На пазар във Варна - тема 69

• 45 001
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали магазин с качествени сандали за момче 37 номер? В детските магазини рядко има над 35-ти номер, а в мъжките започват от 39-ти.

# 361
  • Варна
С m.pass който вече не работи можеше само един билет.

M.pass вече не работи ли?

# 362
  • ВАРНА
За електромиография ми препоръчаха Кокарешкова в Св.Марина и Бакърджиева в Св.Анна - някакви координати, къде точно преглеждат, телефони, че нищо не намерих ...

# 363
  • Варна
За електромиография ми препоръчаха Кокарешкова в Св.Марина и Бакърджиева в Св.Анна - някакви координати, къде точно преглеждат, телефони, че нищо не намерих ...
Кокарешкова в св.Марина,но часове записват един ден в месеца.Пробвах да запиша,но телефона постоянно даваше заето и накрая в 10ч. часовете бяха свършили.

# 364
Ще пътувам във Франция и се чудя дали да изваждам европейска здравна карта.
Някой ползвал ли я е успешно в ЕС и заслужава ли си?

Във всяка ДСК ли може? Гледам срокът е 15 календарни дни,  по-рано дали стават?

# 365
Моята я изкараха за 4 дни. Ако можеш, пробвай се,дано не се налага. Поне  беше безплатно, сега не знам как е.

# 366
Най-бързо става ако отидете на място в РЗОК! Там приемат също документи

# 367
Ще пътувам във Франция и се чудя дали да изваждам европейска здравна карта.
Някой ползвал ли я е успешно в ЕС и заслужава ли си?

Във всяка ДСК ли може? Гледам срокът е 15 календарни дни,  по-рано дали стават?
Май не във всяко ДСК става. Аз съм си вадила в клона им на Тракия и в този на Чаталджа. Във втория бяха по-добре организирани, но и в двата случая се забавиха поне 2 седмици. В РЗОК дават временно удостоверение на един лист, не карта и бавно минава опашката.

# 368
  • В центъра на моретата
Аз правя нашите в ДСК на "Мария Луиза". Подновяват се преди 14 дни изтичане на едногодишния срок. Не ми се е налагало да ползвам, но на приятелката ми й се наложи. Услугите, които по  НЗОК се поемат - това се плаща и в чужбина, т.е. не е много. Трябва да се вземат фактури от болничното заведение.  Аз лично правя и застраховка за пътуване, като излизаме навън, както и дебитните, и кредитните ми карти  имат застраховка при пътуване.  За щастие, не ми се е налагало да стигаме до медицински услуги.

Ето тук пише за страните: https://www.ezok.bg/participants.html

# 369
  • Варна
Къде на "Мария Луиза" има ДСК?

# 370
Къде на "Мария Луиза" има ДСК?

ДСК Варна - клон Мария Луиза
Регионален офис Варна
Категория: Банка ДСК

Телефон: (+359 52) 672149
Факс: (+359 52) 600544
Email: p0301@dskbank.bg

Работното време на ДСК Мария Луиза
Понеделник: 08.00 - 17.00 Почивка:  13.00 - 14.00  Вторник: 08.00 - 17.00 Почивка:  13.00 - 14.00  Сряда: 08.00 - 17.00 Почивка:  13.00 - 14.00  Четвъртък: 08.00 - 17.00 Почивка:  13.00 - 14.00  Петък: 08.00 - 17.00 Почивка:  13.00 - 14.00

# 371
Здравейте, виждали ли сте някъде да продават Японски чийзкейк?

# 372
  • Под Слънцето
За клона на ДСК на Чаталджа ли ?  Не препоръчвам! Много мудно обслужване и некви кресливи нови  девойки, дето за всичко ходят отзад да питат. Най-са ми бързи момичетата в клона на Зелените камъни в Трошево.

Така, аз съм в следният казус : де да заведа по нощите познати да хапнат кебапчета? Пристигат около 23,30 днес,  и заради тях се върнах в града няколко дни. Изядоха ми ушите, ама като си  нямам идея, питам тук. Помагайте!

# 373
TopsyG
Сещам се за Стария Чинар на Македония. Там имат скара, работят до късно, предполагам и кебапчета ще има. Simple Smile
И да, аз също мисля, че в ДСК на Чаталджа работят само стажантки,  но явно точно заради това няма опашки. Аз миналата година с ревящо малко дете иначе нямаше как да чакам на друго място. Устройва ме и сега се сетих, че тези дни трябва да отида и аз да пускам за нова карта.

# 374
  • Под Слънцето
Благодарско за идеята! Хич не ми се  щеше да ги водя в Годзила. Ужасно съм разочарована и не съм стъпвала поне 3 г там.  А хората са си за 10 дена в Бг и искат кебапчета , бе. Sweat Smile

Уви, звъннах за резервация, но работели до полунощ. Каляската ш'са счупи под тежестта на два шведски за.. дупета Rolling Eyes Ами сега?  Остава пак годзилските "вкуснотии".. Дано поне са обучили персонала да записва правилно поръчките и да си извади тапите от ушите.

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 22:16 от TopsyG

Общи условия

Активация на акаунт