Дванайсети клас(2021-2022) - Almost done

• 61 628
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Ама защо ми вкарахте тази муха в главата?
Така добре си работих, а сега си нямам работа през 5 минути да влизам в сайта. За нас оценката от ДЗИ БЕЛ е балообразуваща, така че точките са жизнено важни.

# 646
# 647
  • София
Rebus, те и за нас са жизненоважни. Поне по 31 на предмет. Simple Smile

# 648
Аз като се сетя как министъра обясняваше, че не бил Дядо Мраз, направо очаквам резултатите на 08.06 в 23:59 вечерта😂😂🤣🤣🤣

# 649
за секунда ме пусна и нямаше нищо, или е дало старо копие.
Като ме пусна одеве изписа че дава копие на страницата, а си бях окей с интернета, та може и да е старо

# 650
  • вкъщи
Ейййй,играят си с нервите ми. Миналата година излязоха още на трети,а бяха  с по- ранни дати първите матури. Явно тази година заради многото и различни изпити се бавят толкова. Направо не знам как ще работя днес. Аз не съм на себе . Дъщеря ми каза,че имало оценки. Някои от класа са ги видяли.Вие успяхте ли?

# 651
  • Бургас
Ейййй,играят си с нервите ми. Миналата година излязоха още на трети,а бяха  с по- ранни дати първите матури. Явно тази година заради многото и различни изпити се бавят толкова. Направо не знам как ще работя днес. Аз не съм на себе си.

Със сърцебиене съм .Добре, че имам възможност да излизам извън офиса, че не ме свърта на едно място.

# 652
  • столицата
Тъй като не знам паролите за достъп си живея спокойно и никъде не се опитвам да вляза.😁 Пък и все пак час-два по-късно или по-рано няма да промени оценката.
Щях да ви кажа да си сипете по едно, ама гледам, че повечето сте на работа.

# 653
  • София
Аз не съм и съм ти прочела мислите. 😂

# 654
  • София
Аз съм след нощно дежурство. До сега имах изпит... Сега проверявам друг... До 16 съм на работа, а вече съм смъртно уморена. Днес излязоха класиранията за първи клас, та поне едната част от товарът падна - малечка е късметлийче и ще е в желаното училище!!!
Току-що отново ме пусна в сайта на матурите - няма нищо ново...

# 655
  • София
Аз знам кодовете, ама искам Саша да си види оценките първа Wink Иначе чакам и НВО за 4 клас. Не знам какъв е шанса да излязат заедно с ДЗИ.. по-скоро нищожен...

# 656
  • София
Galimar,  и аз не знам паролите, и понеже ми омръзна да се тормозя толкова години, казах на зрелостника да следи, т.к. били излязли резултатите Trollface А-ма-ха!

# 657
  • Русе
Нищо, че съм на бач - направо ми иде да си сипя едно, при това голямо. Чакам го да излезе от док, изследвания му рефрешвам на едно с Мон. Днес е деня да ме направи луда. И место да седна да си уча за моите изпити (докато съм на бач Simple Smile ), с него се занимавам Crossing Arms

# 658
  • Варна
Няма оценки в 12:59 ме пусна

# 659
  • София
Нищо не е  качено все още. Влязох в сайта току-що.

Общи условия

Активация на акаунт