Дилема

• 3 942
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
Аз си мисля, че вече е минало събитието и затова не пише. Едва ли вижда смисъл да се обяснява повече, особено след като за нула време форума скочи на предположението, че той имал друга жена на базата на почти никаква информация от авторката.

# 46
Да, де, ама ще ме прощавате за черногледството - няма място за сравнение на шансовете 1. 80годишна баба да умре утре и 2. самолет да се разбие/таксито за летището да катастрофира.
Плюс това никъде не беше упоменато кога точно е Денят. Да не излезе, че става дума за ...примерно 17.09 и тогава картинката с драмата 'от днес за вчера' леко се променя.

# 47
Аз ако съм рожденичката, няма да се вкисна, ако някой не дойде на празника, но следващия уикенд се появи с подарък и се почерпим и поговорим без цялата шумотевица от тържеството.

# 48
А ако поканиш 50 човека и 25 не дойдат, а ти си се подготвила за половин центурия (което на български значи за две центурии) , няма ли да ти стане тъпичко? На мен ще ми стане.

# 49
Не можем да гадаем как ще реагира лелята, пък и авторката може да иска да се възползва от случая да види и другите си роднини.

# 50
Всъщност може би бабите се посещават само на юбилеите - ако изтърве сега, на 90-годишнината вече. Grinning

# 51
Авторката изчезна....

# 52
Аз си мисля, че вече е минало събитието и затова не пише. Едва ли вижда смисъл да се обяснява повече, особено след като за нула време форума скочи на предположението, че той имал друга жена на базата на почти никаква информация от авторката.
Ако тя беше обяснила малко по-подробно какво е положението, ние нямаше да гадаем и щяхме да бъдем по-полезни с отговорите си.

# 53
Аз, както каза драма не виждам...
Може да отскочат с приятеля и за час на юбилея и после да го изпрати - ако са 13г заедно би трябвало да са стоковани и да се разберат без сръдни (от тук дойде предположението на повечето пишещи, че не са официални, защото поставя въпроса или-или... Тоест няма начин с него да отиде)
Втори вариант е да го изпрати и тогава да отиде, даже и час-два по-късно. Това разбира се, ако юбилея не е на 3ч. път или в другия край на България...

# 54
Е, след като попитах от любопитство за отношенията им авторката ни пожела хубав ден и благодари и от тогава никакъв отговор. Не че нещо, но на мен ми стана странно ако имаха 13 годишна истинска връзка да напише "имам връзка с мъж от 13 години". Поне аз се съмнявам така да се изкажа.

# 55
Благодаря Ви момичета за съветите и отговорите ,който ми дадохте,Благодаря и за времето което отделихте за мен,желая Ви късмет и успех!
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт