Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 145
  • 563
  •   1
Отговори
# 210
  • Другата България
Впечатленията ми от коментарите тук и във фейсбук са, че Валентина спечелва "симпатии" и подкрепа най-вече заради антипатии към другите участници 😁
На принципа "кое е по-малкото зло" 🤪
Това обаче тя нито ще признае, нито ще го осъзнае. 😁
То и при мен е така.
От тримата най-малко неприятна ми е тя.

# 211
  • София
Впечатленията ми от коментарите тук и във фейсбук са, че Валентина спечелва "симпатии" и подкрепа най-вече заради антипатии към другите участници 😁
На принципа "кое е по-малкото зло" 🤪
Това обаче тя нито ще признае, нито ще го осъзнае. 😁
При мен не са толкова антипатии, повече е наблюдения, това, което ни показват де, и според мен Валентина заслужава да спечели, защото тя наистина си обича работата и влага душата си в това, кухнята да успее, не само тя...

# 212
При тези, предварително планирани и подготвени от екипа на Hell's kitchen обстоятелства, Валентина определено е късметлийка. Да премахнат достойните за победа и да оставят слаби, зле подготвени или недолюбвани от публиката играчи, за да й проправят лесен път към победата като единствена заслужила... Ами, смешно е. Твърде прозрачно. На такава подарена fake "победа" никога не бих се радвала, въпрос на принципи и достойнство е. 🤠

# 213
  • София
Ние няма как да знаем защо примерно си отиде Артур.
Имаше нещо там.
Така, че кой е достоен?
Ами тези стигнали финала.

# 214
  • Пловдив
А дали и при Емил нямаше нещо друго зад кофти продукта, който му дадоха?

# 215
  • София
Ами взимаш и готвиш, абстрахираш се.
Който има фобии от разни продукти не е за там.

# 216
Прекалено очевадни са опитите да се обезценяват уменията и опита на едни, докато се прикриват или прощават грешките на други. Да бъдат обиждани и унижавани едни, докато просташкото поведение на други се толерира и даже насърчава.

Напускането на Емил нямаше нищо общо със задачата с деликатния животински орган. Да, това беше провокация с определена цел, но нито фобия, нито каквито и да е притеснения дали ще се справи със следващите предизвикателства в шоуто бяха причина за решението му да го напусне. Да си тръгнеш от място или ситуация, където се налага да вървиш против себе си и принципите си, е мъдро решение. Емил просто отказа да бъде част от цирка, наречен Hell's kitchen.

# 217
  • София
Прекалено очевадни са опитите да се обезценяват уменията и опита на едни, докато се прикриват или прощават грешките на други. Да бъдат обиждани и унижавани едни, докато просташкото поведение на други се толерира и даже насърчава.
Напускането на Емил нямаше нищо общо със задачата с деликатния животински орган. Да, това беше провокация с определена цел, но нито фобия, нито каквито и да е притеснения дали ще се справи със следващите предизвикателства в шоуто бяха причина за решението му да го напусне. Да си тръгнеш от място или ситуация, където се налага да вървиш против себе си и принципите си, е мъдро решение. Емил просто отказа да бъде част от цирка, наречен Hell's kitchen.
Тогава за какво говорим?
Тези с "мъдрите" решения си тръгнаха, част от тях...
Нека спечели от "глупаците" най умеещият готвач.

# 218
След като отказваш да си част от цирка, без значение от причините, защо пък да ти дадат голямата награда? Избрали са си хора, които им играят по свирката и 1 от тях ще вземе парите. Предавания от този род процедират по един и същи начин.
Аз не съм съгласна, че ако Валя спечели ще е защото няма кой друг. Виктория че е трагична - трагична е, но Николай като готвач е ок. Аз съм си за Валя и смятам, че най-добре тя да спечели - пък ако ще вътре да бяха все още Елена, Камен и от отпадналите по-рано, които също готвят добре. И не съм съгласна, че тя е най-малкото зло - не я определям като такава, дори смятам, че изпъква на фона на останалите от доста време насам. Сигурна съм, че си има достатъчно почитатели, които й стискат палци просто защото я смятат за по-добър готвач. И съм сигурна, че ще е разумно, логично и добро решение точно на нея да дадат парите.

# 219
Ако не бяха премахнали Артур например, дали Валентина би била най-добрият готвач?
За това говоря, по сценарий трябваше да си тръгнат успешни и силни готвачи, за да може Валентина да остане без силни конкуренти.
А тях как ще ги премахнат и как ще изманипулират нашите впечатления за кулинарните им способности, опит и представяне в шоуто - за всичко това си има лесни начини...и прозрачни сценарии.

# 220
Ако не бяха премахнали Артур например, дали Валентина би била най-добрият готвач?
За това говоря, по сценарий трябваше да си тръгнат успешни и силни готвачи, за да може Валентина да остане без силни конкуренти.
А тях как ще ги премахнат и как ще изманипулират нашите впечатления за кулинарните им способности, опит и представяне в шоуто - за всичко това си има лесни начини...и прозрачни сценарии.
Joy Joy Joy

# 221
Всичко или почти всичко е сценарий. С такива сценаристи и продуценти - толкова. Не мога да очаквам много като знам кои правят предаването.
Не гледам този сезон от началото и дори не го знам този Артур. Щом е бил добър готвач, а са го махнали, значи са решили, че не им трябва (може да не им е играел по свирката, а те такива хора не харесват). Не всичко се прави с цел точно Валя да вземе парите - чак пък да й разчистват конкуренцията.

# 222
  • Пловдив
Явно този сезон им е много слаб сценария и материала, защото в предните сезони поне двамата финалисти винаги са били на ниво. А по спомени в първи и втори сезон повечето черни куртки си бяха наистина добри.

# 223
Виктория и с географията е скарана 😃

# 224
  • София
В страшен мазаляк ги вкара шефа.

Общи условия

Активация на акаунт