На пазар във Варна - тема 69

• 44 892
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, не е много по темата, но не открих друга. Моля за предложения за добър детски гастроентеролог във Варна. Благодаря предварително!

# 601
  • Варна
Здравейте,
Къде има избор от големи и нестандартни свещи и свещници?

# 602
  • Deutschland/HE
Здравейте, не мога да отворя сайта на МВР (от чужбина) и за това с питане при вас Simple Smile Мога ли да подам бърза поръчка за лична карта във Второ РПУ или само в РДВР?

# 603
Преди месец дъщеря ми( дойде си за 3 дни от Лондон) искаше с бърза поръчка да изкара лична карта в районното МВР,но я пратиха в Областното.

# 604
  • Варна
Здравейте, не мога да отворя сайта на МВР (от чужбина) и за това с питане при вас Simple Smile Мога ли да подам бърза поръчка за лична карта във Второ РПУ или само в РДВР?

Мисля Обикновена и Бърза може в Второ РПУ, а Експресна е в Обласната дирекция.

# 605
  • Варна
Здравейте, не е много по темата, но не открих друга. Моля за предложения за добър детски гастроентеролог във Варна. Благодаря предварително!

Д-р Ружа Панчева, нямам координати обаче. Полезно сме ходили в една клиника на ген.Колев

# 606
Аз също препоръчвам проф.Ружа Панчева. Часове се записват само чрез супердок, но не се спазват. Реално се влиза кой както е дошъл на опашката. Посещавали сме и проф. Георгиева, страхотен специалист е също, но за съжаление не успяхме да се разберем с нея, когато водих детето. Беше някак предупредена, че моето дете има хранителна непоносимост, въпреки моите наблюдения. Иначе аз съм била нейн пациент и бях доволна. Доктор Красимира Колева е другото спрягано име, но не бих препоръчала. В нашия случай тя си противоречеше сама на себе си при втория преглед. Нито вникна в проблема, нито нищо.

# 607
Благодаря ви за насоките. Записах час при д-р Панчева.

# 608
Къде мога да намеря такава папка?
 В офис 1 няма, а не искам с поръчка.
Скрит текст:

Тъй като преди съм взимала от Джъмбо,  а сега ми трябва спешно предпочитам някъде в централна част....

# 609
Скрит текст:

Тъй като преди съм взимала от Джъмбо,  а сега ми трябва спешно предпочитам някъде в централна част....
В малките книжарници ги има. Аз съм виждала подобна (не обърнах внимание тогава) в една книжарница, която е на ъгъла между ул.Битоля и ул. Братя Бъкстоун, точно до акумулаторите.

# 610
  • Варна
Книжарници Варна, улица Русе 31, Скайл Екс на Шипка и зад Общината. Под Синия пазар също има една-две книжарници.

# 611
  • Варна
Скрит текст:

В малките книжарници ги има. Аз съм виждала подобна (не обърнах внимание тогава) в една книжарница, която е на ъгъла между ул.Битоля и ул. Братя Бъкстоун, точно до акумулаторите.
аз съм вземала такава от шихо преди години. Вижте и там.

# 612
Здравейте! Къде във Варна мога да направя превод и легализация с апостил на няколко документа? Ако е от значение става въпрос за САЩ.

# 613
Здравейте! Къде във Варна мога да направя превод и легализация с апостил на няколко документа? Ако е от значение става въпрос за САЩ.
В Спийк на ул.Иван Вазов 30 съм правила това. Иначе само преводи в преводи.бг, че офиса им ми е по-близо.

# 614
  • Варна
От къде мога да купя арника?

Общи условия

Активация на акаунт