🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 252 916
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 580

Скрит текст:

# 5 581
Представете си Деница как ще стои до Марийчето Blush
Аз вече съвсем се обърках какъв тип жени харесва Витко, май и той не знае.
Обаче си мисля, че Парова доста му е смачкала самочувствието и сега има нужда от една малка девойка, която ще му повтаря, че е най- готиния, с най- големите мусколи, най- якия мотор и т.н.

# 5 582
Добро утро, санаториумки! Ходихте ли вчера на някаква опера или балет? Срещнахте ли там интелигентни хора? 😃😃
Аз не, ама чакам днеска са видя Питонката при мамин Сашко

# 5 583
на мен и шамандурка да ми покажеш в момента ще завидя за море… аах примирам за фрапе, рапанче, но друго си е чаша шампанско на фон - яхтичка…еех:)) много елементарно за Деница - вижте ме, вижте ме Simple Smile) честно казано почти я забравих вече Simple Smile)

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 14:45 от anzhelina

# 5 584
Добро утро!

Минавам да оставя това.

Дори 10 минути не са минали все още от публикация на Мария и вече е харесана от знаете кой.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 09:40 от geri1919

# 5 585
На мен вече ми е неудобно да отклонявам темата от дългоочакваната поява днес на голямата победителка 😄, ама щом се появи и друг с Марийчето, пускам и аз. Днес успях да поразгледам профила докрая и видях, че първата снимка с мото екипче е от 2019 г. С това нямам предвид, че е заедно с Виктор оттогава, а по-скоро, че може би покрай моторите се е случило, каквото се е случило.

# 5 586
На тази снимка от Скопие изглежда дребничка. Направо като джобно гадже. Wink
В останалите й публикации изглежда доста по-висока. Вече се обърках с тези снимки и обработки и разпъвания. Накрая краката ще станат метър и 20.

И сега се настройте за главната героиня в "Ергенът" сезон 1. Главната мъжка роля се игра от храстът.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 09:31 от geri1919

# 5 587
Сега разгледах някои снимки на Мария от личния й профил във фейсбук.  Симпатична е и нежна. Доста по-добре от тези вътре в предаването сякаш.  

# 5 588
Plot twist - Виктория всъщност е била влюбена във Виктор, но накрая той й е казал, че е с Мария и я изпидуркал. Затова всички го мразят 😀😀😀

На мен тази Мария не ми  харесва. Не ми допадат такъв тип жени.

А мина ли вече Виктория в тази сутрин, да не си губя времето да гледам.

# 5 589
  • Разпиляна във въображението
Дечко Simple Smile

# 5 590
Plot twist - Виктория всъщност е била влюбена във Виктор, но накрая той й е казал, че е с Мария и я изпидуркал. Затова всички го мразят 😀😀😀

На мен тази Мария не ми  харесва. Не ми допадат такъв тип жени.

А мина ли вече Виктория в тази сутрин, да не си губя времето да гледам.

Предполагам, че ще е след 10, понеже преди това има коментатори в Преди обед. Пък аз до 11 ще съм навън, така че се надявам да е след 11 даже 😁

# 5 591
На тази снимка от Скопие изглежда дребничка. Направо като джобно гадже. Wink
В останалите й публикации изглежда доста по-висока. Вече се обърках с тези снимки и обработки и разпъвания. Накрая краката ще станат метър и 20.

И сега се настройте за главната героиня в "Ергенът" сезон 1. Главната мъжка роля се игра от храстът.
Някъде из нета имаше инфо за нея, че е 162 см. и носи 36-37 номер обувки 😉
Разтягането на краката по снимки е тотална ненормалщина. Няма такива пропорции, при които главата ти да се нанася 10 пъти в тялото 🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 10:48 от KatyaS

# 5 592
Викито ще готви къдрав пай с ягоди…при Сашо. 😀

# 5 593

Дали цели с готвене да се измъкне от въпроси?

# 5 594

Дали цели с готвене да се измъкне от въпроси?
Съмнявам се Сашо да не я разпита както си му е реда.

Общи условия

Активация на акаунт