Дванайсети клас(2021-2022) - Almost done

• 61 876
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • София
 Обаче успях да зърна Иво и Саша. Ами изглеждат развили най-хубавото в себе си. Иво от малък - изискан и елегантен. Саша - смела,жизнена,увличаща и разчупваща . Абе такива са си от малки.
Благодаря, Амбърче! Heart Наистина е интересно да установим колко са последователни децата. Тези тук, които видях как растат, запазиха много характерни свои черти. Светльо на тази снимка ми изглежда ретро Heart тя самата снимка така изглежда. Пркрасен е!
Аз изпуснах на Росита девойката, на Мария видях красавицата и гласувах даже Heart

Сашето отиде в Девин на състезание и хал хабер си нямаме от матури. Ще ги чакаме, ама не вярвам да излязат до ден-два, особено ако всички накуп се пуска.

# 616
  • столицата
Никой няма да се занимава с матурите през почивните дни. Най-рано в понеделник.

# 617
  • sofia
A така се надявах, че и вас подведох!

# 618
  • Чикаго / София
Не успях да видя повечето деца, но тези, които видях са прекрасни! Такива хубави млади хора станах! Дано всеки намери неговото си място!

# 619
  • BG
Има ли мами на кандидат медици в СУ?
Какви са отзивите за проведените днес и на 29 май изпити?

# 620
  • София
Здравейте,
Късмет на всички набори и да сбъдват мечтите си!
Фани реши да учи в Холандия, Амстердам и сме в процес на търсене на квартира.
Ако някой има информация или освобождава квартира там , моля да се свърже с нас, или ако някое момиче си търси съквартирантка…

# 621
  • София
anelima, радвам се да те "видя" и честито завършване на Фани. Какво иска да учи? Относно квартирте е удачно да питаш в темата за Холандия.
https://m.bg-mamma.com/?topicrefid=19;topic=1409719.msg44865256#new

# 622
  • София
Отзив от 29 май и днес.
Биологията - доволна, било добре (това ни е по-слабият предмет).
Химията - на по-гаден изпит по химия никога не съм била. Каза, че е било много тежко и времето не и достигнало.
Ще ми бъде интересно да видя и други отзиви.

# 623
  • вкъщи
Само аз ли проверявам по сто пъти на ден за тези резултати? Иначе нашето момиче утре заминава за Мармарис с класа и сега стяга багажию

# 624
  • София
Аз проверявам 100 пъти на ден тук, защото знам, че когато резултатите излязат, вие ще пишете. Simple Smile

# 625
И аз проверявам тук и знам, че е сигурно. 😃

# 626
  • София
Значи все пак някой трябва да проверява там! За да е сигурно тук!

# 627
И аз разчитам на темата, даже на сина ми казах в петък, че ако не съм аз да прочета ще излязат резултатите и той няма и да разбере, а той се шегува с мен, че бгмамите са агенти, но поне го респектирах с новини Simple Smile

# 628
  • столицата
И аз тук следя😁
Пресантиманът ми е за днес към 16ч. да излязат.

# 629
  • София
Изпопренадахме се...

Общи условия

Активация на акаунт