🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 252 893
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 655
Гледах Капитонова. Поосъзнала се е малко какво трябва да говори и прави. Радвам се. Сега и с новата/старата  на Виктор съвсем ще отшуми. В Мастършеф не беше на нивото на другите, но изглеждаше адекватно като готви. Тук и в Ергенът малко все едно не е пипала в кухнята. Това с маргарина е много тъпо. Никой няма да повярва, че готвят с маргарин.

Според мен е съвсем нормално да се ходи без сутиен и трябва да се нормализира, стига да не е в много строга бизнес среда. Иначе на мен лично ми харесват жени с по-зряло и сексапилно излъчване, но разбирам защо някои хора биха харесали Мария. И на мен обаче ми остава горчиво чувство след измамата.

Това, че продължават да се дръглят е много показателно за характерите на отбор “Злоба”.

# 5 656
Аз пък мисля, че Виктор ни от момичетата от продукцията е искал нещо сериозно, ни от Мария. Затова си позволява да тъче на 100 стана, да се целува с много момичета,  да не забравяме и слуховете, че е имало секс в предаването, който не е показан. Това, че се забавлява с Мария и ходят да се катерят по планини и водопади означава ли, че имат сериозна връзка? Не! В днешно време е така, може с някой месеци наред да правите секс и пак да не сте гаджета. И ако двете страни са ок с това всъщност няма нищо лошо. Просто афера, забавление, запълване на времето и така. Виктор е плейбой и точно като такъв се държи.

# 5 657
  • София
Момичета, аз съм в чужбина и нямам нито хубав интернет, нито време да ви изчета (а сте писали доооста)… но нали съм кака Сийка - моля ви, най-любезно ви се моля, някоя от вас в резюме да разкаже какво съм изпуснала - коя е тази Мара и що дири при наш Витю? Grinning

Благодаря предварително! Hug

# 5 658
Бърборанка, новорегистрирана потребителка подшушна в темата, че май-май Виктор и Мария доста често са засичани заедно. В конкретния ден имаше стори с тях двамата. Детективският епип на бг мама разузна и засече, че имат доста снимки от едни и същи места и че на една от снимките на Виктор се вижда нейната ръка. Също така има нейни снимки, правени в апартамента на Виктор. Момичето е травел блогър и е на около 25. Много е възможно да са заедно отпреди предаването и Виктор да е лъгал, че е необвързан.

Момичета, аз съм в чужбина и нямам нито хубав интернет, нито време да ви изчета (а сте писали доооста)… но нали съм кака Сийка - моля ви, най-любезно ви се моля, някоя от вас в резюме да разкаже какво съм изпуснала - коя е тази Мара и що дири при наш Витю? Grinning

Благодаря предварително! Hug

# 5 659
Да ви припомня нещо.

Виктор даде едно дълго интервю при Антон Стефанов. Там той  коментира трите финалистки по следния начин:
- В. К.  - интересна, но меркантилна. Не ги съди такива хора, но не са за него.
- Д. Х. - много забавна, с много лесна комуникация, но без химия.
-Ал. Г. - аутсайдерът/жертвата, а неговото мекушаво сърце такива работи не търпи и се опитва да помага на аутсайдерите още от училище (Остава въпросът имало ли е дори бегла емоция там с Александра извън съжалението на някого. И толкова добър актьор ли е Виктор?)

Въпрос: Влюбен ли си сега?
Отговор: По-скоро може да се каже, че силно обичам.

И тук идва хлъзгавият момент.
В предаване на btv (май беше "Тази събота"), мисля, че беше в деня на премиерата, даде интересни възгледи как ги вижда нещата. Дори не си спомням какъв беше въпросът (то не е и важно). Май беше нещо за любовта и влюбването.
Много ентусиазирано взе да обяснява, че като говори с приятели, все ги пита : "Ти обичаш ли я или си влюбен в нея?" И пояснява, че според неговите възгледи любовта е силна, когато си влюбен. Тогава си готов да направиш всичко за този човек. Когато обичаш било друго. Очевидно нещо по-малко. Силното усещане, което крепи връзката е да си влюбен и да се стараеш да запазиш това чувство. (Аз няма да коментирам за влюбването и обичането. Важното в случая е как той ги класифицира усещанията - тежестта и значението им.)

Хайде сега се върнете на отговора, който е дал на Антон Стефанов при въпроса дали е влюбен.  
Интервюто е дадено след неговото "президентско" обръщение с покаянието.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 14:31 от geri1919

# 5 660
От всичкото изчетено до тук оставам с горчив вкус в устата. Да, шоу е, но всичко си има граници, а тук стигаме до измама. Ако наистина са заедно с тази Мария от преди, заслужават да им вземат лиценза и да го дадат на друг следващата година.
Две неща не разбирам само: 1. Защо Александра се вписа в "сюжета"
2. Каква жена трябва да си, приятелят ти да се държи по този начин в нацинален ефир, а ти да мълчиш?
За интервюто дето Виктор каза обичам силно, и аз го възприех като привързан съм, ама може и към мотора си да е привързан, не към човешко същество.

# 5 661
Гери, за едно мога да бъда сигурна, че Виктор е влюбен в себе си. Оттам нататък дали бил влюен в Александра или в Мария не вярвам и той да е наясно. Това интервю пред Антон Стефанов пак е част от шоуто.

# 5 662
Гери, за едно мога да бъда сигурна, че Виктор е влюбен в себе си. Оттам нататък дали бил влюен в Александра или в Мария не вярвам и той да е наясно. Това интервю пред Антон Стефанов пак е част от шоуто.
Може и да са му редактирали отговорите, но специално този за влюбването, нямат причина да го правят.
И колко хора мислиш, че биха направили връзка с интервю, което е дал февруари по тв-то, с нещо, което е казал 3 месеца по-късно във вестник, който няма особен тираж? Май излиза малко "бутикова" тази информация.
Напротив. Дори и да са прочели интервюто преди финала, харата решават, че той обича много силно. а с внушенията после, като нищо са приели това да е Александра. Всичко им е наред със сценария.

Корелациите съм си ги направила аз, защото тогава ми направи силно впечатление ясната диференциация, която прави при усещанията и как ги разделя изобщо.

Виктор може и да е влюбен във себе си, но не е идеалният образ на самовлюбен. Има прекалено много съмнения и комплекси, които бързо излизат наяве. И вечната му неудовлетвореност. И вечната нужда да вижда, че хората го харесват.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 14:50 от geri1919

# 5 663
Аз подозирам, че може и на него да му е писнало и работата със слуха за Мария да си го е пуснал той.
Никой нищо не му дава да казва. С любезната помощ на водещите на предавания засилва илюзията, че с Ал са заедно.
С любезното съдействие на някой "куриер" , който уж бил видял нещо си.......... И спиралата се завърта още повече.
Може и на него да му е писнало. Фалшът за толкова време уморява. А при него стават вече повече от 9 месеца. И не се знае докога ще продължи.

Ама чак пък толкова мозък у Виктор, че да ни ползва като агенти... де да знам.

Дайте ми инстаграма на тази Мария и аз да я видя Simple Smile.
Заповядай!
https://www.instagram.com/reel/CZqkNgIICDd/
Не е нужно даже да праща агенти. Показателно е, че се показа на събитие на Мария и тя публикува за пръв път снимки, в които са заедно. От там нататък, както се оказва, не е трудно да се разплете. Така че, права си, Гери, не е невъзможно той да е инициатор на разкриването.

# 5 664
Мимето много си харесва гърдите. Разгледах абсолютно всички снимки в инстаграм. Навсякъде е без сутиен и ококорени зрънца 🤣🤣🤣🤣

Тя къде ги видя тия гърди? 😂😂😂 Извинявайте, не обиждам толкова за размер. Има жени с малки гърди, на които им отива някак. При нея обаче това ходене без сутиен не й прави много услуга, не искам да задълбавам, но не стои добре.

# 5 665
Имах предвид, че договорите им обхващат шоуто и нещата след него за известен период. Говоря за интервюта и публични изяви. Тук става въпрос за периода на заснемането на предаването,  преди излъчването на предаването, по време на предаването и след това. Всичко това е уговорено и предаването има право да му каже какво не трябва да споменава и тн. Т.е има някаква цензура, Видяхме, че Виктор бяга като ужилен от неуговорени интервюта с Розмари и въпросите, които ще му зададе публиката, без да са филтрирани от някой редактор, който пък е уведомен от продукцията какво да пита и какво не.

# 5 666
Имах предвид, че договорите им обхващат шоуто и нещата след него за известен период. Говоря за интервюта и публични изяви. Тук става въпрос за периода на заснемането на предаването,  преди излъчването на предаването, по време на предаването и след това. Всичко това е уговорено и предаването има право да му каже какво не трябва да споменава и тн. Т.е има някаква цензура, Видяхме, че Виктор бяга като ужилен от неуговорени интервюта с Розмари и въпросите, които ще му зададе публиката, без да са филтрирани от някой редактор, който пък е уведомен от продукцията какво да пита и какво не.
Розмари индиректно го дава това като отговор в коментарите си под видеото с Гергана. И не назова конкретно Виктор, а обобщи, че участниците са обвързани с договори и не могат да коментират неща от кухнята.
После казва, че не знае кога ще му е позволено на Виктор отиде на интервю. Сами четете между редовете и защо изведнъж му е излезнал ангажимент след 5 мин. още преди да включат камера. Wink

Ааааа, вярно! Баловете чакат. Там най-много разни хора снимка да искат.

И въпреки цялото това изложение, нямат явна причина да искат да му редактират отговора с влюбването.

# 5 667
След всичко видяно и чуто, ще кажа, че шоуто беше на ниво. Благодарение на момичетата.
Оправни моми участваха, спасиха сезона. Както се казва, отсрамиха ергена.
Официално свалям всички обвинения към участничките и стоварвам целия си гняв върху Виктор.
Откъде го намериха, този, бе?
+100!
Благодаря,мили момичета,Гери  за преразказа.
Сезонът макар и гледан и “говорен” навсякъде всъщност е провал ако имаме предвид основното мото на предаването. За втори сезон изгубиха хем по-романтично настроените зрителЕ,хем серджиите.
БравоС Тушев и тупаров слд като успяхте да съсипете нормалния ББ след няколко сезон,тук надминахте себе си! Успяхте още от първия път! Евала!
Викторе,а ти си фалшив,като мъж,като Жентълмен и като звИздЪ!😂😂😂

# 5 668
MagВиктор плейбой?
За кой Виктор става въпрос?
За наш Витя? С рехавия мустак и сбръчканото лице?
С двете реплики?
Най-лични моми го отсвириха- Парова, Виктория, Александра, Марта, Дениз, Людмила...

# 5 669
Въх!
нИдейтИ я слага Людмила сред личните моми.

Общи условия

Активация на акаунт