Дванайсети клас(2021-2022) - Almost done

• 62 113
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
То май майките сме по-напрегнати:joy:

# 91
  • Русе
Успех на наборите! Спокойствие и лесна матура. Стискам палци за всички, за които тя е важна Hug

# 92
  • sofia
Преди малко търчах за черни химикалки. Оказахме се само с една. Крайно недостатъчна, за да запише всичките си знания утре. Stuck Out Tongue Winking Eye
Успех и спокойствие на наборите утре!

# 93
  • столицата
Мирта, разсмя ме. Ще дам 3, че да услужва ако някой няма черен.
Аз съм супер спокойна. Тя май малко се е спекла, макар че матурата няма никакво значение за нея. Въпрос на престиж и най-вече да не разочарова любимата госпожа по БЕЛ.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 06:25 от galimar

# 94
  • Русе
След като от няколко седмици му повтарям, че трябва да пише с черен химикал и с баща му купихме всеки по 5 и му ги дадох миналата седмица, днес ми каза, че В УЧИЛИЩЕ МУ КАЗАЛИ ,ЧЕ СЕ ПИШЕ С ЧЕРЕН ХИМИКАЛ. Купил си 5. В неговия свят аз не съществувам. Забелязва ме късно вечер когато се прибира , да ми каже лека нощ, но не всяка вечер. Дано вземе диплома. Някой ден може да се събуди.

# 95
Успех и късмет на децата ни! 🍀

# 96
  • гр.Варна
аз ви казвам наздраве, пък утре каквото сабя покаже:joy:

# 97
Успех на децата утре. Нека мине с лекота матурата.
Момичета при нас в Кауфланд , Лидл и други подобни магазини има торбички на ролки, различни по размери- 10, 20, 50 литра. Те са с дръжки. Водят ги за боклук, но стават за всичко.
Лека и спокойна  вечер на всички. Аз се отправям към леглото, че ставам рано и съм като бебетата вечер ...

# 98
Късмет, спокойствие и успешно представяне на децата ни утре! Flowers Four Leaf Clover
Имам чувството, че в петък аз ще се явявам на матура. Толкова ми е стегнато.  На толкова състезания, изпити и олимпиади се е явявал, а сега чувството е "Един изпит, резултат и посока на развитие"

# 99
Чета ви, но нямам време да пиша. Минавам да пожелая успех на децата, да са спокойни и уверени. Вярвам,че ще се справят. Ниа вече е приета във Варненски свободен университет (само там пожела да кандидатства)и оценката от ДЗИ няма да влияе, но въпреки това се е изнервила за утре. Успех на всички набори!

# 100
Успех на децата утре! Дано са спокойни и уверени, пък каквото сабя покаже. Наздраве и от мен 🍷

# 101
  • София
Успех на децата!

# 102
И аз минах за химикалки, защото си спомних, че той ми се похвали преди 2 седмици, че си е купил две раЗлични - ролер и не знам си каква, защото не могъл да прецени коя му харесва, а пък казали 2. И днес колежка вика - еднакви трябва да са, да не се различава съществено, та минах и купих на Bic, ако иска да ги ползва, но каза - има логика Simple Smile

Леко в стегнал, вика “Съжалявам, че подходих малко несериозно за тази матура” казвам му да заспива и да не се кахъри, че въобще не е момента да го мисли. Хитър е обаче, пак ми каза - благодаря ти, че не ми вадиш душата и не ми пили по цял ден да уча по БЕЛ. А аз днес цял ден съм го вардила да не заспи и му звънях през половин час. Каза, че тъкмо седнал да чете, но аз съм толкова досадна, че съм го саботирала 🤣 Имал обачв 3 произведения, които му били по-на сърце, да видим какво ще св падне и дали щв има късмет.

Днес ходил за белвжката, решавали задачи, играли карти и ходил пеш от училище до ндк да си засече време ако нещо утре сутрин се обърка. Извадих тротинетата и я сложих в колата, дано не я ползва. Директора им е казал в 7:30 да са в училищата.

Успех на децата утре, да ги закараме без проблеми и да им се падне нещо, което знаят.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 22:52 от blackcat6

# 103
  • София
Защо в 7.30ч. Матурите нали започват в 8.30ч?

# 104
Доколкото разбрах в някаква заповед пишело час преди матурата. То и на изпита по математика беше така.

Общи условия

Активация на акаунт