази връзка и накъде отивате. Приятелят ти какво смята по въпроса?

# 367
Кенди, а какво значи сериозна връзка? Живеещи заедно, сгодени, говорите ли за брак или за деца, имате ли общи планове за жилище или живеете под наем, или в собствен апартамент.
Шест години са наистина много време и не сте вече деца. Трябва да сте наясно къде сте в тази връзка и накъде отивате. Приятелят ти какво смята по въпроса?
И живеещи заедно, и сгодени. Имахме общи планове за жилище, деца, тъй като в момента живеем под наем. ИмаХМЕ, вече не знам.
Още нещо, което ме издразни, когато разбрах за снимката и криенето на това, че искал да организира събиране е, че  излезнах навън бясна. Прибирам се и ме пита “Мина ли ти вече?” А и аз направих грешка, че избухнах и счупих една чаша(не по него, разбира се), ноо.

# 368
Май трябва да седнете и да поговорите сериозно.
Вместо да планирате сватбата, децата, жилището, вие вървите в различни посоки.
Не звучи добре това.

# 369
Човека ми отговори кратко и ясно, че няма да е антисоциален, да е мишка и да става мъж под чехъл.
Замислих се, кой от познатите ми се изразява така. Нито един, за когото бих се омъжила, или бих искала приятелка да се омъжи.

# 370
Май трябва да седнете и да поговорите сериозно.
Вместо да планирате сватбата, децата, жилището, вие вървите в различни посоки.
Не звучи добре това.
Разговора трудно ще протече, но и да стане факт - как се живее с човек, на когото му нямаш доверие вече?

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 08:45 от Candy’s

# 371
ММ ме издразни, че е болен от Корона и отказва да се изолира в стаята за гости. Каза, че ако ми пречи аз мога да се изолирам там. Седи си на другия край на дивана и хич не му дреме. Ползва си една и съща тоалетна с мен, а имаме две. Миналият път беше същата работа и ме зарази. Сега очаквам да се тръшна днес или утре.
Признавам, при такова поведение, бих го "изолирала" завинаги.

# 372
  • Швейцария
Хаха, Уишмастер, разсмя ме сутрешно. Мерси.
Още не съм се тръшнала, а минаха 4 дена. Може и да ми се размине.

# 373
Вземай правата лопата и го тръшкай докато не те е заразил. Ние дружно ще ти мислим алиби и ще ти съберем пари за добър адвокат. Simple Smile

# 374
Разговора трудно ще протече, но и да стане факт - как се живее с човек, на когото му нямаш доверие вече?

По-лошото е, че от описаното не личи той да иска да живее с теб (вече).

Общи условия

Активация на акаунт