На пазар във Варна - тема 69

• 44 918
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • Под Слънцето
Издирвам тел. контакт на д-р Табаков - ортопед в Св. Марина и МЦ Хелиос. ММ се прибира др. седмица и е крайно време да извадят имплантите от краката му. Само дето смени  апарата и номерът на доктора се е затрил.

# 571
Издирвам тел. контакт на д-р Табаков - ортопед в Св. Марина и МЦ Хелиос. ММ се прибира др. седмица и е крайно време да извадят имплантите от краката му. Само дето смени  апарата и номерът на доктора се е затрил.

Защо направо не се обадиш в МЦ Хелиос или не си запишеш час през superdoc ? 
Запиши час от утре и като се върне мъжът ти направо отивате.

# 572
  • Варна
Мярнах билборд в района на кв. Чайка с реклама за концерт на Васил Найденов, не съм сигурна за датата, май беше 21.07, но не видях къде ще пее, някой знае ли?

Да не си видяла реклама на Васил Маринов? 😅

# 573
  • София
Ако искаш, мога да ти дам на лс координати на човека, който ми поддържа от години всичките компютри и лаптопи. Добър е и с хардуерната част, и със софтуерната, не дере кожи. Като локация офисът му е на Генералите. Обаче в неделя определено не работи Simple Smile
Аз ще помоля за координати, защото не съм постоянно във Варна, а понякога родителите ми имат нужда от помощ с лаптопа. Благодаря!

Мярнах билборд в района на кв. Чайка с реклама за концерт на Васил Найденов, не съм сигурна за датата, май беше 21.07, но не видях къде ще пее, някой знае ли?

Веселин Маринов Simple Smile

# 574
  • Варна

В Хоризонт

# 575
  • Под Слънцето
Лане, това е идея, да. Но казусът е леко ненормален. Първо нямам представа ще литнат ли изобщо с тези стачки из Европа и дали ще кацне навреме , за да вземам час. И първо щял да се накара, а мотора е прибран чак на село. Т.е. не мога да го вържа с час.

# 576
За Веско Маринов може би да мога да намеря два безплатни билета.Ще питам,но пишете ми ако имате интерес наистина.

# 577
Евентуално може да ми се наложи да търся старчески дом за близък.
Моля за мнения за читав такъв във Варна или околността.,може и в радиус до 50 км.

# 578

Ха-ха! Същото щях да напиша!

# 579
Ако искаш, мога да ти дам на лс координати на човека, който ми поддържа от години всичките компютри и лаптопи. Добър е и с хардуерната част, и със софтуерната, не дере кожи. Като локация офисът му е на Генералите. Обаче в неделя определено не работи Simple Smile
Аз ще помоля за координати, защото не съм постоянно във Варна, а понякога родителите ми имат нужда от помощ с лаптопа. Благодаря!

Веселин Маринов Simple Smile
На 28.07 ще пее от 21:00 на летен театър. Поне това пише на билборда.

Nona M., старчески дом ли търсиш или хоспис?

# 580
Някой ходил ли е в Щураците на Камчия? Интересува ме как е кухнята и дали трябва резервация за уикенда?

# 581
Не знаех , че има и хосписи. Съжалявам но не съм запозната, за първи път се сблъсквам.
РеяДоколкото прочетох в интернет, ми трябва по скоро старчески дом.
Ако правилно съм разбрала хосписите са за хора, които са тежко болни.

# 582
Старчески домове има много във Варна и областта. Хотелчета който вече не функционират като такива масово са направени на старчески домове. Трябва да сте много запозната с този който решите да ползвате, защото иначе е голям риск за човека който ще оставите там или хоспис.
В хосписа не е необходимо човека да е на палиативни грижи. Задължени са да имат мед персонал и са подложени на мн проверки от държавни институции, което не значи, че са изрядни и тн.

# 583
  • Варна
Възрастният човек има ли деменция? Ако да, там става още по-сложно. Също има значение бюджета ви, изобщо както са написали трябва сериозно проучване. Аз минах през това с моята баба.

# 584
Възрастният човек има ли деменция? Ако да, там става още по-сложно. Също има значение бюджета ви, изобщо както са написали трябва сериозно проучване. Аз минах през това с моята баба.
Ще Ви пиша на лично.

Общи условия

Активация на акаунт