🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 252 827
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 75
Аз преди се опитах да обясня защо Виктория не е рускиня и защо не прилича на такава. Тя и Дениз се води българка, ама си е туркиня/помакиня. Няма значение къде си роден, важно е корените ти какви са. А е ясно защо Виктория иска да я наричат рускиня и се самоопределя такава. За нея е по-престижно да е рускиня отколкото чувашка.

# 76
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
На всички вече им е пределно ясно коя ще победи и ще е изпитание за останалите две вътре

# 77
И аз така като Elwing.
Още с влизането на Александра тук в темата много хора я харесаха, но аз нещо не. При това беше фаворитка наравно с Марта.
Мен и двете не ме грабнаха, но така или иначе никоя не ме грабна, но реших да им дам шанс. Да няма аз да съм им гадже, че да ги харесвам?! Ама пък ако ни представят едни красиви сцени, една добре развиваща се история, аз съм ок.
Александра дразнеше, ама пък после взе, че им се получи с Виктор. Да, на моменти малко по-сладникаво, но им се получи. Не са водили някакви кой знае какви разговори, но то с коя ли водиха? Да кажем, че Александра е с по- ниски възможности при водене на разговор. Но и Виктор не е кой знае колко по-високо от нея в това направление.
Имаше потенциал да се разгърне нещо и се развиваше история. А това ми стоеше добре.

Не, че много съм харесвала Александра, сега също, но работата е мъжът да я хареса и да ми спретнат една добра сюжетна линия, която да ни залъгва за влюбване.
Останалите участнички не стигнаха и средата на този потенциал.
Дениз можеше, но нещо не се получава.

Та и за мен на финал като при началото. Никоя не ми харесва. Някои повече не ми харесват.

На всички вече им е пределно ясно коя ще победи и ще е изпитание за останалите две вътре
И коя е? Аз съм раздвоена,

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 15:13 от geri1919

# 78
И в темата ги имало, казват. Аз не съм видяла дори едно-единствено мнение в подкрепа на Виктория. За Инстаграм и Фейсбук не знам, не се занимавам с Ергена и участниците извън форума.
Аз чета всичко. Веднага ти посочвам 2-3 ника минимум,които са фенове на Виктория.Което само по себе си не е лошо,само забелязвам същото нагличко,самодоволно говорене,тип Виктория 😂.Но тъй като съм възпитана и най-вече форумните правила не позволяват,няма да ги посоча. 🤪
Аз ги пропускам вече,не съм от феновете на Алекс,но не понасям Виктории.

# 79
Някой писа, че в чуждите формати, останалата втора получава шоу "Момата" като утешителна награда.
Ами, ако това е идеята? Капитонова да е втора и да направи второ шоу? Защото истината е, че това го направи тя.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 15:33 от Малечка Палечка

# 80
От самото начало единствените красавици, които имаха шанс да стигнат до края си бяха Марта,Виктория, Алекс и Дениз. И това е ясно от епизод 1.

И единствената, с нормален характер и професия, която има принципи, собствено мнение, нежна е, добра и почти естествена е Алекс.

Така че

# 81
Някой писа, че в чуждите формати, останалата втора получава шоу "Момата" като утешителна награда.
Ами, ако това е идеята? Капитанова да е втора и да направи второ шоу? Защото истината е, че това го направи тя.
Представям си го от сега. Кандидатите за момата на кастинга да се явяват с ролекси за подарък, защото това ще е минимума, от който стратират в надпреварата. Simple Smile

# 82
От самото начало единствените красавици, които имаха шанс да стигнат до края си бяха Марта,Виктория, Алекс и Дениз. И това е ясно от епизод 1.

И единствената, с нормален характер и професия, която има принципи, собствено мнение, нежна е, добра и почти естествена е Алекс.

Така че
Да разбирам, че казваш: Александра ще победи . Така ли?

# 83

Така че
Да разбирам, че казваш: Александра ще победи ?
Не е изключено. В анонса ги дават на романтична среща прегърнати, което не говори много, че тя ще му върне розата. Иска ми се да го направи и да покаже достойнство, но не съм убедена. С Дениз не са се целунали даже, как ще я избере за гадже? А да избере Виктория - с нея пък целувките не се получиха, а и по други знаци не личи да се харесват особено и затова не вярвам на спойлера някъде от средата на епизодите. Но това са си мои разсъждения, към този момент всичко е възможно.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 12:35 от Lemon Verbena

# 84
Дори само монтажа на предаването пуска много подсказки. Може би някоя от вас си мислеше, че момичета, които дори не показаха при влизането, могат да стигнат до финал?

Или че онези жабите ще победят?

Или че Елвира и Джи ще са в топ 3?

# 85
Аз преди се опитах да обясня защо Виктория не е рускиня и защо не прилича на такава. Тя и Дениз се води българка, ама си е туркиня/помакиня. Няма значение къде си роден, важно е корените ти какви са. А е ясно защо Виктория иска да я наричат рускиня и се самоопределя такава. За нея е по-престижно да е рускиня отколкото чувашка.
Как да не прилича на рускиня.Има си точно славянските меки ,правилни черти.Да не знаех ,че е такава бих я определила, като такава. Александра е съвсем друг типаж ,като външност .Тя е с по остри и изсечени черти,което не я прави по малко интересна или по малко красива,но това е една много обширна тема  за българският геном  ,колко разннообразни сме ние ,поради ред причини

# 86
  • София
Според мен Александра пропусна момента, в който трябваше да върне розата. Краят на предаването е съвсем близо, тя е 1 от 3-те финалистки, след всичкия тормоз, който изтърпя и при условие, че устиска да стигне до финал, най-голямата тъпотия ще е накрая да си тръгне по собствено желание. Най-вече, защото, ако спечеи, така ще натрие носа на злобарката, че това ще е по-голяма награда и от истинската такава. Няма за кога да си тръгва

# 87
Като форма на лицето - да. Има меки черти. Но кожата и е много тъмна. Косата, очите...погледът. Явно е характерен за някои чуваши 😄

Как да не прилича на рускиня.Има си точно славянските меки ,правилни черти.Да не знаех ,че е такава бих я определила, като такава. Александра е съвсем друг типаж ,като външност .Тя е с по остри и изсечени черти,което не я прави по малко интересна или по малко красива,но това е една много обширна тема  за българският геном  ,колко разннообразни сме ние ,поради ред причини

# 88
Според мен Александра пропусна момента, в който трябваше да върне розата. Краят на предаването е съвсем близо, тя е 1 от 3-те финалистки, след всичкия тормоз, който изтърпя и при условие, че устиска да стигне до финал, най-голямата тъпотия ще е накрая да си тръгне по собствено желание. Най-вече, защото, ако спечеи, така ще натрие носа на злобарката, че това ще е по-голяма награда и от истинската такава. Няма за кога да си тръгва
Ако е избраната накрая и тогава върне розата, ще натрие носове и още как.
И на конкурентките, и на "възлюбения", и на продукцията, чието поведение е най-неприемливо.

# 89
https://youtu.be/aqyXc21UwEM

Joy

Подаръци..подаръци..подаръци....

Общи условия

Активация на акаунт