Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 134
  • 563
  •   1
Отговори
# 195
От миналата седмица беше ясно, че ще си ходи Камен. Жалко! Според мен беше последният, който заслужаваше да остане на финал. Поне се радвам, че го изгониха по по-достоен начин. Другите ги овикваха и изкарваха некъдърни до края на резервацията. С Камен, Ангелов беше по-сдържан и финалната “реч” беше пълна с похвали. Предпочитам да ям храна, приготвена от човек, влагаш емоция, отколкото “покър фейса на хелс китчен”.
Камен в началото много ми напомняше на Петко по държание. И вчера, оооо Петко! Каква изненада!
 На някой направи ли му впечатление цялостното държание на Петко? Начин на говорене, държание. Дори и стойката му ми се стори различна. Явно в договора няма клаузи за поддържане на изградения образ в евентуално гостуване в следващи сезони. Реджеп също беше по-сдържан като че ли. Нямаше го онова противно натягане. Или поне аз не видях. Може да съм пропуснала.

# 196
Тоя сценарии ми е топа. Толкова ясно си личи, че даже имам чувство, че не са опитвали и да замазват положението. Как пък ветераните ще паднат. Смях. Те тия хора, даже и в най-лошите им дни бяха по-добри от сегашните участници.
Жалко за Камен. Беше ми симпатичен и с класи над Викиту.
Да ме извинява шеф Ангелов, но аз правя по добре изглеждащ паниран сладолед.

# 197
Щом дори Виктория се е омъжила… надежда има за ВСИЧКИ! 🤣🤣🤣🤣

# 198
  • София
Аз съм от провинцията и зная за какво говоря. В този формат не са героите от жълтите павета, макар че и там видяхме достатъчно подобно поведение от жени именно, само че тези жени бяха в скъпи костюми. Провинциално не е обида, а е специфика - жената се отнася към "моичкия, мъжлето" по един начин, а към "големия човек" по друг начин и върти опашка пред него.

# 199
Ех, очаквано Каменчо си замина. Реджеп ми липсваше много, изобщо тазгодишния каст енщо не можа да не грабне.

# 200
  • София
Да напомня, че Виктория май спомена и за син, което означава че има и дете.

# 201
Виктория често я даваха да казва зад кадър "извинявай, мило, това не го гледай" към мъжа си, под формата на шега, преди да почне да точи лиги по някой гост.
Ама то шега, шега, обаче очите ѝ играят.
Някои жени просто са си флиртаджийки, иначе може да е най-вярната и добра съпруга на света.
А това дето така надебеля не го одобрявам. Млад човек е, няма причина да не се погрижи за здравето си. Вярно, че е подложена на стрес, но е ужасно това, което причинява на тялото си. Confused

# 202
  • София
На мен са ми интересни като кажат, че го правят за децата си. Хубаво де, като е за децата, поне дръжте прилично поведение, не обиждайте конкурентите, не правете мръсни номера, не се подмазвайте на Ангелов, не крещете и всички "не"-та! Какво виждат децата - крещящи, егоистични, способни на всичко заради победата родители. Светъл пример.

# 203
Камен се спихна, защото не дойде жена му, а майка му. Пролича си, че му стана мъчно. И три деца имал. Браво!
Ще стискам за Валентина.

# 204
  • София
Камен се спихна, защото не дойде жена му, а майка му. Пролича си, че му стана мъчно. И три деца имал. Браво!
Ще стискам за Валентина.
Не всички роднини ще се съгласят да готвят пред камера и вероятно жена му за това не е дошла. Освен това съм уверен, че знаят предварително, кой ще участва в предаването. Просто Камен трябваше да напусне по сценарии и си играеш там съответнта роля.

# 205
Жената може просто да не може да дойде и да гледа децата, какво толкова. На Николай що не дойде жена му? На Валя разговорите с цялата рода бяха излишни, това са съкровени моменти, емоционални, и то виждахме и чувахме само нея, доста безсмислено упражнение за запълване на време.

# 206
Разговорите с родата може да са подсказка към драгият зрител.

# 207
Голямата работа, че не е дошла жена му на Камен.. и като цяло, разбирам, че им липсват близките им.. ама чак такава драма. Нали е заснемано в последната им седмица там, още 2 дни и са си със семействата. Толкова емоционално можеше да бъде някъде по средата на шоуто, когато имат още сума му и време, докато излязат. Ама баш ден- два преди да си стегнат куфарите…

# 208
  • Sofia
Това с черпака - уж трябва да е смешно,но е напълно излишно, според мен 🤔🤨👎

# 209
Впечатленията ми от коментарите тук и във фейсбук са, че Валентина спечелва "симпатии" и подкрепа най-вече заради антипатии към другите участници 😁
На принципа "кое е по-малкото зло" 🤪
Това обаче тя нито ще признае, нито ще го осъзнае. 😁

Общи условия

Активация на акаунт