🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 251 693
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 745

Тази какви глупости пак говори?
Напълно се оплете в лъжи и оправдания. Не знаела, че той се бил целувал с толкова много жени. Ама наистина ли? Милата тя! Не знаела. Не е като да се питаха след всяка среща и след половината мини срещи.
Не понасяла полигамията. Ама наистина ли? Тя май не е разбрала в какъв формат влезнала. В руския формат, който е гледала, сигурно само си четат приказки от 1001нощ.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 22:20 от geri1919

# 5 746
  • София
има ивент с Виктор, ако някой ходи да пита туй- онуй Simple Smile))
Събитие от CCC Shoes & Bags и Viktor Stoyanov
Paradise Center
Продължителност: 1 ч
Познавате го от малкия екран, облечен в елегантен смокинг, изкушаващ дамите с червена роза в ръка и чаровна усмивка на лице. Да, познахте – Виктор Стоянов. А сега имате възможност да се срещнете с него „на живо“, да получите автограф и да разберете подробности за любимата му марка обувки.
Виктор ще ви очаква в събота, 4 юни от 16.00 ч. в магазин CCC на етаж -1 в Paradise Center. https://www.facebook.com/events/2230215167128497/

Благодаря за информацията, да знам кое място да отбягвам този ден Joy

# 5 747
Много се оплете всичко и затова изглежда толкова стъкмено и нагласено. Зрителят изобщо не видя как се промени отношението на Виктор към Блага, а след това и към Александра...тия моменти сякаш останаха зад кадър. Химията изведнъж изчезна, а я имаше. Това си е сериозен пропуск на предаването...После Виктор загуби едната си финалистка,...никакъв коментар от него по случая. Зрителят е с чувството, че ако не е едната, ще е другата, затова и всички толкова "повярваха" на финала. Можеше Виктор да каже, ако е било така, че пръстена е бил за Александра, но след като тя реши да си тръгне, дава розата на Виктория, защото му се иска да я опознае все пак...А думите, които каза на участничките, бяха върха на фалша и декламацията...и съвсем се скапа всичко.
От друга страна, пък Люси остана до края, а по всичко личеше, че Виктор няма никакъв интерес, та за хората беше ясно, че продукцията стои зад това.
Когато нещата не са последователни, вече никой на нищо не вярва. Трябва да изберат или логиката на Виктор или тази на продукцията  и рейтинга, защото смесиха двете и Виктор си загуби изцяло образа и се превърна в една пионка на продукцията.

# 5 748

Тази какви глупости пак говори?
Напълно се оплете в лъжи и оправдания. Не знаела, че той се бил целувал с толкова много жени. Ама наистина ли? Милата тя! Не знаела. Не е като да се питаха след всяка среща и след половината мини срещи.
Не понасяла полигамията. Ама наистина ли? Тя май не е разбрала в какъв формат влезнала. В руския формат, който е гледала, сигурно само си четат приказки от 1001нощ.
Току що я изгледах Капитона. Поне си призна, че е манипулаторка като обясняваше, че прави всичко възможно, за да постигне, каквото си е решила. Иначе позамаза, каквото можа от излагациите си 😅

# 5 749
  • Мюнхен
Питонова може да е всякаква и грам да не я харесвам, но за едно нещо ще се съглася - просто нямаше как Виктор да не е наясно кой е излял джина върху Александра. Просто предпочете да се прави на ударен.

# 5 750
Виктор знаеше, че Виктория е изляла джина, няма съмнения в това. Той каза, че не е знаел дали постъпката не е била предизвикана с нещо. И затова е решил да не взима прибързани решения. Край на цитата. Simple Smile

# 5 751
  • Мюнхен
Виктор знаеше, че Виктория е изляла джина, няма съмнения в това. Той каза, че не е знаел дали постъпката не е била предизвикана с нещо. И затова е решил да не взима прибързани решения. Край на цитата. Simple Smile

Само че той ВЗЕ решение, заставайки на страната на Виктория, защото спря да се занимава с темата. Не знае какво го е предизвикало, не иска и да знае, смъмри я там изпод мустак и дотам. Невероятен джентълмен просто, мда.

Преди да пише книги как да е джентълмен, нека първо прочете как се става такъв. Ама - "Чукча – не читатель, чукча – писатель".Rolling Eyes

П.С: Знам, че я изговорихме тая тема хиляда пъти вече, просто с цялата си позьорщина Виктор ми стана по-досаден дори и от Венета.

# 5 752
След епизода с водата /джина все едно гледах друго предаване.Виктор се зъбеше на Александра на срещата им за кариерата и и разни други глупости, все едно вчера е научил какво работи и е осъзнал, че това му е проблем 😵
Хубаво карали са се, но не го дават и излиза, че той има биОполярно разтройство 😀После тя си тръгва сама и Витьо една дума не каза, едно Чао Саше поне😁На следващия ден всичко започва все едно Александра никога не е съществувала.Толкова ли не можаха да му напишат две изречения , за да не изглежда толкова абсурдно всичко 🤷

# 5 753
Това предаване е сбъркано някъде изначално като концепция. Много е изкривено спрямо действителния свят.

Всичките по презумпция го харесват, той пък ги "пробва" до една(защото е неучтиво иначе Wink ), момичетата приемат това и се радват на чужди срещи, даже и целувки.

Накрая се чудите защо схемата е: Ти си ми най-близка. Ти си тръгваш? Добре. Следващата ми е най-близка.

Ако пък развият отношения между двама, публиката ще ревне, че е скучно и няма изненада.

# 5 754
Та момичета имам аз нещо друго, което исках да споделя. На мен Мария не ми допада. Визуално не е лошо момичето, но не ми е специфична, не ми е различна. Тя ми мяза малко на ергенът в женска кожа 1000 неща прави: кара мотор или се вози незнам, кара сноуборд, походите са и тръпка, ПР и от компютри разбира или там кото е учила в СофтУни ( което с курсовете си за няколко месеца не е с голяма слава).
Ако ергенът е търсил жена за сериозни отношения трябваше да избере между Александра, Деница, Радостина. Тук Марта не я слагам, защото тя има дете и едва ли ще тръгне да ражда второ много скоро.
Но явно той не е търсил това, защото избра знаем кого, а да всъщност избра себе си и може би младото чакащо го гадже.
След формата от всичките моми една ми блесва другите незнам какво постигнаха, освен да са ифлуенсъри за кратко доката трае славата.
Александра -работи като преводач, хипнотерапефт, дзентерапи, измислила добавки, инфлуенсър. Купува си апартамент в София. Завършва психология.
Деница - продължава да работи в АЕЦ, по думите на Ния Косара и тя ще си купува жилище в София. Може би да ходи по купони, а нали уж на село било много хубаво.
Дениз - ресторант на фен, но не нейн. Инстаграм изтрит, защото не сме се научили как трябва да се държим с хората. Не е вече инфлуенсър. Живее още с мама и тати. Втора година Психология. Издържа се от онлифенс.
Марта- гледа си щерката, когато не е на дискотека. Инфлуенсър. За рисуването нищо не видях, даже четох статия, че крадяла идей, сиреч плагиядствала.
Благовеста - живее с майка си в София. Инфлуенсър. Друго незнам за нея. Продава си роклите от Зара за благотворителност.
Зори Джи -продължава да трупа дипломи и се  разхожда по света.
Людмила- още  не може да си прочете хейтърските коментари.
Капитонова- няма инстъграм. Готви ново реалити където да си върне имиджа от старото. И вече не злобее публично, а скришом.
И на последно място главния герой,но е на последно място смятайте колко е главен Ергенът - развява се по площади с Цитиридис, чалга клипове, Марети, солети, обувки, може Ариел да рекламира вече след 2 седмици. Има още 5 бизнеса: рекламна агенция, личен фитнес инструктор, рисува, Пее, крипто валута и така сигурно на следващите президентски ще е минимум кандидат за вице. В любовен план е с тая и оная и с другата, а третата незнае дали да каже, защото четвъртата ще разбере, че петата била с него нам къде и много дълго стана.
А сега кой от всички според вас е с профил на човек, който е готов за семейство?

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 23:47 от dudanceto

# 5 755
Dudanceto, Никой! Мен обаче ме учудва фактът, че има хора, които въобще са повярвали, че някой от предаването иска да създава семейство и деца. Целите им бяха съвсем различни.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 23:45 от daizy_g

# 5 756
Момичето имаше рожден ден в деня на заснемане на финала. Какво очаквате? Да й прекършват надеждите като подарък за РД-то ли? Ееееее, те не са толкова лоши. Joy Joy Joy
🤣🤣🤣 Те 3 месеца и подготвяха РД 😅😅😅

Ей брилянтна идея 3 месеца се чудя какво гледам, а то е било просто репетиция за връчването на подаръка и Рождения ден на Капитонова. Благодаря вече прозрях.
Мисля да се запиша на сеанс при Александра, да ми снема анамнезата и  да ме върне назад във времето да видя, защо почнах да го гледам това чудо наречено Ергенът. Някой да има телефон? Бухахах

# 5 757
В Сървайвър пък Мила, която била гадже на някакъв Сами (не го знам, но явно с нещо е известен) и тя се натискаше с някой колегаа участник. Ама то било част от стратегията в играта и приятелят й щял да я разбере.
Тя Мила с кого ли не се натискаше. Спомням си поне за двама, пък аз започнах по-късно да следя сезона.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 20:51 от Flo Ann

# 5 758
  • Мюнхен
Александра ... измислила добавки...
Dudanceto, нищо лично към теб, ама Александра да е измислила добавки? Пълни глупости. Нито ги е формулирала тя, нито има образованието или поне акъла да разбере коя активна съставка как работи. Сериозно ли мислиш, че човек, който се друса с халюциногени като аяуаска, ще седне да чете научни изследвания как работи мелатонинът?

Александра даже не е открила топлата вода с новия си "бизнес". Това, което прави, е private label - т.е някаква фабрика ѝ произвежда добавките под нейната марка. В това по принцип няма нищо лошо, много бизнеси предпочитат да се доверят на лаборатории с опит, НО в случая на Александра си имаме чиста доза простотия и печалбарство. Няколко проблема:

1. Единственият канал за покупка на добавките е сайтът на ЗенТерапи. Ок, ама голямата професионалистка дори не е написала елементарни неща като колко mg (или съответната мерна единица) има от всяка активна съставка. Знаеш ли кога ще дам 40 лв за хранителна добавка, без да знам какво и колко има вътре? Точно никога.

2. Описанието на продукта е стена от псевдонаучен текст с референции в квадратни скоби. Тези референции са само номера обаче, няма никаква библиография никъде. Т.е изплагиатствано е, щото дори не ѝ е стигнал акълът да се сети, че все пак трябва да копира и това, което стои зад съответните номерца.

3. Елементарна консултация с маркетинг специалист, познаващ пазара, щеше да каже на Александра, че нормалният потребител няма да седне да чете тая словесна диария. Можеше да си опише продукта, като съвсем кратичко изтъкне позитивите му, например - източник на суровините. Но...когато добавките ти са куча марка от Китай, няма как да изтъкнеш неща, които и ти самата не знаеш.

# 5 759
Момичето имаше рожден ден в деня на заснемане на финала. Какво очаквате? Да й прекършват надеждите като подарък за РД-то ли? Ееееее, те не са толкова лоши. Joy Joy Joy
🤣🤣🤣 Те 3 месеца и подготвяха РД 😅😅😅

Ей брилянтна идея 3 месеца се чудя какво гледам, а то е било просто репетиция за връчването на подаръка и Рождения ден на Капитонова. Благодаря вече прозрях.
Мисля да се запиша на сеанс при Александра, да ми снема анамнезата и  да ме върне назад във времето да видя, защо почнах да го гледам това чудо наречено Ергенът. Някой да има телефон? Бухахах
Обаче избраният да й връчи подаръка я прецака. Пъхна си пръстена във вътрешния джоб за по-добри времена, а за рожденичката измъкна изкуствена роза от сватбена арка 🤣🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт