Психотерапевт Пловдив

• 520
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, моля за мнения за психотерапевт в Пловдив. Имам нужда от лична и семейна терапия. Надявам се на лични впечатления от хора, на които съответният специалист е помогнал. Четох за метода на семейните констелации и търсенето на причините за проблемите ни е семейната система. Ще се радвам ако някой има отзиви от специалист, който работи в тази насока също. Simple Smile

# 1
С две ръце препоръчвам д-р Бранимир Бранков.

# 2
Благодаря! Дали ще е удобно да дадете малко повече подробности как работи, за горе-долу какъв проблем е помогнал (ако е удобно, разбира се), колко сесии бяха нужни. А също работи ли с деца? Защото ми се ще да намеря специалист, който да може да работи с цялото семейство при нужда.

# 3
Лекаря говори с Вас като с приятел. Изключително много предразполага, дори и в извън работни дни е помагал по телефона неколкократно. Помага ни все още за паник атаки, депресии и прочие. Знам, че работи с деца, но до там. 
Благодаря! Дали ще е удобно да дадете малко повече подробности как работи, за горе-долу какъв проблем е помогнал (ако е удобно, разбира се), колко сесии бяха нужни. А също работи ли с деца? Защото ми се ще да намеря специалист, който да може да работи с цялото семейство при нужда.

# 4
Аз посещавам д-р Бранков в ролята му на психиатър и мога да потвърдя, че е отличен специалист. Доколкото знам, практикува и като психотерапевт.
Наистина предразполага, има много ведро отношение, и си разбира от работата.

Общи условия

Активация на акаунт