Дванайсети клас(2021-2022) - Almost done

• 61 749
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз нищо не разбрах! Моето дете си ходи с малка раница. И сега ще ходи с нея. Какви са тия глупости, джобове, телефони. Не може ли просто изкл. телефон да седи в раницата ѝ. Айде дето се вика момчетата може да мушнат в някой джоб портфейл и 2 химикалки, ама момите? Все си мисля, че има начин личният ти багаж да бъде далеч от теб и все пак да си го носиш. Моята на първата матура ще е на другия край на София, не си я представям с пазарска торбичка от Промаркет да се помъкне и да ѝ гледа цял цвят пакета с дамски превръзки (примерно...) Wink

П.С. Питах колегите, метрото ще си е ОК, както и очаквах,. Накичили са си някакви надписи и толкова Wink
😃😃😃 Живо си го представих. Пак си отива с раницата, но вътре носи плик, в който да я сложи по време на изпита. 😃 Като че ли не може да се закачи на стола отзад, та торби чак..

# 76
  • Русе
Казах му на моя, че искам 31точки задължително. Повече от това е пожелателно. Simple Smile

И аз тъй. Хем не е болен.
Днес едвам го накарах да направи един тест. Почти. Цели три часа си стоя в къщи.
Няма да гледам даже резултатите. Аз бях до тук.

# 77
  • София
Добре сте вие, в Уасг три пъти я взимат матурата в образуването на бала. 🙄

# 78
  • София
Още не мога да схвана от какъв зор ДЗИ по БЕЛ трябва да е балообразуваща за медицина, но... на... ще се мъчим утре на пълна пара... Аз искам шестица ... Sad

# 79

По БЕЛ? Безумно ми се струва?!

# 80
  • София

По БЕЛ? Безумно ми се струва?!
Аха, в Лесото само 1,5 пъти. 😃 Ама така е, на който му куца математиката, ще чака на ДЗИ-то по Бел за класиране.

# 81
  • София
Момичета, нали ще пием по едно вино тази вечер?
Гледам, че някои вече се оплакват от главоболие. Нормално е. Нерви, напрежение....
Може да разпуснем с по едно питие.
Simple Smile

# 82
Още не мога да схвана от какъв зор ДЗИ по БЕЛ трябва да е балообразуваща за медицина, но... на... ще се мъчим утре на пълна пара... Аз искам шестица ... Sad

Защото трябваха реформи, а само това измислиха...

# 83
Момичета, нали ще пием по едно вино тази вечер?
Гледам, че някои вече се оплакват от главоболие. Нормално е. Нерви, напрежение....
Може да разпуснем с по едно питие.
Simple Smile

Аз ще съм на биричка Simple Smile

# 84
Пожелавам успех и късмет на децата, а след седмица две да се похвалим с отлични резултати!:four_leaf_clover:Flowers Four Leaf Clover

# 85
  • София
Успех и хубаво настроение!

# 86
  • София
Спокойствие и късмет!

# 87
Спокойствие, късмет и успех на всички деца утре.

# 88
И аз желая повече спокойствие на всички деца утре!

# 89
  • София
Успех на ДЗИ!
На всички дванадесетокласници пожелавам концентрация, ясна мисъл и нека Силата бъде с тях!

Общи условия

Активация на акаунт