Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 207
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • София
И Лио и Кристина ми харесаха. Лио, сандалите само бих сменила с друг цвят.

# 677
christina1980, чела съм те по темите и си те представях скучна, извини ме за което.
Много ми допадаш! Обичам цветове и големи бижута!

# 678
И Лио и Кристина ми харесаха. Лио, сандалите само бих сменила с друг цвят.
Това са чехли Reunion, и точно този млечно - зелен цвят, страшно много ми харесва.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 11:45 от Lioness77

# 679
Кристина, много ми харесва стила ти Simple Smile

# 680
ravi, Gabina, имат доста модели зелени сандали. Нямам лични впечатления за качество и удобство обаче, а май нямат магазин в София.
Аз заглеждам тези

# 681
christina1980, чела съм те по темите и си те представях скучна, извини ме за което.
Много ми допадаш! Обичам цветове и големи бижута!

Благодаря!

# 682
Кристина, имам точно същата рокля, но никога не съм я обличала на различно място от морето... Денем или вечер с тъмно дънково яке или червен или син шал... Харесваш ми Blush

# 683
  • София
И на мен това ми направи впечатление - различното съчетаване на бяла лятна рокля. Аз само с дънково яке я нося.

# 684
С тази рокля, не си свалям сакото на работа. Няма да е прилично.

# 685
  • София
Лио,  цветът е хубав, но повече контраст ми се ще.

# 686
. Еспадрилите,които поръчах, са ми ултра удобни

# 687
ravi, Gabina, имат доста модели зелени сандали. Нямам лични впечатления за качество и удобство обаче, а май нямат магазин в София.
Аз заглеждам тези

Да, гледах и Габина, имам техни обувки и са качествени, но.....36 номер са ми големи. Когато е обувка с връзки- става, но иначе - не.

Някой да е купувал обувки от ZAPTOS -доколкото съм чела не са с особено качество, но отговярат ли си на номера?
Там си харесах  еспедрили, но предполагам ,че пак ще са ми големи.

# 688
  • София
Кристина много ми харесва за пореден път.
Продължавам да се надявам да видя Лъвицата без пози, чупки и нацупени устни. Май няма да ме огрее.

Днес съм така

Съжалявам за ужасната снимка, но не се справям със селфитата.

# 689
Змия,специално за теб! 😉🙃 А що се отнася до позите и чупките, това съм аз и се харесвам .Не ми дреме нито от възрастта, нито от хорското мнение ,не робувам на предразсъдъци. Обичам да се различавам от масовката и го постигам,по един или друг начин.А и чупя устни,да, но поне са истински,без филъри и филтри.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 16:23 от Lioness77

Общи условия

Активация на акаунт