Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 209
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ivanichka, полата от Манго ли е...Grinning....
Същата 😄

# 631
  • In transit
Benetton имат доста модели дрехи в тревисто зелено.

# 632
В Dafne (на Витошка) имаше пола, рокля и блузки някакви в тревисто зелено. От другата страна на улицата в Elizabeth имаше по-официални рокли и в задната част някои интересни ризи в комбинация със зелно. В Invito на Графа имаше рокля риза на витрината преди месец и малко в този цвят, сега вътре виждам по закачалките, но не съм влизала скоро...
Актуален цвет и се намира Hands V

# 633
  • София
Тревисто зелени неща всякакви има заредени в моловете. В момента е актуално.
Ха, Кристина каква била слаба!
На мен вече нищо от минали години не ми става. Ни горе, ни долу. Съответно пазарувам нови. 😜

# 634
Тези дни съм с chino панталони... Онзиден светло милитари зелен, вчера и днес с navy  синьо и "бели" кецки (светъл лен по-скоро, с неравномерна едра нишка)
Скрит текст:

Щампата на тениската е в същото синьо като жилетката, а панталона по-тъмен... Много лъже камерата на този телефон.

# 635
Пенева, на Витошка къде е Дафне? Нещо съм го проспала... Срещу Елизабет е Дика. А Дафне? 🤔

Много сте хубави със зелените поли, момичета! Тениската с принт на Иваничка е чудна, бих я облякла с удоволствие и аз.
Кристина, чудесен панталон и чудесна офис визия.

Аз днес съм в бяло и пепел от рози. Мързи ме да се щракна, няма и къде.

# 636
  • София
На Витошка няма Дафне.На Солунска има близо до Славейков.

# 637
Сега се сещам за Солунска. Там бутиците ми се сливат в 1.

# 638
.  Много харесвам нарисувани материи

# 639
Пенева, на Витошка къде е Дафне? Нещо съм го проспала... Срещу Елизабет е Дика. А Дафне? 🤔
Ами да, Dika е там, в нея влизах... Relaxed Там имаше зелените неща... И там се влюбих в една тъмносиня рокля на бели точки, комбинирана с червено тънко коланче и обувки Heart Eyes

# 640
  • Варна
Ето ме и мен от днес:

# 641
  • София
Аз днес съм с долнище на пижама на мечета и раиран потник.

# 642
Аз съм с червен панталон и бели гумени ботуши Simple Smile.

# 643
Преди малко си купих сандали. За мен това се оказа изключително сложна покупка, предвид факта, че вървя много. Моделът, който си избрах, покрива всички мои изисквания без 1: да е със закрита пета. Но правя компромис с откритата пета, защото са много удобни. Пробвах и на висока платформа и също ми хареса, но не посмях да рискувам заради фактора вървене. Затова взех по-ниските. Катарамата всъщност е лепенка 😂

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 16:06 от McKitty

# 644
Savova, тъкмо с чудех какви цветове носиш, щото и аз все съм заспала и повечето снимки ги пропускам
Иначе и аз съм в червено, но топът ми.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 20:24 от De Si

Общи условия

Активация на акаунт