Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 163
  • 782
  •   1
Отговори
# 750

Агент, аз пък съм убедена че имам най- малко обувки и чанти от всички в темата Simple Smile. В момента съм само с 5 чанти и 2 пазарски торби от плат Simple Smile.
Аз съм с точно 7 броя чанти, не си и спомням някога да съм имала повече.

Тарталета, успех и от мен!

# 751
Магни,
Аз сън за синята. Много хубаво ти стои.
Сложи й някакъв екстравагантен аксесоар. Например голямо цвете наключицата на едното рамо.
Може би контрастни обувки

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 19:09 от MarietaYo

# 752
Ужасно мразя когато обувки и чанта/колан са в един цвят. Не знам защо, но направо ми вадят очите.

Aз знам защо ти вадят очите - защото преди 20+ години ово беше правило, а след това навлезе еклектиката и различните цветове/стилове/миш-маши, но за да навлезе новото се налага да се дискредитира старото. Ерго в твоите очи едноцветието е присъщо на дъртите, старомодните и на всяка, която нищо не разбира от дрехи и стил.

Дискредитiрането на старото/наложеното е похват, който работи не само в модата. Ужасно универсално нещо Wink

Всъщност днес влязох в темата, защото вчера дискутирахте айфончета и филтърчета и как айфончета ги нямали Wink Това не е точно така, съжалявам, ако разбия нечии илюзии. И те ги имат, но за разлика от андроидите на плебса не могат да се контролират лесно и се крият зад смарт ХДР алгоритми!

https://www.reddit.com/r/iPhone13/comments/r5vq40/iphone_13_is_a … ingbeauty_filter/

Магни, не на кораловата за вечерна сватба, но другата може да стане, защото е много класическа! Опитай я с по-неочаквани обувки или дълго сако за да и вкараш по-актуална нотка, но и така си е класика.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 19:14 от Agent Provocateur

# 753
  • В полите на Пирин планина
Магни , синята ти стои страхотно. Мисля, че става за вечерна сватба.

Аз имам точно 5 чанти, от които 1 е официална и една спортна. Чантите не са ми страст, а удобство.

# 754
И аз съм за синята рокля.

# 755

Всъщност днес влязох в темата, защото вчера дискутирахте айфончета и филтърчета и как айфончета ги нямали Wink Това не е точно така, съжалявам, ако разбия нечии илюзии. И те ги имат, но за разлика от андроидите на плебса не могат да се контролират лесно! И не само това не може да се човърка при тях!

Интересни неща могат да се научат от вас в темата. Laughing

Тарталета, успех в начинанието!

# 756
Агент, никога не съм го спазвала това правило. Като се замисля може би ме дразни заради манията на сестра ми координира обувки, чанта и колани.
Къде съм говорила, че едноцветието е дърташко??? Нещо май се обърка Simple Smile. Гардероба ми е поне 80% едно едноцветен. Имам много малко дрехи, които да са с повече от 1 цвят Simple Smile.

Айфона има съвсем лек филтър когато снимаш на режим портрет с камерата на гърба, но ако не искаш филтъра просто не го ползваш.
Филтъра е ужасно лек и направо незабележим за повечето хора, за разлика от филтрите на андроидите.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 19:24 от G.Savova

# 757
За едноцветиет при чанти/обувки/колани говоря.

Дез, аз като виден представител на плебса мога да си позволя да си направя майтап по въпроса как снимащите с айфони гледат на неснимащите с айфони;)

# 758
Хайде сега плебс, айфони и андроиди...

# 759
Да ви кажа двете ми деца са с айфони. Едното дете прави страхотни снимки, а другото не. Та, не е само от телефона и екстрите му.

# 760
Хъх.. Аз пък бих казала кораловата. Другата ми е много строга, може би на живо да изглежда пó парти. И двете ти стоят добре, Магни. 🤘

# 761
Magni и в чувал за овес ще е супер. И двете рокли ми харесват, да си призная, бих хвърлила ези/тура.

По-старият ми Самсунг имаше невероятна камера. Ако не го бях изпуснала на няма и година, щях да си снимам с него до днес.

# 762
Успех с начинанието Ви Тарти и наздраве!
Карен, много хубаво ярко синьо! Роклята и цялата така съчетаната визия ще привлича погледи и без да имаш цепка. Ти обичаш синия цвят! Спомням си кожената светло синя рокля.
Магни, и от мен за синята рокля.

# 763
Момичета, роклята е черно и сиво/ сребристо с глитерс отблясъци ( ламени нишки или както се казват). Даже ръси стебрист боклук като я обличам. Няма грам синьо по нея. С какви обувки да разчупя? Бели не стоят, прекалено контрастни са.  Аксесоари нямам, освен един сребрист шал , който мога да наметна да скрия татуировката. Ама пък да не стане прекалено светещото? 😂 Аз затова досега не съм я обличала, хич не си падам по лъскавото. Не съм я купувала, подарък ми е. Кораловата е страшно удобна и въпреки че е повече за парти мислех да мина с нея. Ще го мисля още. Имам седмица и изобщо не ми се харчат пари за рокля за едно обличане.

# 764
Магни, не харчи Simple Smile Сложи веселата коралова. Ще бъдеш жизнерадостен цветен акцент.
Така или иначе, с твоята фигура...Wink

Общи условия

Активация на акаунт