Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 172
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
И розовото Heart Eyes
И на ysap роклята изглежда интересна с този принт.

Аз днес съм направо инфантилно облечена, но исках да съм контра на облаците и в същото време закъснявах за работа, та резултатът е този:

Скрит текст:
🍍

Е, не с джапанки навън, разбира се.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 12:17 от McKitty

# 736
Ooo имам "фетиш" към тениски с принт на ананас Simple Smile.
Моята е тази.

# 737
  • Mediterraneo

Тарталетка, успех!! Стискам палци! Ако ти се споделя какво е начинанието, ще ми е интересно. Ще дойде време и за твойта душа. Wink П.п. Отслабнала си??
Благодаря ти! Начинанието е бар на един плаж. Много мудно вървят нещата засега, затова се спичам. Ама трупам опит.
Не знам дали съм отслабнала, кантарът е в пенсия, откакто реших да не му се доверявам на преценките. Панталоните масово ми падат, може и да съм свалила малко на обиколка.

# 738
Успех ти желая, Тарталета. Аз живея така вече 32 години. Първо за работата , после за нас. Ако остане. Тъпо и неуважително отношение към мен си.

# 739
Много добре изглежда, Тарти! Ще стане! 🍀
Както се казва: Построй го и ще дойдат. /Дано да не богохулствам/

# 740
  • София
Тарти, ще тръгне. Още не е съвсем ок след мерките. И уцелихте и война и рецесия, но на хората им се пътува и ще започне.

# 741
Изглежда чудесно, Тарти! Ще потръгне, с толкова труд и любов правено няма как да не потръгне! Но ти все пак си отделяй по няколко минути тук и там за себе си! Дори да е само за разходка в парка с приятелка или йога на плажа на изгрев. Каквото обичаш да правиш с цел да овладееш стреса!

# 742
Тарти, зарад такъв бар бих вървяла и демоде. Simple Smile Успех!

# 743
  • Sofia
Бих посетила такъв бар на плажа. Успех в начинанието! Heart Eyes

Сега съм на прасковено-оранжева вълна. Миналото лято носих тревисто зелено и се наситих.

Днес ми дойде едната ленена рокличка,  залепна ми, само цепката май ще затварям, че на тия години с целия бедър отвън не е много ок. Ще я нося с чехли в същото синьо, които си останаха необувани 2 лета заради травмата от катастрофата и новата ми оранжева чанта , ще бъда ярка и шарена. Joy

# 744
  • София
Тарт, много вълнуващо, успех! Hug

Аз съм в търсене на черен сандал с хубава подмента и за слаб крак - няма, ужас, няма.

# 745
Сега съм на прасковено-оранжева вълна. Миналото лято носих тревисто зелено и се наситих.

Днес ми дойде едната ленена рокличка,  залепна ми, само цепката май ще затварям, че на тия години с целия бедър отвън не е много ок. Ще я нося с чехли в същото синьо, които си останаха необувани 2 лета заради травмата от катастрофата и новата ми оранжева чанта , ще бъда ярка и шарена. Joy
^^^
Много красива рокля и цветова комбинация си показала, Карен! С кеф да си я носиш!

Вчера се прибрах с поредните чехли. Уж нищо не ми трябваше, но се наложи да убия малко време докато синковецът приключи с математиката и опа! Ако си пребрoим гардеробите в тази тема със сигурност ще се окажа в долните 5% по брой на дрехи и в топ 5% по обувки (и шалове). Със чантите подозирам, че ще бъда в твърдата среда.
Дойде и чаканата жълта, далеч не е толкова ярка, колкото изглеждаше онлайн, което може и да се окаже голям плюс като гледам как се изнервям при вида на много ярък цвят върху мен. Днес трябва да доставят и фуксията.
Скрит текст:

^^^
Ще са идеални със бял ленен панталон, какъвто имам и син ленен топ, какъвто имам...

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 18:48 от Agent Provocateur

# 746
  • София
Аз днес подреждах обувките. Беше трудно. 😁
Много ми хареса съчетанието синя рокля и оранжева чанта и ще го повторя и аз.

# 747
Тарти аз с удоволствие бих пила питието си във вашия бар. От сърце ти пожелавам много клиенти. И тогава с кеф да си купуваш за душата.
Мацки мисля си дали няма да мога да спестя едни пари и до ходя на оная сватба за която споменах с някоя от двете рокли.

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 08:10 от MagniМ

# 748
Ужасно мразя когато обувки и чанта/колан са в един цвят. Не знам защо, но направо ми вадят очите.

Агент, аз пък съм убедена че имам най- малко обувки и чанти от всички в темата Simple Smile. В момента съм само с 5 чанти и 2 пазарски торби от плат Simple Smile.

# 749
Магни, стоят ти чудесно, но аз бих избрала кораловата за сватба.
Тарталета, чудесно място и начинание. Ще потръгне, мястото е много хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт