🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 251 664
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 60
Цитат
Виктор, ако още има мераци да става актьор, може би театърът, а не телевизията, е за него. Такъв патос, такива драматични паузи, такава игра с погледа и аудиторията… готов е за моноспектакъл.

Като го гледах се сетих за Джоуи от "Приятели", който обяснаваше, че като снима сериала и трябва да каже нещо, но е забравил репликите, млъква и започва да прави физиономия, все едно е подушил някаква лоша миризма. Та и Виктор така хахахаха

Благодаря за новата тема

# 61
Според мене се е загрозила, колкото и на тебе да ти се ще да не е така.
Тя не съм аз ,че особенно да ми дреме,още по малко пък да ми се ще.Никаква не ми е и изказвам просто мнение.Не е загрозена,даже напротив.Мнение нищо повече.

# 62
  • SF
Да, който иска, да се старае да изглежда като леля Деница. Може и така да се държи, така да говори - бавно, благо, скучно, никакво...

Много ми беше странна, когато се възмущаваше защо Виктория и Дениз не са позволили на Виктор да седне до нея.
Ами, ако е искал, да е седнал! Какво ще се съобразява с желанието на Деница и на Виктория! Ако искаше, можеше да седне до Деница, пък тя да го помоли да се премести до Виктория и Дениз.
Сигурно така щеше да направи!
Глупава ли е да не се сеща, че нито едно момиче няма за цел и идея да направи така, че Виктор да сяда до Деница!!! Колко трябва да си кух да се надяваш на такива жестове!

HHelena, да ти поясня: Колкото и да ти се ще, го използвах нарочно, за да видиш как звучеше твоето "колкото и да ми се ще". Ти не знаеш на мене какво ми се ще и дали нещо ми се ще.
Махна ли ме от цитата, в който нямам връзка?

# 63
Хванала си въпроса ми и си го изтупала от контекста, в който съм го задала. Не се прави така.
Не ми даваш никакви аргументи, свързани с инстаграм. Просто хейт срещу участничките. Имаш право да хейтиш, просто ме махни мене от този цитат.

Ти питаш какво им имало на двете момичета и защо да не бъдат следвани.  Аз написах според мен защо тези двечките не трябва да бъдат следвани в социалните мрежи. И не ги хейтя, а съм написала голата истина.

# 64
Виктор можеше просто да излезе от рамката на сценария, да го преобърне, да го разбие. Виктор можеше да се заяви към едната или другата страна-както към В. в грозния диалог помежду им, така и към сценаристите, които му диктуват в ухото.
Виктор не го направи, сторитата и постовете му сега  просто го принизяват още. Правят му лоша услуга ПР- ите на продукцията, като го подтикват към оправдания и му пишат смешни текстчета.
Можеше... другия път. После ние ли ще му плащаме неустойките? Тези хора са подписали договори. Както вече писах хванал се е на хорото.
Обаче и в предаването и в мрежата с лека ръка се слагат диагнози. Много грозни неща се случват, но баш психопати няма. Аз все се чудя как бих реагирала в подобна обстановка. Можеше и по-зле да съм, знам ли, а не съм агресивен човек. Един телевизор да им бяха дали, турски сериали да гледат. Може и индийски Grinning
Иначе и аз кат'  Тетето не гледам подобни формати Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря за новата тема Flowers Rose

# 65
Благодаря за темата.
Ще се радвам Алекс да върне розата и да си тръгне. Не я харесвам и това е.

# 66
Да, който иска, да се старае да изглежда като леля Деница. Може и така да се държи, така да говори - бавно, благо, скучно, никакво...

Много ми беше странна, когато се възмущаваше защо Виктория и Дениз не са позволили на Виктор да седне до нея.
Ами, ако е искал, да е седнал! Какво ще се съобразява с желанието на Деница и на Виктория! Ако искаше, можеше да седне до Деница, пък тя да го помоли да се премести до Виктория и Дениз.
Сигурно така щеше да направи!
Глупава ли е да не се сеща, че нито едно момиче няма за цел и идея да направи така, че Виктор да сяда до Деница!!! Колко трябва да си кух да се надяваш на такива жестове!

HHelena, да ти поясня: Колкото и да ти се ще, го използвах нарочно, за да видиш как звучеше твоето "колкото и да ми се ще". Ти не знаеш на мене какво ми се ще и дали нещо ми се ще.
Махна ли ме от цитата, в който нямам връзка?
Много въпросителни има върху тази тази теория.Да беше някак глупаво да се отдели толкова време на нейният инатлък .Може по сценарий да е било ,или тя така да е решила.Все тая .Твърде много се впечатляваш ,та чак предобряш с обиди от типа куха,глупава ,странна .Успокой се бе жена .!Това е предаване за забавление .

# 67
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
То това ѝ е наказанието на Капитонова. Да остане.

# 68

Да, да! Баш това ще да е наказанието, за жената, която дава мило и драго за всяка секунда в ефир.

# 69

Точно! Ще се бори с Дениз за победа по милост. И накрая пак ще бъде втора! 😜

# 70
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Rose
Загледах се в зодиите - нали Марта беше писала, че е Рак, а не Везни.
Замислих се нещо - че явно първото впечатление не ме е излъгало - от влизането Алекс ми е симпатична, а Виктория - неприятна.

# 71
Тази победа, която предстои, на Дениз, ще е доста странна при положение, че даже не са се целували. Може би Виктор знае, че няма много право да я целува.

Не знам вече доколко трябва Виктория да се нарича рускиня, при пиложение, че е от република Чувашия.

Това е интересна новина:
https://www.desant.net/show-news/48110

"Още една република в Русия поиска да се казва България - това е Чувашия, която се явява част oт Руската федерация и граничи с друга държава, в която също жителите искат да бъдат официално признати за българи.

Чувашите определят себе си като потомци на древните българи и като част от една от българските държави.

Чувашия е част от древната империя, съществувала под името Велика България, която днес познаваме като Волжко-Камска България или Волжка България, пишат руски медии, цитирани от frognews.
Република Татарстан също е част от тази бивша империя."

# 72
Може да се казват Северна България

Предполагам, че Виктория иска да я възприемат като рускиня, а не като чувашка

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 14:31 от LadyCharming

# 73
Благодаря за темата.
Ще се радвам Алекс да върне розата и да си тръгне. Не я харесвам и това е.
Много е забавно, че и аз искам същото, по противоположни причини. Simple Smile
Ще се радвам Алекс да върне розата и да си тръгне. Харесвам я и това е.

# 74
Докато Питонова хвърля неистови усилия и средства да прогони А. като фаворитка, Дениз ще ѝ измъкне победата изпод носа,което ѝ е най-важно, сама си каза.
Не знам дали е коректно да обсъждам коя мисля, че ще е победителката, но се почна едно лъскане на имидж  и се появи едно шоколадче купено вероятно с лични средства от близката бакалийка.

Общи условия

Активация на акаунт