Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 573
  • 563
  •   1
Отговори
# 120
  • Sunshine state
Аз не съм забелязала чак да се хили, напротив - гледаше сконфузено. Може после да се е усмихнала, но то пък да ревем ли сега? Станала грешка и тя спроизлезе от лошата комуникация на Николай.

# 121
На мен дори ми се стори притеснена Чилева, без да съм и фен, не мисля, че беше нарочно. Комуникацията е сериозен проблем на Николай.

# 122
  • София
Хилеше се още като отново застанаха до Ангелов след готвенето. После пак се хилеше тъпо.

# 123
  • Ню Йорк
Вие гледали ли сте биг брадър с шеф Петров? Спомняте ли си характера на този човек! Беше абсолютно непоносим. Но е един от най-добрите в БГ. За тая работа не става да си благ. Николай може да е всякакъв, но като готвачи останалите нямат база за сравнение с него. Валентина, пък, да не е по-свястна? Честно, не разбирам това обсъждане на характери в случая. Като отидете на ресторант какво ви интересува - дали готвят добре или дали са добри хора?

Имам честа да познавам Шеф Петров лично и за разлика от Валентина той никак не е прост, точно обратното. Тя е елементарна и ужасно проста и по тази причина не я искам на финал, но както всяко такова риалити и това е уредено и е ясно, че тя ще спечели.
Между другото, в реалния живот Шеф Петров е много по-различен от екранният си образ Wink , а за Валентина съм готова да се обзаложа, че е даже и по-неприятна.

# 124
  • София
Личните познаства са субективни.
И заключенията също.

# 125
Да, те всички в реалния живот са различни и ние цели сезони гледаме само монтажи. Без да е лично към съфорумката, познаваща шеф Петров, просто всички яко изложили се в последствие обикалят цяла вечност всички предавания да ни убеждават горното.

Гласувах за финал Валя-Камен, но обективно погледнато смятам, че ще е Валя-Николай.

# 126
  • Sunshine state
О, рядко противен ми е на мен шеф Петров. Не вярвам никак на това, че е тотално различен в реала.

# 127
  • Варна
Не мисля, че Чилева нарочно е саботирала Николай. За мен изглеждаше притеснена, когато разбра за размяната. А после се е усмихвала, защото все така се усмихва.
Валя - Николай ще е финала според мен. Няма да пропуснат да използват темата Франция против Германия.
Не знам по сценарий ли беше, но от тиха и работеща, Елена накрая я изкараха нервна, некадърна и съскаща. По-добре, че я махнаха, за да не се срине съвсем авторитета и.

# 128
  • София
...
Между другото, в реалния живот Шеф Петров е много по-различен от екранният си образ Wink ...
Ако в реалния живот е такъв, какъвто се държи във фейса, значи няма никаква разлика. Преди време като участваше в черешката на тортата обвини зрителите, че по-голяма част от тях са родени от неконтролируемо раждане. И сега (въпреки, че си е сменил профила) не пропуска да се сдъвче с някой във фейса.

# 129
Чилева е била на тяхното място и знае какво е.
Сигурно сега се радва, че отново участва, но не в  месомелачката. Grinning
Нещо като да се изправиш да преподаваш на катедрата, където до вчера си се потил от страх като са те изпитвали. Grinning

# 130
Не знам по сценарий ли беше, но от тиха и работеща, Елена накрая я изкараха нервна, некадърна и съскаща. По-добре, че я махнаха, за да не се срине съвсем авторитета и.
Никога не съм я харесвала, некадърна е, но като избор ми беше един от победителите.
Втрещена съм от присъствието на Виктория/ трябва да затворят "кухнята" за космИте на обожаваната Вики/.
За мен Камен нямаше издънки- от кебапчета направи кюфтета и се справи повече от добре.
За едни българи говорещи странен анг. език питам?!  Simple Smile

ааа иначеееее :
 2018 г
https://novini247.com/novini/tazi-vecher-v-hell-rsquo-s-kitchen- … ovika_831786.html
2020 г
https://www.potv.bg/a/bezprecedentno-nachalo-na-hells-kitchen-balgariia
и др. години
https://lifeonline.bg/bg/hells_kitchen_92
Успех и най- добрият готвач да победи!

# 131
Чак нарочно да го е издънила Чилева се съмнявам. Тя и Чилева беше доста пренавита в предаването и изобщо не я харесвах, но нарочно да го направи.... А тя си се хилеше като пача и в Хелса като беше преди.
Ники ми е подмолен и може и да готви, но от показаното на характера му е кофти човек явно. И в крайна сметка не се сеща, че тези хора ще готвят с него и за него на финал.
Тия момичета с тия коси как пък цял сезон не ги прибраха - на плитка, на кок.  Какво е това размахване на косата над тиганите и тенджерите.

# 132
За едни българи говорещи странен анг. език питам?!  Simple Smile

[/quote]

Хаха, голям смях беше с “чужденците” 😂

# 133
# 134
О, рядко противен ми е на мен шеф Петров. Не вярвам никак на това, че е тотално различен в реала.

Да не говорим, че всички влизат във ВИП/ БИГ Брадър със заявката , че ще бъдат себе си. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт