Магията на изтока - тема 68

• 23 267
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • MJF
Ааа, 2в1 ,  приключила си с Extraordinary Attorney Woo и ти. Нали, Smile минаха без заподозрените от нас трагизми и клишета на финала Mr. Green . Интересно ми е дали наистина ще направят втори сезон. Мани ами аз като видях в превюто за 16 , че намесиха и брат на У .....имах цял "кор- сценарий за финала" . Mr. Green пък то кво излезе.

На посоки разгледах новооткритата от/ за мен JTBC Drama Festa и реших да пробвам в моя ресурс дали има качено нещо случайно. Не знам защо реших да пробвам първо с нещо от 2021 и напълно изненадващо за мен се оказа че е качено и преведено. Хм, не вярвах. И така.

Off The Course /  2
Постер без Park Ji-Young за този филм е направо пълно безобразие. Хареса ми. Препоръчвам гледането анблок на двете части. Всъщност мен ако питат на моменти беше малко разтегнато, това във връзка с моя уклон да мърморя за редактирана на кор-фронта, но пък изградиха по-пълни образи, та ....и така бива. Изгледан без проблем. Хумор, драма, пародия, трилър, крими..... всичко в една human drama както бих го определила като изгледала го изцяло Smile . Към края имаше доста Smile
Скрит текст:
Особено с включването на героя на Moon Sang Hoon с неговите почасови включвания при героинята на Park Ji-Young  hahaha
Приятно и Smiley да видя и Seo Jung-Yeon с тази ѝ героиня.
Бусчето бе един път. Вседеход Mr. Green
Първо реших че буса е ала хипи но после се вгледах в картинката а и нататък се разви темата за кокошката и пиленцата, така да го кажа.
Хваля творческия екип. Определенено. С малка редакция за времето това го виждам като готов фестивален филм. Браво от мен.

# 526
Гледах ги, 2в1. Трагикомични са. Лельо-бабата (сестрата на дядото) се беше барнала със страшни обеци (с форма на черешки) във вчерашния епизод.
Мисля да следя и следващия съботно-неделен мелодраманс с Хана и Им Джу Хуан. Точа му ножа и на него.

Ето ти едно спешълти копи.

Черно-розовите пимпилки са за Димитровград. "Музиката" им е отблъскваща.

# 527
За влаколюбителите

Искам да се возя,искам.

# 528
Две симпатични, ненатоварващи екшън-комедии - Mission: Possible и Miss & Mrs. Cops. Спокойно могат да се гледат семейно някоя вечер за разтоварка.

# 529
Внушителният му вид от The Veil е история. Мускулите изчезнаха, свалил е килограмите и сега отново ще е елегантният и изискан Намгунг Мин от миналото.

# 530
  • вятърничава
Kim Young-Kwang е за мен момчето усмивка.Голям сладур.

Намгунг Мин нарочно го загледах в предната реклама, не е като в The Veil, но струва ми се няма да върне към първоначалната си версия.

Не очаквах Again My Life да ми хареса толкова. Мислех, че ще ми досади политическо - прокурорската корейска тематика. Но 10 епизода ми е интересно и не ми се налага да превъртам.

# 531
If You Wish Upon Me   
Спокойно мога да го определя като драма версия на Rockin' on Heaven's Door. Е, главният не е идол, а сирак израстнал в сиропиталище и прекарал част от живота си по улиците и в затвора, но настроението и в двете заглавия е едно и също. Как човек се променя, когато се среща лице в лице с болката и страданието на хора, на които дните им са преброени. И как това да изпълниш последните им желания те прави по-добър човек и осмисля собственото ти жалко съществуване.

# 532
  • MJF
Охо, един от любимите ми психиатри виждам горе. Всеки път като видя Sung Dong-Il автоматично се Grinning Скоро го гледах в Your Honor и пак се Smile с героя му. Thinking сега се сещам , че май неписах тогава като го гледах и изгледах. Thinking скоро беше , един уикенд, минах го почти анблок. Сравнително добре, но пак им бяха в повече обичайните 4-и епизода. Но актьорите ме порадваха, мда.
Абе ако не сте забелязали съм на кор-фронта WinkSmile

Аз влаколюбител, видях и прочетох клипа Smiley . И се сетих за нашата БДЖ. Не като критика или абсурдно да се сравнява. Просто коментар , че аз съм свикнала с железница да пътувам когато времето ми е безценно- не се знае колко време ще отнеме пътя- справка лайв- таблото на БДЖ на сайта им. И освен това аз съм блеещ през прозореца пътник на превозните средства. Затова и не обичам аутобани и свръхскоростни средства Wink . А иначе сериозно- впечатляваща бързина и удобство. За пореден път. Аз детска радост та си харесах макета дето показаха в края, туй е за мене Mr. Green

# 533
Шош, от това, което дадоха до момента, Sung Dong Il е
Скрит текст:
бездомник, който е бил лекуван в хосписа и в последствие остава там като шофьор на линейката и изпълняващ последните желания на пациентите. Всъщност той е "виновникът", заради който главният се озовава в хосписа.

# 534
  • вятърничава
Boku no Neechan
Знам,че преди доста време ross и после Шош го коментираха,но аз сега намерих време да го довърша.
Няма да напиша нещо по-различно от тях, хареса ми много като се започне от началото на всяка серия с куклите - чудесна хрумка, и музиката, песните,цялата атмосфера на къщата и около нея.Много добре си партнираха Kuroki Haru и Sugino Yosuke като брат и сестра."Кака" с малко по-пиперлив език,но винаги когато братчето беше унило помагаше точно със съвет и повдигане на самочувствието. А този прекрасен Sugino Yosuke - такъв добродушко и сладур, с тази усмивка. Ще се превърне в красив мъж,но за сега да не бърза.
Изобщо един сериал ,в който на пръв поглед нищо сякъш не се случва, а е събрано от всичко.

# 535
  • MJF
Оххо, ето, значи е готов руския превод на Boku no Neechan. Аз нали се правя на ударена , след като разбрах че го почнах преди да е преведен до края Blush. Стойте и гледайте как анблок ще мина оставащите 4 серии. Thinking толкоз май ми останаха. bb6,тихо , не издавай че епизодите са реално по 15-тина минути. Следва.Satisfied

Еми пак е в роля близо до психиатър моя приятел Sung Dong Il , мда. Ще чета текущо отзивите ви за тоз If You Wish Upon Me   и току виж се навия текущо да надникна.

# 536
  • вятърничава
По 24 минути са, Шош.

А Sung Dong Il  и на мен ми е вече от любимите психиатри... Както и психопати Joy

# 537
Омедето за Омамеда Товако-сан и новия ѝ съпруг. Следваме маршрута и без ръцете да са на волана, но само на определени магистрали.
Товако Омамеда си е напредничева жена, така че и подборът на мъж, и кола този път са правилни.

# 538
  • вятърничава
О, да, имат си дълга история тия двамата!

Ох, получих сърцетуп Heart Eyes

# 539
  • MJF
Smile Товако е напълно наш човек, не може да бърка.

Мне, Boku no Neechan е прекалено голямо бижу за да го "мина като танк", реших че ми се полага само на час по лъжичка. Оказа се че съм била стигнала до епизод 6. Току що го изгледах и съм Smiley до уши. Ама много готин епизод.
Скрит текст:
Този е когато брата реши , че "са му били шута" и гадаеше защо кака му е скъсала с поредния си приятел. Кака му пак с поднесени по нейния своеобразен начин мъдрости. С картина по манюкира финално ме довърши като зави към едни "водни" графити , прибра и костенурката. Та тя този път в мивката. Този път даже ми се прияде така месце с лук- имаха познат и вкусен вид този път в чиниите, мда eat
Би-жу.
Туй е голям десерт а не за анблок
Чудя се това заглавие дали може да го определим като инди или не. Ама много ѝ отиват такива образи на Хару

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 22:36 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт