Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 211
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
Не съм обувала, Мими. Ежедневието малко ми е на високи обороти последните месеци и само тичам. С кецове 😂
Скоро започват летните партита и на една сватба сме поканени. Дори не съм се оглеждала за рокля.
Показвам щерката от такава преди седмица за малко. Е аз точно с дълга  едва ли ще се докарам.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 07:58 от MagniМ

# 616
Магни, щерката е разкошна...като обуеш стилето да се фотнеш за мен! Hug

# 617
Ако трябва да избирам между зелено и фуксия, моя избор ще е фуксията защото ще се впише в гардероба ми, докато зеленото ще се чудя какво да го правя.

# 618
  • София
Савова, ярките цветове се връзват с много неща. Аз с тях под форма на чанти, обувки и шалове, разнообразявам черни, сиви, кафяви и бели дрехи с които ми е пълен гардеробът.

# 619
А, аз фуксията ще се чудя какво да я правя.. Simple Smile
моите цветове са бяло, зелено, резеда, синьо, сиво, тъмно синьо, електриково, бледо лилаво, корал...никога не нося бордо, кафяво, горчица, червено, цикламено или т.нар фуксия... имам матов тен, зелени очи и с тези цветове съм като от махалата... Simple Smile

# 620
  • София
Фуксията със синьо и сиво е супер, че и с тюркоаз.
Аз с годините ставам все по-шарена в изборите си.

# 621
  • София
Аз зелено вече нося яко.
Оня ден - зелен панталон, бяла тениска, зелена чанта.
Днес - дънки, зелена риза, черна чанта.
Имам и 2 зелени блузи и зелена рокля.
Още визии със зелената чанта - изцяло черно примерно или изцяло бяло или черно/бяло/дънково.

# 622
Савова, ярките цветове се връзват с много неща. Аз с тях под форма на чанти, обувки и шалове, разнообразявам черни, сиви, кафяви и бели дрехи с които ми е пълен гардеробът.
Зеленото просто не се вписва в гардероба ми, кафяво, бежаво и жълто не нося, и правя изключително редки изключения за сиво ( 2 тениски).
Преди години МК имаха подобна чанта на зелената, в едно много хубаво тъмно зелено и такова зелено бих носила. Може и такова зелено.

# 623
Това зелено е разкошно. Моля ви дайте идеи къде има блузи/ панталони с този цвят - реални магазини в София.

# 624
  • София
Милитъри зелено май бяха заредили в НМ.
Иначе тревисто зелен широк панталон си търсих 2 месеца и накрая намерих в квартала.

# 625
За тревистото зелено, като чантата ми е питането.

# 626
  • София
Ха, днес съм в тон с темата със зелена пола Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 22:34 от Ivanichka

# 627
В Резерве има рокля, имаше сака, не знам дали са още налични и тениска.

# 628
Ivanichka, полата от Манго ли е...Grinning....Ето я мойта...май съм я показвала....много си я уважавам иначе....

Зелени панталони имаше вчера в Бершка в мола на Опълченска.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 08:50 от kativita

# 629

Чета, че за покупки си говорите.
Аз съм решила повече нищо да не си купувам, освен ако нещо не ме грабне до толкова, че да го мисля вечер преди да заспя. Този панталон ми е от преди 18 години. Не го бях носила много години и сега го преоткрих. И съм решила повече нищо да не изхвърлям, защото модата постоянно се завръща.

Общи условия

Активация на акаунт