🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 251 645
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 865
А такаааа... Александра от кога е в Горна Оряховица? А Мичето къде е? И с какъв маникюр са? Joy Ох, убивате ме!!! Grinning
Joy Joy Joy
Добре. Чакай. Ще се понапъна малко.
Александра вчера следобед беше с баща си в София на кафе. Изпращаше го за морето. Промотираха и бара му.
Днес по обяд в Горна Оряховица.
Но тази вечер би трябвало да е в София защото презентираше някакъв подкаст, в който ще участва Live във facebook. Ако си спомням добре, беше обявено за 20:00. Беше нещо свързано с хипнотерапии и как те помагат.
Освен ако не го правят дистанционно това интервю. Тогава може и да е в Горна Оряховица.

Снощи обаче къде е била....... Де да знам. Сигурно в новия си апартамент. Или в стария, защото новия още не е довършен.

Аз съм забелязала, че сякаш Виктор и Александра по едно и също време изчезват от социалните мрежи и по едно време долу- горе качват нещо, като разбира се Александра е много по- активна от него. Но и двамата качват по-рядко през вечерта.
Аз пък на няколко пъти хващам Виктор да качва по едно и също време с Марийчето. Grinning

# 5 866
Гери, на увеличение от твоята снимка изглежда сякаш маникюрът е някакъв гига дълъг. Нито Алекс, нито Мария имат чак толкова дълги нокти. Ама е доста размазано и не мога да се закълна. Grinning

Аз изобщо не виждам нокът. Joy. Не бих разчитала на това увеличение още повече осветено отдолу от екран.

По-вероятно е да се стигне до нещо, ако идентифицирате модела и кейса на телефона и сравните с тези, които имат съответно двете девойки. Wink

# 5 867
Ох, смея се с глас! Joy Joy Joy
Обмислям дали да не пратя линк на Алекс или Витя, да се смилят над нас най-после и да кажат ще го бъде или не! Laughing Laughing Sweat Smile А може и на Марийчето, добро дете изглежда! Smile

# 5 868
Ох, смея се с глас! Joy Joy Joy
Обмислям дали да не пратя линк на Алекс или Витя, да се смилят над нас най-после и да кажат ще го бъде или не! Laughing Laughing Sweat Smile А може и на Марийчето, добро дете изглежда! Smile
По добре не, защото ще станат по-предпазливи с уликите. Grinning А и нищо няма да разкрият.

# 5 869
Мисля да се запиша на сеанс при Александра, да ми снема анамнезата и  да ме върне назад във времето да видя, защо почнах да го гледам това чудо наречено Ергенът.
Пък аз като видях че прави и прогресия освен регресия, мисля да се запиша да ме прати в бъдещето да видя кой ще е ергенът в следващия сезон Smiley Пък ако може и числата от тотото, като сме тръгнали натам Sweat Smile

# 5 870
Дейзи, няма да го направя, ама ми се иска със сигурност. Joy Мария не прави ли лайфове, да я питаме има ли нещо общо с Витя в интимен план или й се пада шести братчед по майчина линия? Joy

# 5 871
Гери, на увеличение от твоята снимка изглежда сякаш маникюрът е някакъв гига дълъг. Нито Алекс, нито Мария имат чак толкова дълги нокти. Ама е доста размазано и не мога да се закълна. Grinning

Аз изобщо не виждам нокът. Joy. Не бих разчитала на това увеличение още повече осветено отдолу от екран.

По-вероятно е да се стигне до нещо, ако идентифицирате модела и кейса на телефона и сравните с тези, които имат съответно двете девойки. Wink

Идентифицирането на телефоните също не би помогнало, тъй като и двете са с Iphone 11,12 или13 (не знам точно кой модел, защото изглеждат еднакво камерите им), но със сигурност е Pro Max, защото е по-голям. А кейсът изобщо не се вижда на този клип.

# 5 872
Дейзи, няма да го направя, ама ми се иска със сигурност. Joy Мария не прави ли лайфове, да я питаме има ли нещо общо с Витя в интимен план или й се пада шести братчед по майчина линия? Joy
Лайфове не прави като гледам, само сторита. Grinning На ми направи впечатление един коментар под поста на Витя за джентълмена Grinning Той нали питал какво е да си джентълмен и един коментар прочетох "Да си с Алекс". Той го беше пропуснал, а много други беше харесал. Grinning

# 5 873
Запиши се на следващата й екскурзия. Ако имаш късмет, може да се паднеш в BMW- то на Виктор. Sweat Smile

# 5 874
Като гледам Витя е бил мераклия да отиде на последната екскурзия, организирана от Мария, лайкнал е самият ивент от профила на Мария и пак сложил сърчице. Тая история е бая заплетена. Grinning

# 5 875
Запиши се на следващата й екскурзия. Ако имаш късмет, може да се паднеш в BMW- то на Виктор. Sweat Smile
Хахахахах, ай, бедна им е фантазията каква къртица ще си вземат в колата. Joy Ама вървя в комплект с бебе, та не знам дали ще ме приемат. Grin За всеки случай още един агент да дойде! Smile

# 5 876
Това е емотката за "грижа", а не сърчицето за "любов", но аз имам теория защо го прави.
На почти всичките снимки, които е харесал, той е единственият който е реагирал така. Диференцира се от масата, които харесват с Heart

Алиса, прати бебето при мен. Аз ще го гледам. Wink Heart Eyes
Като ти се ходи на екскурзия, заминавай. Не се притеснявай. Имам опит с бебета. Wink

# 5 877
Това е емотката за "грижа", а не сърчицето за "любов", но аз имам теория защо го прави.
На почти всичките снимки, които е харесал, той е единственият който е реагирал така. Диференцира се от масата, които харесват с Heart

Алиса, прати бебето при мен. Аз ще го гледам. Wink Heart Eyes
Същото си го помислих, той на всички постове слага само това, сякаш да се отличи по този начин.

# 5 878
Досега Виктор всячески отклонява темата за личния му живот.
И в същото време открито слага емотикони под постове и снимки на Мария.
Логика? Никаква!
Щом открито я лайква, значи го прави съвсем умишлено за заблуда на публиката. И това означава, че не са заедно.

# 5 879

С маникюра ще имаме два сериозни проблеми, за да ги счетем за улики. Joy Joy Joy
 Първият проблем, че и двете са с много подобна дължина и цвят на маникюра. При едната е бледа лила, при другата бледо розово. Т.е. Трудно за различаване. Още повече, че могат и да варират как изглежда в зависимост от светлината.
Втори проблем - на Викторовото стори ръката се появява за част от секундата, твърде далеч, на всичкото отгоре се вижда само палецът, с който скролва на телефона и грам не може да се види пръста.

Хвърляй тези улики в коша. Joy Joy Joy

Скрит текст:

Хем си чакам с нетърпение отговорите какво всъщност се случва, хем, ако ги получим, това забавление ще си замине... Вече не съм сигурна кое от двете предпочитам 😄

Общи условия

Активация на акаунт