Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 133
  • 563
  •   1
Отговори
# 525
Щом дори Виктория се е омъжила… надежда има за ВСИЧКИ! 🤣🤣🤣🤣

Колко повърхностно! Жал ми е за вас.

Нужно ли е да обяснявам ( отново, защото вече съм го обяснявала тук 🤣), че изобщо не става въпрос за външния ѝ вид. Става въпрос за характера ѝ, даже няма да намесвам какво показа към останалите хора, достатъчно е само това към мъжа ѝ - той се появи в шоуто. Е, отношението ѝ беше отвратително.
Дори преди да се появи мъжа ѝ, шефа я попита за най- важните ѝ хора, а тя сложи най- добрата си приятелка пред съпруга си. Като добавим и непрестанното точене на лиги по буквално всеки мъж, който види. И за финал вече да сложим и визията…. Мъжа ѝ направо е оцелил от тотото 🙂 Колко повърхностно.. да пожелаем на всички такива прекрасни половинки, а 😋

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 06:29 от lilyaa

# 526
Iilyaa, до някъде съм съгласна с теб. Ако в реалния живот ѝ е такова поведението, не мога да споря с теб. Само че не съм сигурна дали не е било част от договора ѝ. Грозни, красиви, всички мъже бяха “ох, майко!”. Също като виповете. Тя на всички беше голям фен, всички ги знаеш поименно, барабар с родата. На всички песните им ѝ бяха любими, сериалите любими, гледала ги в Еди си кое предаване (на Нова естествено). Виктория си беше промоутърката от всякъде.
Мъжете ги накараха да правят нещо подобно с миските и плеймейтките, но не бяха толкова добри актьори. Виктория е по-емоционална и това ѝ позволява да играе всякаква роля. Докато Николай, например, е толкова сдържан, че не може да изиграе нещо такова. Или пък Елена да я бяха карали да точи лиги по пожарникарите. Щеше да изцъкли очите и да рецитира реплики, както първолак рецитира стихотворение. И продуцента отстрани, като класна, ще повтаря “По-изразително, Елена!”
Това последното да не се приема като обида. Харесвам Елена, но не става просто за актриса.

# 527
Тук се намесва въпроса с достойнството отново. Елена просто има такова. Все пак тези хора там не са актьори. Та дори да предположим, че от продукцията ги “карат” да казват/правят нещо, мисля че е достатъчно показателно за човек, дали ще се съгласи да унижава публично себе си и близките си.

# 528
Вие забелязахте ли кои бяха близките на Виктория, които дойдоха да я подкрепят? Христо и Корнелия, които са били в Big Brother. Христо даже няколко пъти. Нишката BB е работела ми се струва.

# 529
  • IC 1101,Abell 2029
За това вече се писа.Не са близки,ами работодатели.А това че по тази нишка,Виктория е пряк конкурент на Валентина за победител е вън от  всякакво съмнение.Даже ми се струва че заради тази връзкарщина,продуцента промени някои неща.Например доколкото си спомням минали сезони,финалът се е наричал между осталите последни четирима.А от този между последните двама.Ами за да се изтъкне че Викито е била финалистка,а останалите след нея не.Между другото нещо друго не мога да разбера.Ако сега призовават за записване за кастинг,да не би да се готвят есента за нов сезон.Според мен по добре даже да пропуснат една година.Аз един фаворит имах за 4-те сезона и те го отстраниха с мотивите че нямал достатъчно хъс и вяра в себе си.То пък в Николай една вяра,няма що.Хъс базиран на наглост и его.Това ли му е предимството?!Малко ме съмнява че ще гледам вече този Hell's Brother гарниран с шуробаджанащина.

# 530
Аз съм пропуснала предишното споменаване в темата кои са работодателите на Виктория, сега разбрах.
Но има даже повече смисъл да е връзкарска история, ако са работодатели, демек помогнали са колкото на нея, толкова повече ако тя остане да работи за тях, си правят реклама на ресторанта.
Има хора, които не харесват Виктория и няма да идат да опитат как готви, но много повече ако са на почивка в Поморие биха отишли да опитат и да видят прав ли е бил шеф Ангелов да я хвали или не. От любопитство и аз бих отишла, а не я харесвам.
Преди се чудех каква и е връзката, защото видимо я бутаха към финала, сега подозирам, че работодателите ѝ са връзкарите, а не тя и просто са имали нужда от малко реклама преди летния сезон.
Живи и здрави да са, ама не ѝ направиха добра услуга. Тя не се чувстваше добре вътре, а и не мисля че стана много по-добър готвач. Дано поне ѝ вдигнат заплатата, че жената плати с част от здравето си този стрес и напрежение.

# 531
  • София
тази година повечето симпатизираха на Виктория, да не кажа всичките. Ами като цяло скучен финал.
Не казвай всички, защото много хора, включително и аз от самото начало не я понасяха.А и Юра, имаща поглед отвътре, като излезе  ,на въпроса кой иска да спечели, каза всеки друг, само не Виктория.Пита се защо?

# 532
  • София
Мартин участва в Черешката на тортата, но някак си много се е стегнал и направо е пренапрегнат.

# 533
  • София
Ами той е в уплах след Хелса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 534
  • София
Мартин беше ужасно досаден в "Черешката". Сигурно ще има още участници от този сезон.

# 535
Тя не се чувстваше добре вътре, а и не мисля че стана много по-добър готвач. Дано поне ѝ вдигнат заплатата, че жената плати с част от здравето си този стрес и напрежение.
Какво е станало със здравето и?
Аз не видях моменти, когато тя не се  е чувствала добре.

# 536
Тя не се чувстваше добре вътре, а и не мисля че стана много по-добър готвач. Дано поне ѝ вдигнат заплатата, че жената плати с част от здравето си този стрес и напрежение.
Какво е станало със здравето и?
Аз не видях моменти, когато тя не се  е чувствала добре.
Дано да греша, но постянно я виждах да яде нещо. Примерно идват от резервация, опитвали са ядене цяла вечер, би трябвало да не им се поглежда храна, обсъждат номинации и само тя дъвче нещо. Аз ям от стрес и ми приличаше точно на такова ядене.
Отделно ако се сравни една нейна снимка на влизане и една на излизане, ми се струва, че това което си е причинила вътре не е особено здравословно.
Не ѝ се подигравам за външния вид, дори напротив, съчувствам ѝ и понеже миналата година от лекарства, разбутани хормони и стрес качих килограми, почнах да чета и да се интересувам, и видях че не е безобидно изобщо.
Представям си какъв стрес е в това предаване, още повече ако знае, че е протеже.
Няма как да качиш килограми, да си в стрес и това да не се отрази на здравето.
Пожелавам ѝ да е жива и здрава, както и семейството ѝ, нищо че не взе парите. Здравето и семейството са по-важни от наградата в някакво тв шоу и 15те минути слава. Blush

# 537
  • Sunshine state
Много ми е грозно като вземе да се обсъжда телосложението на даден участник. Доста съм груба в изказванията си, но не съм си позволявала да обсъждам кой колко е пълен. Не ми е ок това на мен, макар да нямам този проблем. Нито на близки възкликвам "ауу, колко си надебелял/а". Хората имат огледало, не са сляпи.

# 538
Мда, то и аз цял живот съм била слаба, даже като млада бях направо кльощава. И аз така съм мислела, че хората имат огледало, няма нужда нищо да се казва. И че човек като се чувства той самия добре, всичко е наред.
И чак като се случи на мен, разбрах че не е точно така. Особено за огледалото и хласилникаи, и как околните трябва да си мълчат от куртоазия. А всъщност това рефлектира и върху околните, особено семейството. И почнах да се интересувам колко е сериозен проблемът със затлъстяването в България, включитено сред децата и как за това не се говори.
Както казах, не съм коментирала с присмех, а със съчувствие. Като характер не харесвам Виктория, но ѝ желая всичко най-добро.

# 539
  • Sunshine state
Убедена съм, че почти всеки осъзнава проблема си и няма нужда да му го навират в лицето. Сега ако се опиташ добросъвестно да дадеш съвет, ок, но останалото не бих нарекла загриженост, а лошотия.

Общи условия

Активация на акаунт