Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 174
  • 563
  •   1
Отговори
# 435
По-малкото зло спечели. Накрая чак ми стана симпатична.
Поне има опит и познания за продуктите, и може да готви.
Честито на Валентина! Дано използва парите така, че да ѝ донесат радост и щастие! Purple Heart

# 436
Както има една поговорка "Не казвай Хоп, преди да скочиш". Виктория предвкусваше както тя се изрази 100 бона и как ще ги дели с Мариела, но Валя я нокаутира и си взе парите.

# 437
  • София
Честита победа на Валя! Напълно заслужено си спечели. Доминираше над Виктория през целия ден. Е, вярно, чинията на Вики беше по-красива, но телешко су вид за 7 минути на 62 градуса.....
По едно време сериозно се бях притеснила, че чекът ще отлети към Поморие, заради нескритата симпатия на Виктор към бухтичката, но края на речта му към нея с това "Любовта на близките и семейството са най-важни", подсказа избора му.

# 438
  • София
Дани-Спартак как се радваше на победата на Валентина.

# 439
Валя беше организирана, адекватна, подготвена и концентрирана върху кухнята си. Не коментираше другият отбор, както Виктория и Маринела.
Зачудих се как технологично се наваксва времето за две поръчки, с което изоставаха червените? Накрая завтршиха едновременно, та дори и леко изпревариха с десертите.

# 440
Браво и на синия отбор! Много се постараха и усилено бачкаха за Валя. Евала!

# 441
Честито, захарче! Много се радвам, че спойлерът ми излезе напълно верен, но нямаше как иначе, тъй като ми го каза човек, който е бил на финала. Честито отново на Валя, да ги харчи със здраве!

# 442
  • Велико Търново
Честито на Валя!
Не съм доволна, че тя е победител, но аз по принцип не съм кой знае колко доволна и от челната тройка. Просто имаше участници, които заслужаваха да спечелят, но за сметка на това си тръгнаха доста рано. Иначе от двете финалистки с малък превес бях за Виктория.
Валентина можеше да си поиска два десерта - за двете ѝ деца, не вярвам шеф Ангелов да ѝ беше отказал. Много неловко се получи и на момчето не му стана много приятно. А то и няма как да е приятно, де...

# 443
  • Пловдив
Обаче и изборът на готвачите за финалните отбори не беше случаен

# 444
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Дааа, сега се сетих че Цуцка и Цуцко не присъстваха, както и Деница. Не да готвят, а като публика само.

# 445
Трудно ми беше да понасям истерясването на Валентина. Още по-трудно ми е да разбера защо това се харесва. Голям сценарий и бутане беше през цялото време, но и много хора действително я харесват. Без да подценявам готварските ѝ умения, смятам, че не притежава чисто човешките качества да бъде избрана за победител.

# 446
  • София
Дааа, сега се сетих че Цуцка и Цуцко не присъстваха, както и Деница. Не да готвят, а като публика само.
Бяха там.

# 447
Аз съм доволна, че Валентина спечели. Да, на моменти ме дразнеше, но тя заслужаваше повече победата от Виктория. Даже Виктория не беше и за финал.

# 448
  • Велико Търново
Да, бяха там Денислав и Янита. Даже тук се изкоментира, че тя се е появила по пижама (което, впрочем, и на мен ми мина през ума като я видях как е облечена). Влязоха в ресторанта заедно с Юра и Димитър (доколкото си спомням - първият отпаднал).

# 449
А така, видяхте ли шефовете на Виктория. Ужас. Стари познайници на Нова ТВ.
Не само, анонсираха свекърът Христо. Та шефовете са семейството.

Общи условия

Активация на акаунт