На пазар във Варна - тема 69

• 44 979
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
На Албена беше чисто (водата чиста и топла до към 18,00, после издуха топлия слой). Видя ми се празно, малко хора, хотелите са полупразни, свободната зона с десетина чадъра, зоните с шезлонги и чадъри - полупразни. Заведенията с по една две маси заети. Крайморската алея почти без хора. За нас перфектно, но не знам как е за Албена.
Момичета, търся бамбукова кана. Не искам от сайт а от физически магазин. Купих си преди 2-3 години от един магазин до католическия кастьол искам още една, но не намирам. Така изглежда. Но моята е с друга шарка.

# 436
  • Варна
Откъде да купя препарат, за почистване на бяла дограма?

# 437
Моля препоръчайте ми добър офтамолог хирург във Варна за премахване на халацион?Някой да сподели мнение за проф. д-р Групчева и Златарова от Очна болница?

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 06:42 от macapisa

# 438
  • Варна
Дограмата с Меглио  обезмаслител.Когато правя основно чистене чистя всичко с него и вратите от МДФ,климатика,лекета от дрехи.При проф,Златарева преди години си правех долна блефаропластика,тогава беше още доц.Доволна съм,много е внимателна и обяснява.

# 439
  • Варна
Здравейте. През Италианската седмица на Лидл има пресни кори за лазаня и готов сос бешамел, знаете ли къде другъде продават?

# 440
Моля да ми препоръчате добра шивачка за стесняване на колана на  една плисирана пола. Знам, че плисето е по-особено за поправка и затова ми трябва някоя, която няма да ми съсипе полата.
Четох в старите теми за Анна Школна, но не разбрах къде точно е ателието й. Друга препоръчана-Добрина Кирякова на ул."Найден Геров", но в коя част на улицата също не беше уточнено.
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 441
Здравейте, момичета! Моля да ми препоръчате, козметичка, от която сте доволни и да прави процедури на лице (не само почистване). Благодаря!

# 442
Момичета, откъде във Варна мога да намеря магически гъби на най-добра цена? Ползваме ги постоянно и съответно искам да купя голяма бройка, направо "на едро", че ми писна.
За съжаление не мога да препоръчам козметик, понеже не посещавам такъв.

# 443
Не знам какво е добра цена, но аз взимам магически гъби от Пепко. По две в опаковка са, 2.50 лв. Има доста във всяко Пепко.

# 444
Магически гъби купувам от Алиекспрес пакети с мн бройки.

# 445
В събота купих от Шихо на Колхозния пазар-3 бр.гъби за 1.30 лв.

# 446
Момичета, откъде във Варна мога да намеря магически гъби на най-добра цена? Ползваме ги постоянно и съответно искам да купя голяма бройка, направо "на едро", че ми писна.
За съжаление не мога да препоръчам козметик, понеже не посещавам такъв.

По 1.20 са в Шихо - 3 броя

# 447
Здравейте,търся гранитна мивка на добра цена.Някой скоро да е купувал и да може да препотъча магазин.

# 448
  • Варна
Здравейте, момичета! Моля да ми препоръчате, козметичка, от която сте доволни и да прави процедури на лице (не само почистване). Благодаря!

Върнете се 1-2 страници назад, дала съм препоръка за козметик. Прави и различни терапии.

# 449

Върнете се 1-2 страници назад, дала съм препоръка за козметик. Прави и различни терапии.

Много благодаря, изглежда супер.

Общи условия

Активация на акаунт