Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 198
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Леле Агент, къде ли не си надниквала 🤣. Май нанвсички континенти вали. Аз имам същите ботуши, но се замислих за едни по-шаренки.

# 706
A, Реюниюн, толкова стари ботуши едва ли имаш Wink

Този чифт е отпреди децата... дори онлайн вече е трудно да му се намери снимка Simple Smile

Имам и правилни Хънтърчета, те са по-закачливи Wink

# 707
Агент, да не то снимам моите бели гумени ботуши, че бая ще има да се чудиш какво работя Simple Smile.

# 708
  • София
И в София вали.
Снощи протече по средата на хола ми.

Не знам при вас какви са температурите, но аз не бих могла да издържа повече от няколко минути в гумени ботуши над 15 градуса.

# 709
И в Прага e облачно и дъждовно, и е 17°C. Ароматизирах се с Amouage Sunshine (последната ми парфюмна придобивка). Като няма слънце, поне си го представям.
Тоалетът е деним, флорална риза и сникърси в бяло и сиво.

Много ми хареса Кристина и на мен, както и чантите на Мими (рових се по нощите и аз, но геройски не купих нищо Trophy).

# 710
Змия, като се изсипва небето ходим с гумени независимо от температурата и сезона - галоши тук има всякакви - от най минималните до сериозни. Като ни стане студено навличаме вълнените чорапи с тях Simple Smile

Признай си, Савова, за белите ботуши, да не си си купила таз канадска гордост, че да тормозиш островитянките Simple Smile

PS Моите хлапета имаха едни неопренови, които топлеха до -30С и в същото време бяха идеални за дъжд... ако попадна ще си взема и за мен, колкото и да са грозновати. BOGS!

https://www.bogsfootwear.com/shop/all-womens-boots
Comfort rated to -58°F/-50°C

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 17:26 от Agent Provocateur

# 711
Аз се прибрах преди пороя.
Гумени ботуши имам един чифт на стилизирани цветя, но съм ги носила само на един супер дъждовен концерт на открито. Не ми понасят задълго, нито в топло, нито в студено време. Може и да не съм попадала на правилните де, или климатично не се чувствам принудена да ги нося...

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 21:48 от pep_si

# 712
Pepsi, откакто те видях с онази дългата рокля все ми е на устата ( ръцете) да ти кажа, че рокли които подчертават женствеността са твоите рокли, а ти ходиш с дрехи с които преспокойно можеш да минеш и за нон бинари Simple Smile

Агент, моите са по- грозни.

И за да не се чудите какво работя с тях, на поточна линия в рибо преработвателна фабрика съм Simple Smile.

# 713
MarietaYo
много хубава е рокята и ти в нея - официалната
Обаче... бялото геврече на леглото е топ Wink😍
Ох, бялото геврече днес е с превръзка. Черното по-огромно космато геврече го е захапало за крачето. И на хълбока имаше дупка.

# 714
  • София
Ох, милото. 🥺
Мацки, направих разчет и спирам с харченето за дрехи и козметика до края на месеца. Честна стилна!

# 715
Повечето в темата сте за тотална забрана за шопинг.
Човек ще реши, че сте голи и боси.

# 716
Рокси, сигурна съм, че можеш не месец, а месеци наред ни'ква козметика да не купуваш.
А за дрехите, години Grinning
Аз тази година се озаптих малко. Всяко лято имам дрехи, които няма кога и къде да облека. Току извадя нещо, то си е ново.

# 717
Аз пък, току извадя нещо и... то станало за щерката, на мен ми е тясно Head Band Cold Sweat Та затова купувам като невидяла, сменям размера, сменям дължините... а чантите бях яко ги захабила и просто подменям...

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 22:24 от peneva_a

# 718
  • Mediterraneo
От октомври насам едни чорапи не съм си купила. Всеки цент отива в бизнеса, за мен не остава. Започвам да спичам, не, че имам особена нужда от нещо, ама за душата...
Черен широк панталон и тениска, спортни сандали. Днес така. Иначе съм по къси панталони и маратонки.

# 719
G.Savova, професията, различните ми хобита и работната ми среда не предполагат твърде женствено облекло в ежедневието Simple Smile. Нося това, което ми харесва и ми стои добре.
По отношение на покупките не си поставям умишлени  ограничения, но и си нося дрехите дълги години наред. Може би защото избягвам покупки, които са на "гребена на  модните тенденции". Неприятно ми е да съм облечена като 30-50% от хората по улиците, пък дори и да е супер модерно. Като по - млада доста се забавлявах да си променям някои дрехи по мой вкус. Продължавам да си нося някои класически модели дънки от преди 15-20 г., но и си допълвам гардероба с нови неща (пак не от най - модерните Simple Smile )

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 08:22 от pep_si

Общи условия

Активация на акаунт