Дилема

• 3 946
  • 55
  •   1
Отговори
# 15
Мхм, а лелята може за последно да я виждаш.
Извинете за черногледството, да е жива и здрава жената.
Тъкмо това влизах да напиша.

Освен това, и на мен това телеграмно съобщаване 'от вчера', че заминава за половин година, ми се вижда индикатор за проблеми.

# 16
Отиди на юбилея и не пренебрегвай лелята. Все пак нещо ми направи впечатление в израза "имам връзка с мъж от 13 години" който не мога да не забележа. Че нямате брак е ясно, не е такъв проблем. Но тази връзка в какво се изразява - съвместно съжителство, излизания или какво? Не че има общо с темата.. но има. А и това съобщаване в последния момент без значение мнението ти.. хмм..

# 17
Благодаря Ви момичета за съветите и отговорите ,който ми дадохте,Благодаря и за времето което отделихте за мен,желая Ви късмет и успех!

# 18
Направи му всичко, което смяташ да му правиш за изпращане, предния ден и толкова, все едно е заминал ден по-рано. Много странна дилема.

# 19
Приеми, че леля ти няма никога да има още веднъж 80 годишен юбилей, който да празнува с всички вас. Дай Боже, живот и здраве следващия ще бъде на 90. А той ще си идва и заминава още много пъти за тези 10 години.

# 20
Аз съм на противоположно мнение. В цялата суматоха и народ лелята максимум да си поговори с теб 10 минути на тържеството и това е.
В следващите шест месеца можеш да ходиш всеки уикенд при лелята и да прекарваш време с нея. С мъжа очевидно няма да можеш.

# 21
Какво странно има в това, че са 13 години заедно и искат всяка секунда да са заедно? Не виждам лошо в това. Просто няма значение кога ще се изпратят. За мен даже е по-добрият вариант да отиде да се позабавлява, за да се разсее.

# 22
  • Най-красивата страна
Иди на юбилея.

# 23
Ако е вярно, че от толкова години са заедно, наистина е странно. Първо, тя научава в последния момент, че той скоро заминава за дълго. Сам го е решил. Второ, би трябвало при дългогодишна връзка да се познават достатъчно добре, за да не се чуди тя дали той би се разсърдил, ако не го изпрати на самия ден на заминаването. Нещо не пасва тук.

# 24
Според мен той е женен, не за авторката разбира се. Описаното не говори за здрава, нормална връзка. Не виждам дилема тук, само огромна несигурност на авторката.

# 25
Според мен той е женен, не за авторката разбира се.
Да, това би обяснило много неща.

# 26
Щом от 13 години сте заедно,би трябвало да можете да си говорите за всичко,да решавате проблемите заедно,не да се сърдите като  тийнеджъри.И за мен вземането еднолично на сериозни решения е голяма червена лампа.
Изпрати го един ден по-рано и отиди на юбилея.

# 27
Струва ми се, че свириш втора цигулка в тези отношения. Не виждам дилема лично аз.

# 28
  • Great Britain
Той защо заминава сам ?Не желае ли да бъдете заедно там където отива за половин година?

# 29
Идете на юбилея и той да замине по някое време от самото село да тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт