COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 10

• 401 742
  • 6 154
  •   1
Отговори
# 6 075
Ганя, освен, че е най-умен в целият свят, е и най-умрелият от Ковид на глава население в целият свят.
Но, понеже Ганя е много умен - не получи сърдечен арест от ваксината, а си умря от Ковида.

Как не ви е срам, не знам??

Че и цензура било имало. Да сте погледнали случайно темата срещу ваксините? там всички като вас пишат съвсем свободно, цензура няма, и е точно в този форум.

# 6 076
Има цензура. Масово се дискредитираха ваксините и се отричаше ползата от тях. Резултатите са повече от трагични. Национална катастрофа. Дано се потърси сметка някой ден на виновните за тази смъртност.

# 6 077
От какво да ме е срам? Да съм извършила престъпление, някой да съм обидила?
Точно в тази тема се триеха мнго постове. И да, тук имаше цензура. В темата за васкините може да се пише всичко, но тя касае други ваксини. Моето мнение е конкретно за тази ваксина.
Ганя, освен, че е най-умен в целият свят, е и най-умрелият от Ковид на глава население в целият свят.
Но, понеже Ганя е много умен - не получи сърдечен арест от ваксината, а си умря от Ковида.

Че и цензура било имало. Да сте погледнали случайно темата срещу ваксините? там всички като вас пишат съвсем свободно, цензура няма, и е точно в този форум.

# 6 078
И какво ѝ е на "тази" ваксина? Аз и майка ми сме с по 6. По веднъж сме карали КОВИД, аз преди ваксините. Тя след отпадане на всички мерки. Само с липса на вкус и обоняние. Без никаква терапия.
Нещо да кажеш по въпроса?

# 6 079
Каква цензура? Та в социалните мрежи се лееше такава помия, откровени лъжи и недоказани факти. По националните телевизии излизаха уж уважавани хора с медицинско образование и говореха нелепици и отново недоказани неща. Депутати не спряха да плюят по ваксината и да плашат хора, а в това време се оказаха ваксинирани. В Америка, а и не само там пиха белина. И се лекуваха с конско лекарство от уж несъществуваща болест. И на фона на това - цензура? Шегувате ли се? И в момента гледам клипчета, в които разни "цензурирани" обясняват как с мъглата по празниците ни пуснали новата партида вируси, за да ни спретнат поредния локдаун.

Хубаво би било да има по-широка дискусия от дистанцията на времето, да се видят евентуални пропуски, да се направят още и още изследвания и подобрения при нужда. И съм сигурна, че това се прави в научните кръгове от хората, които това работят. Дискусия от типа "морална изродщина" и "Ганя е най-умен" е просто смехотворно и е на нивото "пия белина", "пръскат ме", "само аз прозрях истината и оцелях".

# 6 080
От какво да ме е срам? Да съм извършила престъпление, някой да съм обидила?
Точно в тази тема се триеха мнго постове. И да, тук имаше цензура. В темата за васкините може да се пише всичко, но тя касае други ваксини. Моето мнение е конкретно за тази ваксина.

И вашето мнение е от позицията на? Експерт по имунология, експерт по вирусология, експерт по ваксините?

# 6 081
Моята майка след ваксината никога повече не стана от леглото. Получи болки в кръста след ваксината, залежа се много дълго, 10 месеца след ваксината почина. От моята лична позиция изказвам мнението си.

# 6 082
Да беше потърсила и мнението на лекар.
"Болки в кръста" не е диагноза.

# 6 083
Странен страничен ефект.
Това от коя ваксина, след коя доза?
Не желая да омаловажавам трагедията ви, но това звучи несериозно.

# 6 084
Странен страничен ефект.
Това от коя ваксина, след коя доза?
Не желая да омаловажавам трагедията ви, но това звучи несериозно.
Ваксината е тази, първата, която пристигна в Бг, и която слагаха безплатно на пенсионерите. Астра зенека.

# 6 085
Постът беше, че Зукърбърг е съобщил в интервю, че е била налаган цензура във фейсбук. Вие наскачахте като гузен негонен, че някой е казал нещо срещу ваксините.

# 6 086
Аз съм с 2 АЗ. Всички ваксини са безплатни, до ден днешен, не само за  пенсионерите. Просто за Пфайзер не всеки можеше да се дореди в началото. Аз съм много доволна от АЗ, благодарение на нея и от цистит се отървах. Бонус ефект.
Постът беше конкретно за цензура върху лошите ваксини, затова тях коментираме, не просто цензура.

# 6 087
  • При семейството си
Зукърбърг говори за цензурата, която му е налагана.
Има го изказването му в достатъчно чужди медии.
Вид цензура имаше навсякъде.

# 6 088
Но и постът беше с преразказ на новината с доста негативен заряд. Признавам, че изслушах само части от подкаста, защото е 3ч., но Зукърбърг е много умерен в изказа си и казва, че е по-скоро “за” ваксините. Наистина говори за натиск и принуда от администрацията на Байдън да се цензурира вярна информация, но за страничните ефекти като цяло, а не за “опасните странични ефекти”. Също и Зукърбърг май не е признал, че се е поддал на натиска, да сваля информация, която е вярна. Напротив, казал е, че няма да го направи. Запънал се е и за някакво меме (смешка).

И все пак, нека не забравяме, че Зукърбърг си гледа бизнеса. Има нов президент, с който си имаха търкане в миналото. Спря наскоро проверката на факти, което има голям отзвук и поставя доста въпроси и т.н.

P.S. Доколкото знам, алгоритмите на ФБ за спиране на невярна информация/цензура или както искаме да го наречем, не са работели добре с кирилица, даже хич. Така че у нас нямаме много основание да се оплакваме.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 09:12 от wild poppy

# 6 089
Ние коментираме поста на цитирания от Лу Лу ФБ потребител, не оригиналния пост на Зукърбърг. Не се правете на разсеяни, Бръм и Елпис.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 10:00 от DeVa®

Общи условия

Активация на акаунт