🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 251 605
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 925
Или му е писнало да се крие.

Това е въпросът. Защо е нужно да се крие?
Шоуто приключи, избра си ВК. После си признаха и двамата, че не са заедно.
В предаването беше ерген, театърът приключи, и сега  би трябвало да е излязъл от роля и пак да е себе си.
Все пак е  свободен мъж, който не е женен (нали). Защо е тази тайнственост и това криене?
Наистина недоумявам. Освен да е свързано с играта, която рекламира.
Сценката според мен е чисто и просто продуцентската хрумка, за да поизчисти всеобщия гняв от финала, от който никой не е доволен. Дори и поддръжниците на В.К. Буквално никой. Но масата твърди, че финалът е бил предпоследния епизод. Сега просто ни казват, че краят не е край.

Ама на мен ми е скалъпено в последния момент.

Иначе и аз съм забелязала, че в подкасти с Александра всеки път когато се спомене името на Виктор, тя грейва. Направо засиява. Очите й блестят. Не може да си събере усмивката. Защо, за Бога?

Между другото, помните ли онази снимка на Тушев където двамата с Александра целуват Виктор. Имаше текст: "More than a show. Pure love"
Е, вече го няма този текст.
Абсолютно сте права! Тушев вечерта качва тази снимка с този надпис! Който буквално гласи че има чиста любов и това е повече от шоу! И на следващия ден надписа го изтрива! Защо?? Ако е постановка и само пиар межди В И А нямшшаше да го маха я! Но нали Алекс каза че не иска да се шуми още  около евентуалните им взаимоотношения с В и хайде изчезна! Има нещо тука определено! И аз забелязах че в всичките й участия като говори или се спомене Виктор и просто грейва и засияйва, усмихва се широко! Светва цялата просто! Това не е театър! Личи си! Не мисля че Александра играе театър честно казано! Дано скоро разберем истината де

# 5 926
Това пускали ли сте го? Готина булка е Алекс...Purple Heart

# 5 927
Момичета, погледнете се отстрани. Предаването свърши, хората си живеят живота... Признавам си, следях темата, но това беше до един момент. Сега "ми изскача" като непрочетена и влизам. Даже не разбирам за какво говорите. Но - оставете хората на мира. В тази свят злото и доброто никога няма да се изяснят. Тъжна истина...  Не изпростявайте!

Жалка история сме, пропаднячки...Тъжна картина...Ама е забавно Grinning

Преди много ме беше срам да си призная, че следя щуротии като Ергенът сега вече толкова не ми пука. Имам  живот, професия, и с охота си позволявам тази простотия Sweat Smile Чак ме дразнят приятелките ми, че се правят на интересни и уж не гледат. Добре че я има темата Wink

Ами... Дерзайте..

# 5 928

В.К. ще се пръсне от яд, ако знае колко струва тази рокля и воала и именно тази дъртата я е облякла.

# 5 929
Ох, добре, че някой влезе да ни каже колко сме прости, отдавна не се беше случвало. Мерси, това още ме развесели. Joy
Барабар с "дришльото" на Витьо... Е, сериозно, как може да напише такова нещо и да има претенция за Жентълмен?! Joy Хахах
Алекс е страхотна булка, като от порцелан. Heart Eyes

# 5 930
Виктория прави сторита от леглото си. Снима си пазара....

# 5 931
Гери, ти май се чудеше какво се вижда зад гърба на Мичето в днешните ѝ сторита - веднага ти казвам с умението си за огледално виждане - Silver Medal от Rakia and Spirits Fest Sofia:

Скрит текст:

# 5 932
Момичета, погледнете се отстрани. Предаването свърши, хората си живеят живота... Признавам си, следях темата, но това беше до един момент. Сега "ми изскача" като непрочетена и влизам. Даже не разбирам за какво говорите. Но - оставете хората на мира. В тази свят злото и доброто никога няма да се изяснят. Тъжна истина...  Не изпростявайте!

Жалка история сме, пропаднячки...Тъжна картина...Ама е забавно Grinning

Преди много ме беше срам да си призная, че следя щуротии като Ергенът сега вече толкова не ми пука. Имам  живот, професия, и с охота си позволявам тази простотия Sweat Smile Чак ме дразнят приятелките ми, че се правят на интересни и уж не гледат. Добре че я има темата Wink
И аз подкрепям. Живота на хората, те самите са го дали на показ. Да не са се показвали по телевизията. Темата си я нищим на никого не пречим. Чуроликаме си и ни е забавно да го правим. Всички списващи редовно тръпнем, коя какво е измъдрила. Просто обекта на списване ни събира уж.

# 5 933
Да не рекламира тоалетната хартия на Фамилия? Simple Smile

# 5 934
И от мен песен за всички от шоуто (като Викторов пръстен, подходящ и за 2-те финалистки 🤭).
Добър вечер приятелю млад (Миме),
добър вечер другарю (В.К.).
Добре дошъл в нашия град,
добре дошъл в България (В.К.).
Вземи във този хубав ден
една българска роза от мен (Ергенът).
Нека тя да ти разкаже
с ароматния си глас (Виктор),
за Балкана, за морето (Мимето)
и за всички нас (участниците).
И когато приятелю млад (Мимето)
и когато другарю (В.К.)
тръгнеш ти от нашия град,
си тръгнеш ти от България (В.К.).
Вземи във оня хубв ден
една българска (В.К.) роза от мен.
Нека тя да ти напомня
с ароматния си глас (Виктор)
за Балкана, за морето (Мимето)
и за всички нас (всички нас).
И не забравяй нито ден
ти таз българска роза ...и мен (Алекс и Виктор)
Нека тя да ти напомня
с ароматния си глас
за Балкана, за морето
и за всички нас
(за всички нас, всички нас).

Та, така 🌹

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 23:04 от KatyaS

# 5 935
  • София

Ох, изобщо не прилича на себе си, прекаляват с тоя фотошоп... Естественото е много по-красиво.

# 5 936
Аз да попитам само днес нямаше ли да излезе интервюто на Виктор за дарик.бг?

# 5 937
  • София
Скрит текст:
Виктория прави сторита от леглото си. Снима си пазара....

Капитонката тоалетна хартия и млЕко ли рекламира вече Joy

# 5 938
Днес Ева имала рожден ден и ВК я поздравила като първа приятелка.

# 5 939

В.К. ще се пръсне от яд, ако знае колко струва тази рокля и воала и именно тази дъртата я е облякла.

Хехе, да! Списанието е суперско.

Общи условия

Активация на акаунт