Дванайсети клас(2021-2022) - Almost done

• 61 617
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Тука вече имам дежа ву отпреди 5 г. Smiling ImpSmiling ImpSmiling Imp

# 661
  • вкъщи
Някой в класа се избъзикал и писал,че има и нашата лудна. Аз съм меко казано неадекватна вече.

# 662
Сайтът отново се срина Grinning

# 663
Отваря ли ви се сайтът?

# 664
# 665
Отваря ли ви се сайтът?
Да към 2, нямаше оценки, сега пак има проблем

# 666
На мен от сутринта не ми се отваря. Да се ядосва ли човек, да се радва ли на спокойствие още малко. Wink

# 667
  • София
Ама и ние сме едни.. колкото повече забива, толкова повече се надъхваме Simple Smile

# 668
  • София
Момичета, получих информация , че има проблем с качването на третата матура и ще е днес.
Успех на всички!

# 669
Момичета, получих информация , че има проблем с качването на третата матура и ще е днес.
Успех на всички!

И аз чух същото. Надяваме се, да оправят проблема в рамките на работния ден. И децата чакат все пак - да им е сигурно, че лятото започва, ако ме разбирате .

# 670
Успех на всички!
                                                                 Днес качват третата матура или днес ще излезнат резултатите?

# 671
Успех на всички!
                                                                 Днес качват третата матура или днес ще излезнат резултатите?
Би трябвало и двете, защото резултатите от всички матури трябва да излязат наведнъж

# 672
Надявам се да е така, че ни е важна матурата по БЕЛ. Омммм

# 673
  • София
И двете днес. Информацията е от близък до министъра.

# 674
  • вкъщи
Мен пък ми казаха,че ще е на осми, късно вечерта. Коя е истината,не знам...

Общи условия

Активация на акаунт