Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 164
  • 563
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И на мен не ми харесва как истерясва и крещи, но в сравнение с останалите жени е цвете.

# 451
Страхотна Валя!
Борбена, енергична, добър човек и отличен готвач.
  Радвам се, че спечели.

# 452
  • Велико Търново
Добре де, това, че шефовете на Виктория са участници в ББ Фемили, дори и аз го разбрах тук от темата преди доста време. Пиша "дори", тъй като нито съм гледала въпросното предаване, нито имах идея кои са тези хора. Интересно ми е, че сега се приема като кой знае каква изненада, съответно - и като обяснение за конспирация едва ли не.

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 22:36 от DamaPika

# 453
Да, бяха там Денислав и Янита. Даже тук се изкоментира, че тя се е появила по пижама (което, впрочем, и на мен ми мина през ума като я видях как е облечена). Влязоха в ресторанта заедно с Юра и Димитър (доколкото си спомням - първият отпаднал).
Бяха даже на първият ред. Дадоха ги няколко пъти, Денислав беше с шапка, а Янита беше облечена с нещо подобно на пижама.

# 454
  • Велико Търново
А така, видяхте ли шефовете на Виктория. Ужас. Стари познайници на Нова ТВ.
Не само, анонсираха свекърът Христо. Та шефовете са семейството.
Т.е. задължително е да е един и същ Христо? Ама поне като пишете нещо, гледайте, де. Аз, доколкото видях, освен съпругът на Виктория, имаше още двама мъже. Не може ли и двамата да са с едно и също име?
Пък и сега полюбопитствах и видях коя е въпросната двойка от ББ. Определено няма как да имат син на годините на Емил. Пък и фамилията им е Трифонови, Виктория е Зайкова (да знам, че не е задължително да е взела фамилията на мъжа си, но в малките градчета това едва ли се случва). Тук вече даже и гледане не трябва...

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 22:45 от DamaPika

# 455
  • Sunshine state
Браво на Валя! Луда, ама умее да готви и не се шегува! 👌🏻
Много хубав сезон, ще ми липсва, хареса ми!

# 456
  • Другата България
Както вече казах, абсолютно все тая ми беше кой ще спечели - моите фаворити Емил, Артур и Елена си тръгнаха, Камен също, и от тези тримата последни най-малкото зло беше Виктория. Но както казах и предположих - ще спечели Валентина. Е, спечели. Да ѝ е честита победата, това обаче не е моят победител. Няма да се повтарям и подесетвам, жената не си владее нервите, изпада в истерии, абсолютно не може да работи под стрес, забравя, заеква, не може да презентира дори собствените си творения, за обидите, които поне аз не съм забравила /как беше - писорана???/, и не само - как ли не наричаше почти всички от останалите, всеки един във всеки един момент, скандалите и почти вербалната агресия между нея и Деница /то и онази беше /, физиономиите, които постоянно прави, тиковете с глава и как си върти врата....диагнози не поставям, но се надявам тези 100к да ги използва за нещо различно от готвене, или ако си отваря ресторант, да е само мениджър без да участва пряко в готвене и ръководене. На фона на спокойния Дани Спартак, енергичната, но и съвсем различна като типаж Чилева, огън италианчето Реджи, "немската машина" не ми се вписва в картинката. А ако все пак е била толкова успешен готвач в Германия, патриотизма и това, че е българка да са били последното нещо, заради което да зареже успешна кариера там, за да се върне тук и да участва в ТВ шоу. На последно място изобщо не изключвам реверанс към неволната и нелепа травма на крака ѝ. Неприятно впечатление ми направиха и думите ѝ при отварянето на шампанското тази вечер към Виктория - когато ѝ каза, уж съвсем неволно, че "става повече за сервитьорка, отколкото за готвачка......"
Както и да е, радвам се, че свърши, за мен това беше супер нелеп сезон, нищо общо с предишните, все едно гледах ББ за готвачи, силно се надявам следващия да не е такъв.

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 23:23 от Merri_An

# 457
Радвам се за Валя, жената може и да не я слуша главата, но да готви - може. Кастът този сезон никак не ми хареса, дано следващия да не е същия, защото формата ми харесва.

# 458
  • Бургас
Да, да си ги харчи парите със здраве и разумно!
От утре почва Черешката - нов сезон 🥳

# 459
  • Велико Търново
И в първата седмица един от участниците е Мартин от Хелс Китчън 4.

Merri_An, не беше ли Янита тази, която контузи Валентина?

# 460
  • София

Сезон 4 Епизод 39 ФИНАЛ

Hell's Kitchen (22.05.2022)

Христо Корнелия Трифонови
 КОД
Скрит текст:
Код:
https://nbg-backup.fite.tv/novaplay-vod/ftpupload/11459/videos/29383.smil/playlist.m3u8       
Код:
 https://rb.gy/5zvxzf 
Видеата са без реклами - отварят се и в чужбина
За да се отворят ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

За ... МОБИЛНИТЕ ..., не са нужни добавки.

# 461
  • Другата България

Янита ли беше?
А аз защо реших, че е Виктория?
Старост - нерадост.....Янита беше, да. Благодаря ти, и се извинявам на аудиторията.
Но това не променя мнението ми за Валентина.

# 462
  • София

Точно така.

# 463
  • Другата България
Е, аз все пак си признах, че грешката е моя.

# 464
Честито да й е на Валя. Много се зарадвах. Шефове или не Виктория беше бутана до финал. Защо и по каква причина няма да ни стане ясно. Не знам какво беше менюто на Валя и на Виктория, но десерт с маскарпоне и крема сирене някак не ми е за финал. Всяка една домакиня прави такъв чийзкейк с боровинки. Сю вид телешко за 7 минути е меко казано безумно. Нито познава техниката на готвене, нито месото явно. Чилева не можах да разбера защо даде глас.
Валя с всичките й недостатъци беше по-добра от двете и беше една от добрите в този сезон. И тя имаше изцепки, истерии, нерви, викане, но поне знае какво прави.

Общи условия

Активация на акаунт