Магията на изтока - тема 68

• 23 215
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • MJF
Мда, аз справката с архива за Yangotonaki Ichizoku я направих насред първия епизод Smile та ...всичко ясно. Няма да го коментираме повече.
Мисаки - сан е образцов мениджър. Но и героя на Serizawa Tateto e един път. Laughing

# 601
Сузуки Джин,а? Rolling Eyes

Сори,Шоши,но бъдещия ветеринар,който също е актьор,певец и т.н. има котки.Обаче ако попадна на нещо лаещо ще ти го покажа.

# 602
Като спомена Джинката, че се сетих...
Преди няколко дни гледах FujiTV и по време на рекламите мина Джин с поредната си реклама за Recruit. Сетих се за теб, че сигурно ще се зарадваш да го видиш. И сега ме подсети, а щях да ти слагам рекламата, но пропуснах.
Надушваш отдалеч.

# 603
Един Дракон на мероприятие на Шанел Wink.

# 604
Шо, този Cinecon e Ikou освен и аз да го загледам, става ли като за мен? Видях Уатанабе-младши в каста и това ми е достатъчен стимул.

Ох, много е сладко!

# 605
  • MJF
Бау, бау Wink

Пробвай го Бел. Аз мислех че съм изгледала поне 4 -5 епизода. А се оказа че ми следваше епизод 4. Още се смея даже, току що го изгледах Smile  
Скрит текст:
Това е епизода когато поради недостиг на персонал, или по-точно демотивиран персонал според мен,  един младеж се яви на интервю за работа, пак почасова позиция. И тез трите кипри от дамски произход .... отидоха му на героя на Serizawa Tateto десертчетата hahaha , хем два пъти им каза на тез че са негови. Така и не разбрах какво по-точно обучение му проведе той на 4 очи финално hahaha . Но важно е че макар и за момент мотивираха част от дамския персонал  hahaha
Уатанабе-младши с достатъчно екранно време този път и забавен герой Smile

# 606
Рос Hug
Надушвам Joy защото изгледах Motokare Retry докрай и без превъртане.

Дракончето защо е така в черно?Дали е имало дрескод?

Бел,ето двете котки и спирам.Някой път ще пусна и собственика им... или пък не.
Скрит текст:

# 607
Уатанабе-младши с достатъчно екранно време този път и забавен герой Smile
На мен и в #Remolove ми беше забавен. Малко, как да кажа, неприветлив му беше там героят, но в това му беше и чарът.
Шо, ето ти едно японско куче за баланс:

Tuon, благодаря за котките!

# 608
  • вятърничава
Хич пък не съм се обидила, няма за какво.
The Lord of the Rings: The Rings of Power - добре, че видях една шриланкска актриса, иначе щях да протестирам. Не съм го гледала, но вече не ми харесва, почти без азиатци Wink

Tuon, като си тръгнала, давай до край, не ни дразни!

# 609
Властелинън чакам да го изкоментират в темата за sci-fi, fantasy, mystery .... преди да го гледам.
Иначе Безос бил голям фен на книгата и само първи епизод бил с бюджета на целия сезон на Колелото на времето.
Ама Колелото е такъв провал,но пък има азиатец - Даниел Хени,който полугол се правеше на оплаквачка.

bb6,той е тай
Скрит текст:

# 610
Гледам го вчера, че снима Taxi Driver 2 и се сетих, че така и не продължих първия сезон миналата година след първи епизод (видя ми се нещо прекалено екстремен/ краен за моя вкус), а толкова е хвален този сериал, че, ммм....
Саундтракът му е страхотен. Това поне знам, защото често го въртя.
Не ме е срам. Гледам всичко с него от дълги години, а точно този сериал загърбих. Ще си поправя грешката тези дни.

А ти няма ли да остаряваш, мм?

# 611
  • MJF
Оххх, hahaha чак до сълзи 5-6 на Cinecon e Ikou! (2022), особено 6 - лов на духове Mr. Green , голям смях.
Скрит текст:
Иначе почнаха с за и против филм със субтитри / филм с дублаж Smile . И  5-и имаше достатъчно смях с младежа дето е почасово а на приятелката си - киноманяк беше казал друго Smile .  Мисаки - сан и в двете серии   hahaha

# 612
Taxi Driver - изгледани три епизода

복수 택시 - боксу текши (такси на отмъщението), това трябва да е точното заглавие на сериала.
Да, корейците обичат темата за боксу/отмъщението в несправедливото си общество. Като не могат в реалността, то поне на екран да получават някаква справедливост/ възмездие, а виновните да бъдат наказвани.
Мечтая си за такива сериали и в България, че ние сме на същия корейски хал (дори много по-зле) по отношение на раздаване на справедливост и истински наказания в нашето крайно болно общество.
Малко екстремен ми идва (добре съм го преценила още след първи епизод миналата година), но определено добър сериал за жанра си. Разбирам защо е имал голям успех.
Интересен и интригуващ екшън с участието на голям мой корейски любимец. Жалко, че така съм го пренебрегнала миналата година и не съм изгледала, като го излъчваха, но пък сега ще свържа двете части. В началото на 2023 г. предстои да пуснат втория сезон.

Шо, дерзай с Мисаки-сан, но и не забрявай, че имаш да гледаш един китайски филмов мини-шедьовър.
След като го изгледах преди дни, го извъртях още три пъти, а сигурно и ще въртя още дълго време. Детайлите в този филм говорят много. Ще чакам да го изгледаш, да коментираш и ще напиша повече.

Да ви споделя една новина....

В моето дълбоко провинциално морско селце тези дни се проведе кинофестивалът "Любовта е лудост". С голямата награда за тази година бе отличен японският филм Wheel of Fortune and Fantasy.
Гледала съм го. Това е филм на добре познатият ни Рюске Хамагучи, създателят на Drive My Car. Същата отнесено-приспивна история (тук представена като триптих), която претендира за един проникновен/ дълбок поглед в човешките взаимоотношения в наши дни. Не бях впечатлена преди година, когато гледах филма, а пък сега съвсем. Нашите са решили да са в тон с Оскарите и да му дадат и тук нещо на Хамагучи-сан. Няма лошо.
Да му е честита и тази награда, но аз си оставам с едно голямо предубеждение към творчеството на Рюске Хамагучи, а и познавам добре и останалите му творби, преди да "блесне" с Drive My Car.

Взимам каубоя и пицата, а пимпилката я подарявам.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 08:32 от rossonera

# 613
Тази пролет при мен Wheel of Fortune and Fantasy го даваха по кината.Дори го гледах.Дори съм го коментирала. И съм го описала като "Опит да бъде философски филм и да изследва човешката природа с неочаквани последици,също и различните гледни точки и обстоятелства.".Ама ми хареса повече от Drive My Car.

# 614
  • MJF
Знаете че като се засиля понякога ....нямам спирка Wink
Наличните 9 преведени на англ. серии на Cinecon e Ikou! изгледани.
Скрит текст:
В 8-и - дето търсеха кое ще да е това заглавие дето търсеше възрастния човек и включването на Shibui , а още повече как го "включи" Nakazuka hahaha . 9-и с уж влюбения Масаки - сан и финалната картина с тактично държащия се цял персонал, почасовите тихо се изнизаха, Наказука държаща фронта, Шибуи дояждащ тез пусти хлебчета спомен от миналото на Мисаки - сан Mr. Green hahaha
Чакам търпеливо от тук до финала останалите 4 серии. Satisfied
А иначе превода не е от най-добрите като такъв но бива.

Еми Рос добре. Ще заредя Lighting Up The Stars (2022), да не чакаш прекалено много.

Хм, погледнах го тоз  Рюске Хамагучи, нищо не съм гледала от него, да дерзае пък току виж .....

Общи условия

Активация на акаунт