На пазар във Варна - тема 69

• 45 545
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • ВАРНА
Къде мога да си купя патрон за брава, на който никой да не може да издава дубликати на ключовете? На едното място 50 лв на другото 300 лв, някой нещо такова взимал ли е и каква беше цената?

Към 90лв смяна на патрона на масто, от Ключарите на Ген.Колев, патрона е на Mauer Assa Abloy. Дават ми ламинирана карта с номера на патрона и ключа и ми отказват да ми правят дубликат, без да я показвам ( наложи се, защото дъщерята загуби ключовете си ). Дали на друго място някой би ми направил дубликат без картата -  не знам, но записват и ЕГНто на вадещия ключ с картата.

# 76
  • Варна
Тези бонбони налични в някой супермаркет да сте виждали скоро ?

В Метро има малко по-различна кутия

# 77
  • ВАРНА
Киса, благодаря, но точно асортито търся, че не се среща често ...

# 78
Къде мога да си купя патрон за брава, на който никой да не може да издава дубликати на ключовете? На едното място 50 лв на другото 300 лв, някой нещо такова взимал ли е и каква беше цената?

Към 90лв смяна на патрона на масто, от Ключарите на Ген.Колев, патрона е на Mauer Assa Abloy. Дават ми ламинирана карта с номера на патрона и ключа и ми отказват да ми правят дубликат, без да я показвам ( наложи се, защото дъщерята загуби ключовете си ). Дали на друго място някой би ми направил дубликат без картата -  не знам, но записват и ЕГНто на вадещия ключ с картата.

Не ми звучи особено нядеждно, май май няма какво да се направи ако на един апартамент често ще се сменят наемателите

# 79
  • Варна
Моля ви, предложете къде мога да намеря спрей за обувки против миризми, който наистина да си върши работата и да не струва 20лв флакона... Ползвах досега на марката на ДМ, но явно ги спират ли, нямам идея, но никъде вече не се намират. Тук таме има само спрей за крака, но не и този за обувки. Харесвам един от Дайхман, но не ми се дават всеки път по 16лв :/

# 80
Gabrielle. ,
https://www.avon.bg/prodykt/27195/sprei-za-stupala-i-obuvki-neut … zirasht-mirizmite. От този спрей съм се заредила, пръскам маратонките на моите хора - след спорт и след дълго ходене. От около пет-шест г.го ползваме, не мога да кажа дали ефектът е търсеният от теб. На друга марка не съм ползвала и нямам база за за сравнение.

# 81
  • Варна
Някой доволен от фирма за почистване на мека мебел във Варна - холова гарнитура?

# 82
Моля ви, предложете къде мога да намеря спрей за обувки против миризми, който наистина да си върши работата и да не струва 20лв флакона... Ползвах досега на марката на ДМ, но явно ги спират ли, нямам идея, но никъде вече не се намират. Тук таме има само спрей за крака, но не и този за обувки. Харесвам един от Дайхман, но не ми се дават всеки път по 16лв :/

На Scholl за обувки ползваме ние, доволни сме. В ДМ е към 8лв., по другите вериги около 10лв.

П.П. гледай хубаво картинките, че има и за крака, доста видове са. Ние ползваме този конкретно

# 83
  • Варна
Някой доволен от фирма за почистване на мека мебел във Варна - холова гарнитура?

Лятото на 2020 виках един човек, който изпра дивана в хола, доволна съм и от качество, и от цена (не мога да кажа каква беше тогава, нито каква е сега, но помня, че останах приятно изненадана). Ако искаш, ще ти дам телефон.

# 84
Привет,  моя "пазар" не е точно по темата, но не намерих подходяща варненска тема. Извинявам се предварително и се надявам да не ме изгоните  Smiley
Обмисляме покупка на имот в с.Езерово,дочуваме обаче доста смесени мнения, затова искам да ви помоля ако живеете там или имате близки да споделите как е животът, какви са недостатъците, вода/ток спират ли;  имате ли личен лекар на място/други медицински услуги или ходите до града; как е общественият транспорт, който свързва селото с Варна, ако решите да оставите колата у вас някой ден;  как е зимата; има ли роми, в коя част са; от кой доставчик на интернет и интерактивна телевизия сте доволни, Варна Лан изглежда са популярни там, надеждни ли са според вас, ако трябва работите от вкъщи и интернетът ви е важен? Много ще ми е полезно да споделите, благодаря предварително. Simple Smile)

# 85
  • ВАРНА
Кога разрешиха да се пуши в затворени пространства в заведенията?

# 86
Кога разрешиха да се пуши в затворени пространства в заведенията?
Не е разрешено ..., но не са спирали да пушат на закрито 😕

# 87
  • Варна
Относно запитването за патрони - ако става въпрос за апартамент, който ще се дава под наем, защо не обмислите смарт решение с код, който да сменяте след всеки наемател? Не мога да дам конкретна препоръка за фирма, но ми направи впечатление, че е много популярно решение за апартаменти от Букинг в чужбина. Тъкмо няма как да има загубени ключове.

# 88
  • Варна
Относно запитването за патрони - ако става въпрос за апартамент, който ще се дава под наем, защо не обмислите смарт решение с код, който да сменяте след всеки наемател? Не мога да дам конкретна препоръка за фирма, но ми направи впечатление, че е много популярно решение за апартаменти от Букинг в чужбина. Тъкмо няма как да има загубени ключове.
Това ми напомня, че преди 3 години за апартамент за нощувка от Букинг в София беше точно така.
Няма ключ, а код, който ни изпратиха на вайбър след резервацията.

# 89
Не знам за пушенето в заведенията, но има индивиди на зряла възраст ( както и пубери ) , които пробват най-нагло да пушат електронни цигари в градския транспорт.

Общи условия

Активация на акаунт