COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 10

• 401 626
  • 6 154
  •   1
Отговори
# 6 105
Така си мисля, защото само по време на ковида хората умираха от кашлица. Преди това не съм чувала. Затова и питам права ли съм или не.

# 6 106
Интересно дали всички с проблеми са с такива от експерименталните ваксини. Защото у нас много малко хора са ваксинирани.
А и има доста от неваксинираните, които след ковид са с влошено здраве.
Независимо дали ковид е каран безсимптомно или с тежки симптоми, той може да предизвика всякакви,  вкл. дълготрайни усложнения.
В момента няма как да знаем от какво са болни болшинството, защото няма с какво да го сравним - тестове за ковид така или иначе не се правят, освен за прием в болница.
Ако някой си прави - то е за негова информация.

# 6 107
Грипните вируси не са за подценяване, ако и за тях да не бият тъпана всяка зима по телевизиите, то и малко ново има какво да се каже за тях де. Но и там никак не е рядко да се стигне до усложнения.
А при кого е ковид и при кого е грип или друго, без да се направи тест може само боб да се хвърля. В момента има доста богат избор от неща които да хване човек.

# 6 108
Експериментални ваксини срещу какво? При това 6?

Ковид си има, не е изчезвал и не е преставал да съществува. В къщи последно бяхме болни в средата на септември, доказано с тестове от аптеката. Освен ковид, в момента е коктейл от вируси, с доминиращ грип, който е доста тежък. Голяма част от страната е в грипна епидемия. Хората боледуват продължително, с изявени симптоми, доста правят и усложнения, ситуацията изобщо не е за подценяване.
Единственият начин да знаем от какво боледуваме, е да си направим тест при симптоми. Всичко останало е гадаене, спекулации и конспирации.

# 6 109
Още преди ковид, хора умираха от усложнения от други вируси.

# 6 110
Какви са тези експериментални ваксини?
Аз също съм с 6, и майка ми. Здрави сме, по един път сме карали КОВИД.
Сега има тежък грип, точно с пневмонии.
Моя колежка почина преди 10+ години, за  10 дни след грип. Неглижиране и последваща пневмония с белодробен оток. Не можаха да я спасят. Аз от 30 г. си поставям противогрипна ваксина. Сега и за КОВИД, всяка есен.

# 6 111
Какви са тези експериментални ваксини?
Аз също съм с 6, и майка ми. Здрави сме, по един път сме карали КОВИД.
Сега има тежък грип, точно с пневмонии.
Моя колежка почина преди 10+ години, за  10 дни след грип. Неглижиране и последваща пневмония с белодробен оток. Не можаха да я спасят. Аз от 30 г. си поставям противогрипна ваксина. Сега и за КОВИД, всяка есен.

И питаш! Тези, които ни накараха да ди слагаме, за да ни чипират! Нима не помниш как пищяха скенерите, вилици се залепваха!
Ние с теб и майка ти сме чудеса на природата, че сме още биви

# 6 112
И питаш! Тези, които ни накараха да ди слагаме, за да ни чипират! Нима не помниш как пищяха скенерите, вилици се залепваха!  Ние с теб и майка ти сме чудеса на природата, че сме още живи

Бедата е, че познавам и интелигентни хора,  истински убедени за вреди от ваксините с-у Ковид от всякакво естество и благодарни, че с прозорливостта си (да откажат ваксиниране) са опазили себе си и близките си.

# 6 113
Аз бях изумена от въпрос на колежка с медицинска специалност, която ме попита дали наистина залепват метални предмети по мен, след ваксина?! Joy

# 6 114
Фирмата е сключила някакъв договор, аз не се изразих правилно, били са експериментална група, със задължително ваксиниране 6 или 7 пъти.
Едно е на своя глава да се бодеш, друго- да те задължават.
Моя приятелка със семейството си се върна, за да се ваксинират фалшиво, защото в Канада нищо е можеха да направят без сертификат , е, и тя остана без двама семейни приятели и с парализирана колежка дни след ваксинацията.
Иначе- родителите ми лятото краха много тежък Ковид, май беше за трети път , но са със сърдечни заболявания и не биха се ваксинирали.
Тепърва ще се разкрива още покрай ваксините и че не са това, което се предполага, че трябва да вършат.
Аз лично предпочитам усложнения от Ковид отколкото от ваксина. Едното е Божа работа, другото - собствена отговорност, която всеки носи за себе си.

# 6 115
Винаги съм предпочитала превенция пред болест. За КОВИД важи същото. Нямам притеснения относно ваксините, единствено да не спрат да ги внасят.

# 6 116
Аз пък предпочитам да използвам правото си на личен избор.
Превенцията е хубаво нещо, когато си убеден, че нещо действа и е доказано и изпитано във времето.
Не мисля, че скоро човечеството би допуснало подобна ситуация- ваксината или работата.
Друго ако не, получихме един добър урок.

# 6 117
Аз съм убедена. От личен опит.
За принудата нямам мнение. По-скоро нямам нужната информация. Как по 6 ваксини? Иначе да, някои работодатели изискваха ваксини. Но никой не е длъжен да остане на работа, ако не е съгласен. Има избор.

# 6 118
Доколкото разбирам, не става въпрос, че работодателят е задължил служителите си да си сложат ваксина, ча да ходят на работа, а че е сключил договор (неясно с кого), с който поема ангажимент служителите му да станат част от експериментална група - може би се има предвид група за изпитване на ваксини.
Кога се развива действието? За кои ваксини става въпрос? В какъв период от време са сложени тези 6 експериментални ваксини?

Изобщо не съм убедена кой какъв урок получи и дали го научи. И искрено се надявам да не ни се налага да проверяваме на практика.

# 6 119
У нас съм скептична относно уроците. Много се опростачи народът и предимно в конспирации вярва.

Общи условия

Активация на акаунт