Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 609
  • 563
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Както го е похвалил Ангелов снощи, така и ще е следващият изгонен, за съжаление.
Според мен.
Ами неслучайно изредих неговите положителни характеристики и особено последната, че стои настрани от конфликтите.

# 106
  • София
Николай надали ще се развика в предаването, но имам чувството, че ако вика и той ще вика на фалцет.

# 107
Камен е изключително работлив, спокоен и уравновесен и се стреми да стои настрани от конфликтите. Не случайно снощи Ангелов го похвали.
Същите ще бъдат доводите му и като го гони 😃 Ще му каже - нямаш дух за победа или нещо такова 😒

# 108
  • София
Николай не ми е неприятен. Не мисля, че е конфликтен и, че повече от останалите саботира.

# 109
  • Sunshine state
Николай е мазно човече и не бих искала да имам колега като него - ще те наклепа като стой та гледай.

# 110
  • София
Жалко за Елена. Яд ме е.
Виктория е връзкарка, ясно е за всички. Жалка работа.
Глаувах за Валя - Ники, с идеята Валя да му натрие носа на финала, за да го боли повече франкофончето.
А и такъв финал би бил най-интересен и оспорван.

# 111
Николай е мазно човече и не бих искала да имам колега като него - ще те наклепа като стой та гледай.

А, щото пък Валентина не е същата! Еднакво лицемерни са, просто той умее да се прикрива.

# 112
  • Sunshine state
Не умее да си признава грешките и все обвинява друг.

# 113
Аз пък не виждам особени прилики между Валя и Ники. Валя иска нещата да се случват и гледа да прави каквото може. Николай иска нещата да се случват само когато неговият за*ник е застрашен. През другото време не съм видяла особено старание у него.
И двамата не са перфектни и допускат грешки. Бих работила с човек като Валя (макар да е доста шумна), но никога не бих имала доверие на такъв като Николай, не и ако трябва да разчитам той да направи нещо за мен.
Финал между двамата би бил интересен и динамичен. С кеф искам да видя как Валя му натрива самодоволната физиономия.

# 114
  • гр.Пловдив
Цитат
Снощи специално на номера, които Чилева му изигра нарочто с размяна на чиниите (подхилквайки се брутално), той реагира доста сдържано и спокойно. Ако беше Валентина щеше да я измете със се парцалите.

Много противна тази Чилева-и наистина ли нарочно го направи това с неразбирането и подмяната на чиниите?
Е*аси,трябваше наистина да е Валентина на мястото на Николай да види тя кон боб яде ли ..

# 115
  • Sunshine state
Изобщо не смятам, че Чилева обърка нарочно гарнитурите, а че Николай й каза два пъти дясната гарнитура. И остабалите потвърдиха, а тя дори изглеждаше учудена. Обикновено като ще ги заблуждават, съобщават за това. Грешката наистина си беше такава.

# 116
Когато двама души си говорят никога не се ползват ляво и дясно, особено пък и ако не се виждат. Трябваше да каже това с това и онова с онова.

# 117
  • Sunshine state
Именно. Той си беше виновен, а и й натресе повечето неща на нея да прави.

# 118
  • Другата България
И аз мисля, че грешката не беше умишлена - от страна на Чилева.
Просто тя много умело го отигра. Николай ѝ натресе 2/3 от нещата, и стана объркване с ляво и дясно.

# 119
  • София
Тогава тя защо се хилеше така, все едно се прави на много хитра? Много лошо впечатление ми направи. Дани-Спартак се държа съвсем човешки.

Общи условия

Активация на акаунт