Отговори
# 15
Много наситен епизод - нямаше нищо излишно! Hands Ok Hand
Но аз си го гледах само от любопитство - тук там разбирах по някоя думичка и... това беше. Disappointed
Но усетих, че има доста интересни диалози.
А за Джунейт като че ли се отвориха  някои детайли в биограхията му...

Във всеки случай все още не разбирам стратегията на Джей - толкова страда,
но не се предава... Ългаз я спаси от сигурна смърт, а аз дори не разбрах
тя дали му благодари... Sad

# 16
Много съм назад аз само на откъси я карам и клипове за да не съм като пате в калчища заради баба съм назад обещах да гледаме заедно а тя обича да и се натрупат 20 серий и да гледа дано някога се включа с нормален пост по целия сериал искрено се надявам ,но това не ми пречи да гледам сценките на ЪлДжей
Филма с Гьонюл ми хареса искам да кажа,че даже ми се стори симпатична и доста добре играе а се сещам как бях в ужас като я видях до Каан ама той младее пак до нея ,но това е отделна тема.

# 17
Привет, момичета,
на можах да схвана края на епизода - те ги разведоха и Джейлин излезе разплакана или напусна залата преди решението ?
При рускините се коментира че пострадалия при кървавия инцидент след 6 месеца най-вероятно да е Ългаз понеже втората халка била у Джейлин / за това съм го изпуснала да го видя / ....което ще е гадно....такъв финал на сезона...

# 18
Аз останах с впечатление, че ги разведоха. Ама прочетох някъде коментар, че не са ги развели. Че в последния момент Джейлин не е подписала...
Но пък защо ще си тръгне разплакана.

Не съм наясно процедурата по развода дали е просто и само едни подпис.
Ако е само подпис, може и да са се разписали и да са разведени.

Но не ми се вярва Джейлин да е убила Ългаз, какво ще гледаме 2 ри сезон ако Ългаз е умрял. Някой друг е убития, ама нямам идея кой.
Мина ми през ума, че може да е Сердар... ама едва ли.

Аз първоначално мислех, че тази Инджи/Йешим е устроила капан на Джейлин и че убития/убитата ще е някое външно лице.

Поведението на Ерен ме обърка. Първоначално ми се стори, че е бесен, ядосан на Джейлин. Като и сваляше белезниците, сякаш имаше съчувствие, тревога в погледа и сякаше се ппиташе дали наистина е тя. И когато Умут донесе доклада, че кървавите отпечатъци по контейнера са нейните май пак се ядоса.

# 19
Ългаз и Джейлин наистина се разведоха...

Инджи=Йешим=сестрата на убитото момче... я разобличиха и арестуваха...

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 12:16 от Gugutka52

# 20
Здравейте! Blue Heart

На всичките  ни въпроси най-изчерпателно може да ни отговори Алекс.  Hands Ok Hand
Но очевидно трябва да изчакаме и някакъв превод, за да имаме сносен коментар.
А освен това Сема ханъм със сигурност ни е оставила и няколко парченца
от пъзела за втория сезон...
Забравих до кой епизод ще бъде първият сезон?

# 21
# 22
  • Кърджали
Чак сега ми остана време да пиша.
Да, Джейлин и Ългаз се разведоха официално
Две магарета и един развод, така я кръстих аз тази сцена
https://videa.hu/videok/film-animacio/.-pKOfXkDD0w0IRZrb

Преди някой да обвини Джейлин за посочените причини за  развод, да напомня че Ългаз ги написа от нейно име. Преди време Джейлин му беше връчила празната молба за развод и му каза той да си напише причините. Сега Ългаз това успя да си изсмуче от пръстите.

Последната надежда на Ългаз че може да не се стигне до делото, се срина при разпита на Сердар. След като Сердар свидетелство, че Чънар е убил Зафер за Ългаз в момента не остана друг вариант. Той каза че първо ще докаже невинността на брат си и тогава ще се бори да си върне Джейлин.
Все пак даде ясно на Сердар да разбере, че дните му на свобода са преброени.
https://videa.hu/videok/film-animacio/TL5TRgMN9RsWokqa

Много ме кефи, когато в Ългаз проблясква Емир.

Ългаз разказа на Ерен че отдавна е купил пръстените и ги е пазил до момента в който да изненада Джейлин. Сега/засега/ си остана само с хубавата мечта
https://videa.hu/videok/film-animacio/.-j3emMKiESEcL1IYW

Джейлин за малко да пие от отровната вода. Добре че Метин дойде да я моли да не се развежда, защото ЪЛгаз нямало да може да издържи без нея. Спаси ѝ живота един вид, без да знае.
Ългаз първи заподозря, че в тази Инджи има нещо гнило. Че толкова съвпадения не са случайни. Дадоха бутилката на Джейлин за изследване и в нея беше открита отрова. После нашият иначе умен прокурор първи се досети, че Инджи е Йешим и извика Джейлин да я разпознае.
 Осман каза на Джейлин, че се отказва от това Йекта да му е адвокат, че не иска развод. Джейлин го накара да не казв още нищо на Йекта, а да продължи да го играе на развеждащ се, да ѝ помогне ад открият нещо срещу Йекта. Нева също обеща да ѝ помогне.  Лачин реши да се развежда, Джейлин ще ѝ е адвокат и пак ще играят срещу Йекта.

Така Джейлин придърпа на своя страна Парс, Лачин, ОСман и Нева /Нева обеща да помогне да се опитат да убедят Джунейт/. Но Джейлин все още няма план или не казва на никого какъв ѝ е планът и усещам че тук ще се обърка нещо за да се стигне до белята след 6  месеца.
https://videa.hu/videok/film-animacio/JPL2yZW7G9IGV2il

Джунейт напусна Нева, след като тя го попита наистина ли са довели Сердар да дава показания или са се опитали да го отвлекат и скрият.
Междувременно Джунейт най-накрая събра кураж да се опълчи на Йекта, да му каже ,че Йекта може да не е истински адвокат, но той е и не иска да си губи лиценза. Лачин па каза на Йекта че Джунейт е влюбен в Нева и продължава да е с нея зад гърба на Йекта.
Йекта нареди да уволнят Джунейт, но това да станело тайно. Явно ще скрие документите за уволнението и ще продължи да го използва докато намери в каква беля да го натопи.
Парс беше под натиск да напише обвинителният акт срещу Чънар. Потърси помощ от Ългаз за написването на обвинението, но ЪЛгаз каза че няма да се намесва. Че няма да оспори каквото и да напише вътре. Не показаха какво е написал, но все си мисля ,че ще е нещо като при случая с Джейлин ... Ще включи съмненията за трети човек.

Не знам какво се е случило след 6 месеца, но си мисля ч е е свързано с Ългаз. Не, не го е убила категорично. Но снощи като показаха халките /в Джейлин бяха и двете халки/ тя за първи път прояви емоция и се разплака.
Все си мисля че или някой е нападнал Ългаз и тя е наръгала нападателя или /знам че изглежда невъзможно/ Ългаз в някакъв пристъп на гняв е направил нещо и тя иска да поеме вината му /но пък в такъв случай ЪЛгаз трябва да е в кома най-малкото, защото иначе не виждам как би го позволил/. Но само нещо такова ми се струва логично.

Не знам забравям ли нещо.
До довечера може да сложа и разпита на Средар, просто защото Парс си беше развихрил речника .
И започвам да превеждам епизода.

# 23
Тук има сравнително добра озвучка на руски език:
епизод 32
 https://turkvideos.tv/449-prigovor2.html

# 24
Привет!
Благодаря за коментарите! Flowers Hibiscus Алекс, Flowers Hibiscus за превода!

Снимат сватба днес и даже показаха сета - да успокоят феновете. Вчера след развода социалните мрежи били разбити.

Клипче

Сватбарите Joy

# 25
  • Кърджали
Мен ме плаши какво ще стане след сватбата.
Щото серията няма да свърши с нея, убедена съм.

# 26
# 27
  • Кърджали
Забавлението е макс.

Щастието е една мечта. И се случва на добронамерените сърца

# 28
Толкова хубави...
Толкова сладки целия екип точно все едно са семейство.
Толкова се радвам,че Каан работи с всички тези хора и го виждам жизнен и щастлив както никога до сега.Това се вижда и е факт.

# 29
https://www.instagram.com/p/CdoI-4hI71u/

RодАта на младоженката Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт