🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 252 889
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 700
Тоя човек грам не си подбира проектите обаче. То не бяха марети, цигански песни, реклама на крипто, на белот, на детокс чая, сега на обувки.. ПрипаДвам вече. 🤣

И в един онлайн магазин се е намърдал.

# 5 701
anzhelina, какво намекваш със скрития текст? Може ли да поясниш? Днес не съм в детективско настроение, напекло ме е слънцето и бавно загрявам. Sad

Че не била имала настроение за любов и искала да се зарази ли? Thinking

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 17:27 от geri1919

# 5 702
Тоя човек грам не си подбира проектите обаче. То не бяха марети, цигански песни, реклама на крипто, на белот, на детокс чая, сега на обувки.. ПрипаДвам вече. 🤣
Изпусна си шанса с Александра, която рекламира дрехи 1 (Rebellion collection), парфюми, чай за отслабване, дрехи 2 (Bohemian Online), дрехи 3 (Akasha clothes), обувки (shoesaholic)... и това само в последните 6 поста.
В стори имаме и гофрети.

# 5 703
Марчето не е ли управител на бранд или нещо от този сорт. Учила е и в SoftUni гледам, явно има познания в това.
Това за SoftUni къде го видя? Линкедин мадамата няма, за мен това е достатъчно показателно за професионалния усет.
В личният й профил във фейсбук.

# 5 704
Мисля, че вече от скука се чудим, какво да коментираме... Не съм фенка на Виктор. Симпатичен мъж, но има нещо в него, което не ми харесва, още не мога да разбера.
Не си отсявал ангажиментите. Извинявайте, но искате да ми кажете, че някоя от Вас се занимава в момента главно с реклами, ще откаже даден ангажимент, защото преди е рекламирал нещо, което не си пасва на сегашното!? Извинявайте, но е несериозно. Колкото и всеки да твърди, че не е меркантилен, парите са онова, което те движат напред и мотивират.
Относно евентуалната му връзка с Мария... Може би преди шоуто да са имали някаква несериозна заигравка, сега да са се преоткрили. Не смятам, че с Александра играят театри заради договори или лични облаги. Според мен Виктор се е опитал да се получи нещо между тях, но едва наскоро, а Алекс вече е срещнала някой друг. Това, че не обявяват открито заедно ли са или не, според мен е поради две причи:
1. Не искат да разкриват кои са сегашните им партньори
2. Нали ще има награда- почивка с Виктор и неговата половинка? Може би пазят в тайна за да има интерес към това събие. Не знам, какви са условията за участие всъщност.
Друго, което си мисля аз е- защо ще анонсират толкова върху наградата, почивка с Виктор и неговата половинка, ако тя не е от Ергенът.
Определено има неща, които незнам и не виждаме, но чак такива, че да се играят велики театри... Може би аз съм наивна, но това е моето мнение.

# 5 705
Това наистина ли го е казала?
А в коментарите отново се е изляла народната любов.

# 5 706
Алиса, не го е казала. Аз поне такова нещо не съм чула.

# 5 707
Каза, че начинът по който Виктор се отнесъл с Александра и не я защитил я отблъснал и нея.

# 5 708
  • Вестерос
Според мен с всяка една Виктор е заради целта си да се популяризира. Затова избра тази с най-много инстаграм последователи ( по онова време) и чист имидж ( за разлика от Дениз). Затова е с Марче, и всяка друга. Никакви деца не ще и е пълен с комплекси. В момента се хвърля да се захване за нещо, докато още е някакъв "образ". Включително девойчета, проектчета и прочие.
Даммм, така е, аз още като пуснахте снимките с белите гащи го оприличих на  кифльо, търсещ на хляба мекото демек да инфлуентства.

Това на Марчето в Софтуни са просто курсове...

# 5 709

Море ако подпише да е рекламно лице на някоя голяма марка, ще си оправи живота за доста време.
Ходи и на курсове по пеене...скоро ще го слушаме с чалга, то се знае. Сега това върви по нощните заведения.
За чалгата не се иска бог знае какъв глас, особено ако пееш в клуб на пияни и надрусани хора. Предполагам му се иска да влезе в някой от кинаджийските проекти, ама там е една мафия и въртят все едни и същи - Орлин, Яна, Юлиян, напоследък Руши, който сам си финансира проектите, пардон, майка му му ги финансира, и пр. едни и същи муцуни.

# 5 710
Относно Мария, много си е добре момичето.
1) Не мисля, че е важно дали я харесваме или не. Тя си е тя и ако Виктор си я харесва, нека.
2) От това, което видях, тя е в пъти по-полезен блогър от някои други девойчета. Определено ме грабна профилът ѝ.
3) Какво лошо има, че ходи без сутиен и няма "бомби". Може да си е нейният начин за бунт. Може така да се чувства комфортно и да ѝ е удобно. Трябва ли да я е срам, че ѝ се очертават зърната? Не е тръгнала да се развява в онлифенс, нали?

# 5 711
Пълна каша.
Индийските сериали ряпа да ядат.
Александра и Виктория не се понасяха, но Виктория  се осъзнала и би се извинила на Ал. Виктор избрал ВК, но тя пък го разлюбила заради това, че  той не защитил Александра.
Виктор е ерген, но не съвсем.
На луди ни направиха.
Ще си взема пуканки.

# 5 712
Аз също писах преди последните разкрития за двойнствената природа на Ергена, че той е несериозен и абсолютно неориентиран за 32- те си години. Няма надеждно /за социалното функциониране/образование, няма работа, няма бизнес…Едни глупости слушаме за книги, ядки и крипто валута, но не се вижда нещо на хоризонта, а е излязъл отдавна от шоОто. За семейство сигурно иска, но както се казва”друг път”. Осребряването на временната слава по- скоро ще е в суетата му и девойките около него, отколкото в сериозни неща като бизнес и семейство.

[/b][/b]
Според мен с всяка една Виктор е заради целта си да се популяризира. Затова избра тази с най-много инстаграм последователи ( по онова време) и чист имидж ( за разлика от Дениз). Затова е с Марче, и всяка друга. Никакви деца не ще и е пълен с комплекси. В момента се хвърля да се захване за нещо, докато още е някакъв "образ". Включително девойчета, проектчета и прочие.

Не разбрах по преразказите тук налудната теза на ВК-“ заляла А и агресирала срещу нея, за да изпита Виктор”, който на всичкото отгоре е на среща с Дениз?!🤔😵💫Вярно ли съм разбрала? Що за малоумна опорка е това? Май злобната чувашка ще трябва да спре заплата на некадърната  си ПР-ка, заради тази нелепа смешка. Толкова спонтанна емоция , като агресивният гняв на ВК в оня момент, трудно може да се отиграе …

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 18:43 от ellis

# 5 713
anzhelina, какво намекваш със скрития текст? Може ли да поясниш? Днес не съм в детективско настроение, напекло ме е слънцето и бавно загрявам. Sad

Че не била имала настроение за любов и искала да се зарази ли? Thinking
настроението и според емоджитата хич не е добро, дори депресивно, гадно
би искала да е свежо и приповдигнато като на приятелката и
не знам защо ми напомни на Блага и нейните настроения, когато Виктор отсъства Wink
във фейс я следят и по малко хора и може да се разкрие, но профила е отворен, което значи, че го показва, за да се види, за разлика от инстаграм, може да бъркам, но някакви асоциации ми минаха от този род:))

# 5 714
Не разбрах по преразказите тук налудната теза на ВК-“ заляла А и агресирала срещу нея, за да изпита Виктор”, който на всичкото отгоре е на среща с Дениз?!🤔😵💫Вярно ли съм разбрала? Що за малоумна опорка е това? Май злобната чувашка ще трябва да спре заплата на некадърната  си ПР-ка, заради тази нелепа смешка. Толкова спонтанна емоция , като агресивният гняв на ВК в оня момент, трудно може да се отиграе …

Не каза това. Каза, че по принцип, за да може да прецени Виктор, трябва да го види как реагира и се отнася в реалния живот. Обаче се е случила джиновата случка и това ѝ говорело достатъчно много за натюрела на Виктор. Радвала се, че не я е изгонил, но се поставила на мястото на Александра и била огорчена от Виктор. Ао била Александра тя също би напуснала. Мислела е до последно, че Александра ще спечели. Това каза.

настроението и според емоджитата хич не е добро, дори депресивно, гадно
би искала да е свежо и приповдигнато като на приятелката и
не знам защо ми напомни на Блага и нейните настроения, когато Виктор отсъства Wink
във фейс я следят и по малко хора и може да се разкрие, но профила е отворен, което значи, че го показва, за да се види, за разлика от инстаграм, може да бъркам, но някакви асоциации ми минаха от този род:))

Може и да си права, но специално нейните емоджита, които описват настроението ѝ днес, аз ги чета като уморена съм, направо скапана, спи ми се, а трябва да работя/пиша нещо.

Не бих влагала много значение в емотките ѝ. Що не пръска от любов като последователката ѝ, нямам идея.

Общи условия

Активация на акаунт