Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 68 735
  • 782
  •   1
Отговори
# 30
bubanka,
Аз нямах предвид пищно момиче (просто не е слаба като клечка), а резултат, подобен на това:

Не чак толкова слаба жена, но ефектът е същият. Представи си широка горна част, широка долна част, и ултра силно вталяване. За мен това е като просяк, който е облякал подарени дрехи и ги е завързал към себе си, да не му падат.
Това е за мен, разбира се, на някой може и да допада.

П.П. Аз харесвам crop дрехи, но съвсем леко скъсени, не чак като показаните. Но на моята фигура не подхождат, освен ако не сложа панталон до под мишниците. Пък такива панталони по други причини не харесвам, и така Joy

# 31
това, което си показала на снимката (гледам от телефона), много ми допада Simple Smile - но да, не за мен

# 32
всяка тенденция, която е силно папагалска или при която се вижда прекалено много плът, не е подходяща за мен
Абе, на тема "цвят" аз имам периодични изблици. Не е точно в моя стил да съм в наситени цветове и шарена, но понякога изпитвам необяснима вътрешна нужда да се "оцветя". Този сезон взех и наситено зелена блуза... Neutral Face

Иначе, роклите показани от Мира Иванова малко по-назад, особено 2 и 3, все едно аз съм ги избрала.

Витаминче, мамешките дънки от снимката ти и на мен ми харесват и стоят добре на доста жени според мен. Ти предпочиташ малко по-мадамски стил на обличане и явно се "бият" с вътрешното ти усещане. Зависи и върху кого са облечени и как са съчетани, разбира се.

Кропнати блузи и аз съм си поносила на младини, но не чак къси като спортен сутиен.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 16:20 от Light Beam

# 33
Marieta, да, светлината след дъжд е абсолютно вълшебна и дори най-прозаичната снимка на най-обикновено място изглежда специална!

Хареса ми в бялата рокля (но не със сникърси), но още повече харесах пръстена ти!

Относно цветовете - дълги години ходих в черно от глава до пети, после имах къс цветен период и влязох в неутралите - пак от глава до пети - да, може да изглежда доста стилно, но и доста бозаво също. Та някъде по пътя си стигнах до моята формула - неутрали + 1 елемент от дрехите като цветен акцент. По-често и за по-лесно цветният акцент е шал, чанта, колан, рядко - обувки.

В петък бях със светло сив палацо панталон, черни боти, наситено жълт топ и кафяво кожено яке, шалът бяло/сиво/жълто. Същата комбинация понякога нося и със жилетка в бяло/сиво/черно/кафяво/жълто - звучи ужасно, знам, но е ОК Simple Smile

Витаминче, аз продължавам да твърдя, че ужасно голям процент жени купуват "актуални и модерни" дрехи без всякакво чувство за самопознание и самокритика. Проблемът не е в дрехата.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 16:10 от Agent Provocateur

# 34
ЖДНБ Grinning За неделно излизане днес си изневерих на стила - сложих пола на воланчета и семпли такива на блузката.
Полата е много феерична, затова я купих. Но нямам подходящ топ за нея, трябва нещо по-късо.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 19:32 от pepa57

# 35
Така съм аз днес. Мерим с дребния костюми за бал.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 17:33 от G&B

# 36
всяка тенденция, която е силно папагалска или при която се вижда прекалено много плът, не е подходяща за мен
Тя за кого е подходяща?
Всичко на показ, за продан …

# 37
Пепа, аз се впечатлих от очите и веждите ти. И цвета на червилото или гланца ти - точно такъв все търся и върху мен никога не стои по този начин. Кое е? Поличката със сигурност е удобна за лятото. Въпросът с най-подходящата блуза за тези поли с ластик на талията винаги ми стои на дневен ред и никога не намирам съвършената Grinning

Относно цветовете - дълги години ходих в черно от глава до пети, после имах къс цветен период и влязох в неутралите - пак от глава до пети - да, може да изглежда доста стилно, но и доста бозаво също. Та някъде по пътя си стигнах до моята формула - неутрали + 1 елемент от дрехите като цветен акцент. По-често и за по-лесно цветният акцент е шал, чанта, колан, рядко - обувки.

Агент, това с шал, чанта, колан си е абсолютна класика.
Аз пролет точно папагалски изблици имам по някаква причина - на студени, но относително ярки цветове ме избива - розово, резеда, зелено, жълто, тюркоаз, но по-наситен, абе, .... леко надмогващи ме с една дума.
Ранна есен пък, по същия начин както ярките цветове пролет, започват да ми се носят някакви бежово-пясъчни, медни, топло жълти неща. И те не са много мои, но когато кожата ми е хванала някакъв тен се приемам с тях. Нито едните, нито другите са основна част в гардероба ми, но се намират. Зиме и лете чакрите ми се наместват и съм в моите си гами.
Черно все още нося през зимата. Пролет, в момента в който кожата смени цвета си съвсем леко, започвам да изглеждам по-посърнала и уморена с него. Бяло също нося все още - целогодишно..... засега.
Относно самокритичността при обличане - на теория се познавам. На практика - понякога нарушавам  правилата.
Единствено прекалено впити и много "голи" дрехи не съм носила никога.

И, като стана въпрос за балове, не се сдържам и ще споделя това комично описание:  http://www.bgnow.eu/news.php?y19&cat=2&newsid=133576(M2W)
Ревах от смях. Не го бях чела Joy

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 23:25 от Light Beam

# 38
Влизам да се похваля, че започнах лифтинговите процедури при козметичката си. Това ми е втора серия, мисля, че ефектът при мен надминава очакванията. В този ред на мисли си издирвам ампули или серум с лифт ефект от по-високия клас козметика, че разни Вишита и тем подобни яко са ме разочаровали.

# 39
Mardji1, какви точно процедури правиш? Козметиката на Виши никога не ми е пасвала по някаква причина, но и от другите никога не съм очаквала реален и траен лифтинг ефект. Някои могат да стегнат краткотрайно, но в дългосрочен план не повлияват действието на гравитацията. Отпускането е неизбежно.
В момента повече ме тревожи  влошаването на вида на косата. Втора година не спира да оредява. От тънка и гъста постепенно се превръща в тънка и рядка. От седмица пия Priorin. Ще кажа има ли ефект. За момента поне спря да пада по кичур под душа.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 00:00 от Light Beam

# 40
  • София
Снимка от Кавала, с нова чанта

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 06:57 от Rockstar

# 41
Влизам да се похваля, че започнах лифтинговите процедури при козметичката си. Това ми е втора серия, мисля, че ефектът при мен надминава очакванията. В този ред на мисли си издирвам ампули или серум с лифт ефект от по-високия клас козметика, че разни Вишита и тем подобни яко са ме разочаровали.
Козметиката, която до момента съм признала е на лаборатории Ericson. Скъпа ми идва, честно Simple Smile
В БГ я предлага http://www.vitality-club.bg/

# 42
Ето някои неща, които виждам и не харесвам. За мен изглеждат като подарени (дори на моделите от сайта):

Витаминче, а аз търся точно такъв ефект, дори си взех през почивните дни два чифта дънки с кройка HIGH RISE - WIDE LEG - FULL LENGTH
и WIDE STRAIGHT – FOLD-UP HEM – ANKLE LENGTH
. За скъсяването ясно, но искам да са ми широки, свободно падащи в крачолите. Да, като подарени са ми Blush
От новите модни трендове бих носила рокли с цепки, но цепките да не са навсякъде. Но това ми харесва като кройка
Както и един модел рокля, който ще потърся малко по-късно.
И прозрачна рокля ще нося с необходимата подплата на определени места.

# 43
Благодаря за темата!!! Hug

Коя от тазгодишните модни тенденции за лятото намирате за неподходяща за нашата възраст и бихте пропуснали с удоволствие?

Макси рокли и поли, цветни аксесоари.

Rockstar, много приятно роклЕ, баш за лежерна разходка! Аз съм голям фен на този нюанс на зеленото. Blush

Сандалите на раздора не биха привлекли вниманието ми по никакъв начин. Заради равната подметка, след това вече гледам акценти, цени, етикети. След като си прецаках свода от нон- стоп носене на такъв тип сандалети вече само като видя подобни, подминавам.

# 44
Раздор!? Grinning

А аз просто исках да пораздвижа темата! Да провокирам заемането на активна позиция, така да се каже!

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 15:17 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт