Магията на изтока - тема 68

• 23 218
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Good Job - епизод 3

Ама добър е моят човек, умее ги нещата. Сцената с въжетата, двамата вързани, беше по-добра от редица интимни сцени в корейски сериали.
С Юри си паснаха много по време на снимките на Bossam-а, а това е огромен плюс и за тази продукция. Всичко им се получава без особени усилия, усеща се близостта между двамата, приятелството.
Ъм Мун Сок се разигра в идиотската си светлина. Алергията беше нелепа, но като го видях така надут, ме напуши смях, заедно с лудата сладкарка. А сцената, в която зае мястото на спукания надуваем клоун беше много добра, хаха.
Този мазен гнъс Юн Сон У, който игра в Аленото сърце (9-ти ли принц беше?!? май да, защото помня, че Бексан изигра 10-тия принц, а Нам Джу и Джи Су бяха 13-ти и 14-ти), ми е страшно противен. И тук е в подобна роля. Нужният дразнител, от който няма да има отърване до финалния 12-ти епизод.
Корейците са качили ревю на днешния епизод, но видеото не е отключено още, та, не мога да го споделя, за съжаление.
В утрешният епизод моя човек ще го поразходят малко гол до кръста. Нека, нека. Одобрявам.

# 586
  • Там, където мечтите се сбъдват
Изгледах Silent sea тези дни, ударно, че го бях зарязала до 2. епизод. Сигурно покрай НАСА и нейната мисия за Луната ще да е:))) Хареса ми всичко, само баш края малко нелогичен ми се видя, но айде сега за 1-2 минути няма да правя проблем.
Сега чакам 3 септември и  Little Women, https://www.netflix.com/bg/title/81610895.

А и този планирам да гледам, The handmaiden, https://www.imdb.com/title/tt4016934/

# 587
Горката Луиза Мей Олкът.

Предпетъчно... сосче за гьоза.

# 588
  • вятърничава
Нищо не ме изненадва след "Гордост и предразсъдъци и зомбита" и "Гордост и предразсъдъци" (2014) корейски.

Ооо, обичам това сосче за гьоза Heart Eyes

# 589
Корейците винаги могат да те изненадат.Носят си кирки и копаят дъното.
ОК.Понякога и приятно могат да те изненадат.Тази година с Again My Life.

Приех,че мога да съм фен на някой артист,защото е хубав,нищо,че е пълно дърво и не струва да се гледа.Дам,слаба съм и обичам красиви неща.Мога да дам пример.Приех,че мога да съм фен на някой,защото адски талант,нищо,че в началото съм си казвала - ОМГ колко е грозен.Нямам как да го харесам.... отново мога да дам пример.Приех,че мога да съм фен на някой,защото има хубава котка.Ама той не постъпва честно и има нова котка,а аз съм слаба за пухчовци.

Искам да гушкам и мачкам.
Котката,а не него.

# 590
Ооо, неко-чан! Меча меча кавайй нете иру широ неко (много много сладко спящо бяло коте).

То корейската сериална драматургия познава и "творба" по мотиви от "Тримата мускетари", но по чосонски (истинска трагикомедия, помня я), така че само мога да си представям какво ще направят сега и с "Малки жени" на Олкът.

Видях сутринта, че корейците са качили X in Crisis с Куон Санг У, та, довечера ще го погледна.
Имаше три налични епизода. Ще видим колко ще има на инглиш още днес. Дават го общо с десет епизода.

Много си го обичат японците Томи Лий Джоунс, като рекламно лице. Той толкова реклами в САЩ не е направил, колкото направи в Япония за последните 15 години.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 13:11 от rossonera

# 591
  • вятърничава
ОК.Понякога и приятно могат да те изненадат.Тази година с Again My Life.
Hands Plus1 и мен много приятно ме изненада!Саундтрака също.
Това широ неко какви розови ушенца има Animal Paw Prints Сладурче.

Oncoming Automobile Seoul Vibe Taxi
Не е зле, приятно ми беше да гледам Yoo Ah-In, Ko Gyung-Pyo и Lee Kyu-Hyung.Имаше екшън, имаше дрифт, имаше хумор, музика и дрехи от 1988г, популярни култови коли от това време, кастофони-мастофони,касетки, каскади, олимпиади. Пак прекалено дълъг ми се видя. 2ч и 20мин., спокойно можеха 20мин поне да ни спестят.
Приятен за гледане,както вече писах.Но и няма да е голям пропуск,ако го подминете.
Руснаците са бързи с превода,видях и Alienoid преведен.За него пък съвсем нямам големи очаквания.

# 592
Марианската падина е плитка за това какво дъно е всъщност филмът Alienoid. Джи Сопът и Ким У Бин са някакъв кошмар. История, сюжет, развитие... прилошава ти, припадаш, умираш.
Seoul Vibe нямам намерения да го гледам. Още преди месеци като видях каста, главните актьори и сюжета ми беше ясна картинката.
Ю А Ин не го дишам. Пьо-то ще го гледам скоро с печелившия билет от лотарията на севернокорейската граница, а и заедно с Минка от 21 септември.

След Паразита и Калмара корейците си повярваха много и се взеха за "сериозни" световни кинотворци, упс, извинявам се, създатели на турбо-мега-гига хитове, ама как да стане тяхната работа, мм? Невъзможно.
Японците и китайците имат дълги години традиции в правенето на качествено азиатско кино. Корейците имат много да ги гонят.

# 593
  • MJF
На корейския фронт докато не намалят или забравят поне в няколко филма тез техните безпаметни запои и  wc темата им, за световно кино трудно ще стане реч.

# 594
Meн ме е срам,че се опитах да го гледам.Това за Alienoid.Как им хрумна? Сякаш не са се разбрали какво точно искат - историческо,съвременно,космическо,извънземни,Марвел,DC...нещо пропускам.Няма обаче никакво значение.Аааа някакви магьосници май имаше.Май и фея.И се опитваше да бъде забавен и има огромна порта за филм 2.
Толкова.Знаят какво да правят с уреда за копаене.
Имат не лоши филми корейците.

Ама е петък.И трябва да е весло и приятно,а не да коментираме лоши филми.

# 595
  • MJF
Ок, смяна на плочата петъчно. Smile
От мен един Danse Macabre и Hannah-Ye

# 596
  • вятърничава
Спокойно де, писах за Seoul Vibe, че е гледаем, не е шедьовър.Няма и претенции да е световен блокбъстър.Аз го приемам като комедия за домашна употреба.
Шош, това за безпаметните запои и wc темата ни се е набило,защото превишаваме дозата на корейските сериали, като повечето от тях също са им за собствена употреба.
Аз следя и  Сode blue събота и неделя, там във всеки епизод има много тежки морални и медицински казуси,но не ми се коментират.
Петък е, лятото си тръгва,но все още се усеща.Насладете му се!Както казаха героите от Beach Boys :Лятото свършва тогава,когато ние решим Hug

# 597
bb6 Hug споко ние сме тук да се забавляваме и да по хейтим малко когато е нужно.В рамките на нормалнито,защото не сме варвари.

Ако искате петъчно мога да покажа още котки?Той пича има цели две бели котки.
Ето я другата.

# 598
  • MJF
bb6, чакай в скрито туй дето не е петъчно Wink
Скрит текст:
Права си че е от преяждането с кор-сериали. Но то толкоз и филми, вкл телевизионни и сериали съм гледала на кор-фронта , че  отдавна  автоматично реагирам с досада само като се зададат такива моменти, независимо в какво на техния фронт, ако ще и вариете да е WinkSmile

Споко , никой да не се засяга от обратното на неговото мнение, понеже не се пише от списващата компания тук така. Да напомня за всеки случай. Blush . Не ни е това целта.

Пфу, пробвах Yangotonaki Ichizoku. Първи епизод се чудех в какви врели некипели са се натикали акьорите. По някое време на втори реших че ми минаха предела на търпението и просто спрях и отидох на последния епизод. Него го минах за максимум 5-6 минути и така. Пиша го видян, няма повече да го коментирам и няма да им го броя в зачьот на актьорите SmileWink Mr. Green

Иначе съм почнала Cinecon e Ikou!
Обаче не съм си по моите машини тази седмица и не знам до кой епизод съм стигнала Thinking пък мисля сега да си го продължа, ще трябва леко "ровене".
Рос, права беше, забавлявам се, хумор по мой вкус а и пример как се прави "образователно филмче" по дадена тема , в случая за мултиплексите.

Аз кучелюбитела даже мяунах вече днес.

# 599
Мм, сега разбра ли защо не съм коментирала Yangotonaki Ichizoku след като започна да се излъчва? Не струваше. Жалко за Лемон-сан.
Keep walking с Мисаки-сан в мултиплекса. Той поне е забавен.

Аз ще се отдам на петъка си така...

...и така.

Мисля да загледам The Lord of the Rings: The Rings of Power - епизоди 1 и 2 по-късно, макар да зная, че гаврата ще е огромна.

Общи условия

Активация на акаунт